PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Lushk spune:
Bulinutza, stai linistita ca nu esti singura....mie imi curg balutzele dupa o pereche de blugi da` am un cat toate zilele si mie cam tarsha sa-l bag in ei...port mai mereu fuste (adik 2 ca atat am de blugi)si mi s-a scarbit...si prin oras ce gasesc si io haine de marimi mai mari sunt modele ca pentru mamaia ...asta e...rabdare....poate tu ca eu nu mai am...de 1 luna de zile acul cantarului nu se mai misca nici mort...pot sa mor eu de foame si el nimic...se pare ca numai SALA mi-a ramas ca solutie, da` cand sa mai ajung si acolo???? Pana una alta imi accept statutul de si la naiba....
sa nu te mai gandesti
Lushk
bulinuta27 spune:
anasia, lushk cunosc senzatia de intrat in magazine si gasit numa lucruri numere mici ..ce m-a enervta o data tare de tot a fost faptul ca o tipa, vanzatoare la un magazin, mi-a zis in timp ce ma uitam si eu pe acolo: "Nu avem numere mari, imi pare rau" adica poate vroiam sa fac un cadou na ...ma rog...hai sa nu ne mai gandim
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
dariana spune:
Multumim si pupam toate fetele care ne-au felicitat! Sunt foarte mandra!
Lushk suntem inca raciti dar ne trece, nu mai e chiar asa rau, mai mult eu decat Darius; voi mai iesitzi pe afara? ca eu m-am saturat de cand stau in casa, dar ne facem noi bine!
Dariana si Darius (30.07.2006)
Consi spune:
Buli, Lushk, Anasia si .... ma alatur si eu grupului care nu isi gasesc haine. Eu salivez dupa multe, dar nimic nu ma mai incape. Nici macar cizmele. Azi mi-a adus vara-mea o pereche de cizme dupa care tanjeam de vreo 3 saptamani si ...surprize-surprize nu ma incap la gamba. Imi venea sa plang.
Haine marimi mai mari am gasit la Mango, numai sa va placa. Ma gandesc ca la Bucuresti au mai multe decat la Tm.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
MissJJ spune:
Consi si eu mi-am luat o pereche de cizme faine si eu de obicei port 37 si astea is 38 si abia ma incap la gamba. Eu care toate cizmele la gamba imi erau largi. Asa ca acu trebuie sa le port cu o soseta cas mai largutze jos si sus ma strang. Off, off, off. Haine aici sunt pt orice marime dar sincer nici alea pt marimi mai mari nu arata cine stie ce.
Off de unde ne simteam mai bine cu raceala si de doua zile nu facusem deloc febra acu suntem cu nasucul super infundat plin de mucisori si nu vrem sa stam sa nii scoata mami si am facut si febra de la vaccinuri creca. Si atata e de maraita si de plangacioasa sarcutza. Creca ii fac iar frectie cu otet.
Tweety nu ai pt ce. Eu ti-am zis ca auzisem de ceva asemanator cum ca nu e bine sa dai lapte la baby culcat ca produce infectii la ureche. Dar sincera sa fiu nu am dat multa imp. Si apoi ai zis tu si am inceput sa caut pe net si atata am gasit mai relevant.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
A.C spune:
quote:
Originally posted by avmaria
Ramoon, ti-am trimis-o pe PM
Diana si Vlad Gael
Vreau si eu ,fetelor cutiuta muzicala,ca n-am mai gasit-o in magazine.Asa e in provincie...Va pup si va citesc zilnic.
Alina,mami de fetita dragalasa,Delia Amalia (29 iunie 2006)
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
oncicu spune:
Fetele multumim ca va ganditi la noi
Pana la urma a mancat pe la 6 cam 180 ml in care am pus si o lgt de cereale si cred ca mai vroia dc mai era in bibe. I-am dat cu un bibe cu tetina mai mare cu care de obicei ii dau sucul cu pulpa. Acum la 10 la fel a mancat 180 cu 2 lgt cereale cu acelasi bibe cu tetina mare.
Nu stiu ce sa zic, poate ca ii place sa ii curga mai mult si sa nu mai depuna el efort prea mare....
Eu am o durere ingrozitoare de spate de vreo 5 zile cam in zona plamanilor. M-am dus sa-mi fac o radiografie la plamani ( cu toate ca am auzit ca plamanii nu dor) , m-am speriat ca acum vreo 2 ani am avut pneumonie, dar nu am nimic. Poate la coloana?
mamaluidavid spune:
Buna dimineata.
Multumesc fetele pentru urari,sa traiasca toti bbeblusii.
piersicutelor care sunt nascute azi!
Muuh am vazut ca ai trecut un link cu consistenta,sa pun pozele pe mail-ul comun sa fie toate informatiile impreuna?eventual o sa scriu explicatiile pe poze,e mai usor de inteles asa.
Tweety of, Clara,sa se faca bine repede.Si voi
Gata,fug sa fac mancare bebelinei si apoi la coafor
Stefania,mami de David si Patricia
Consi spune:
Buna dimineata la mamici si piersicute!
Mada_mxm tu esti totusi o norocoasa. Eu port 40, deci iti poti imagina...
A.C. activeaza-ti PM (mesaje private) sa-ti trimitem parola de la mail-ul comun. Acolo sunt toate cutiutele muzicale trimise de fete.
Oncicu asa am patit si eu acum vreo 2 ani vara. Tot in dreptul plamanilor. Nu am dormit cateva nopti de durere. Am facut radiografie si nimic. S-a concluzionat: nevralgie intercostala. Pe romaneste am tras curent de la aerul conditionat. M-am dat cu Niflugel si mi-a trecut. Si acum ma doare spatele, dar jos, si e din cauza de Luca, care mai trebuie si tinut in brate.
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
ALEXIA
ALEXANDRU
ERIK
RAZVAN
RAUL
JONATHAN
atat sunt de mare
pozele noastre
botez