PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Consi spune:
Sabana felicitari pentru pireu. Noi am avut azi broccoli+dovlecel+cartof dar nu a mancat decat vreo 5 lingurite. Revenim la morcov+ce-o fi.
Dariana eu stiam ca diversificarea trebuie inceputa cand bb e perfect sanatos. Si pentru asta noi ii dorim insanatosire grabnica.
Tweety imi pare tare rau ca fetita e bolnavioara. Nu plangea Clara degeaba. Sa va faceti sanatosi toti!
Oncicu si Luca mai avea cateodata lipsa de apetit. Las ca o sa-si revina baiatu'.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
crissa71 spune:
Muuh:iti multumesc frumos ca ti-ai facut timp...e un drum..e o cale dupa care pot sa ma ghidez!Sarumana..As vrea sa te intreb cum ai copt marul la cuptor cu tot cu coaja..sau cum?!Multumesc mult de tot inca o data..si cand mai ai timp mai scrie cum procedezi, ce i-ai mai dat..cum le-ai pregatit..ca ajuti mute mame senile!Esti sursa de inspiratie...o zana buna care face minuni...
Mamaluidavid:multumim pt.traduceri..misto..si felicitari pt.HA_HA."Hai sa bem pe chestia asta"..
Cristina_ioana:Sunteti cu toti superbi!!!Ce mare si frumos e Luca!!!
Sabana:Felicitari pentru realizarea de azi!!!S a fie intr-un ceas bun!!"Hai sa bem pe chestia asta"
Geliza:Am instinct..chiar prea mult..uneori ma mir si eu...numai ca fiind atat de surmenata..am nevoie de un ghid, de o zana..stii eu chiar am pierdut multi neuroni...As vrea sa te intreb cum i-au luat sange puiului tau?Pupici la fata..asteptam sa ne mai scrii mai des...
Consi:Superbi pustii..vorba Avmariei..parca stau la agatat!!
Ancutex:Sarbatori fericite.."LA multi ani"
DAriana:Felicitari pt.MAMA...la mai mare..sa bem...
Oncicu si Tweety:Imi pare atat de rau cand aud de puiuti bolnavi..mi se rupe sufletul!!!Sanatate grabnica..si tineti-ne la curent!!
Despre noi astazi...Am papat si supica cu morcovul si telina date pe razatoarea de sticla..A fost super...E bine...Sa tot mergem asa..sa ajungem fetele ..cu piure de morcov si dovlecel...a..si ieri cred ca a zis "papa" din intamplare desigur..dar a zis..chair de ziua lui...
VA pup pe toate si cuze ca m-am lungit!!!
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
iube2001 spune:
ola!
Nu am prea scris la subiect (din lipsa de brate libere:)DAria pana la 4 luni a avut colici)si statea in bratuca) dar de citit am citit tot si sunt la curent cu toate progresele si incercarile de diversificare.........Acum si problema mea...........
DAria are 4 luni si 1 sapt si pana la 4 luni a fost alaptata exclusiv........dupa vaccinul de 4 luni care a fost suportat f bine fara nici o reactie neplacuta cam la cateva zile am constatatca nu ne mai ajunge lapticul...Ea papa in jur de 800-850 uneori si 900 de laptic de la mine(am facut proba suptului)Cum dupa anumite mese a inceput sa planga de foame m-am gandit sa-I bag completare(i-am dat milumil 1 ca asta aveam in casa pt cazuri de urgenta sip e care nu l-am folosit ca nu a fost nevoie)Buuuuuun#8230;#8230;#8230;a acceptat fata mea lapticul praf imediat dar problema e ca de ex la masa de la 2 papa 100 de la mine si 100 completare#8230;#8230;.+ alta suta de completare ca mai vrea#8230;#8230;#8230;asa se intinde dupa bibe si si-l trage la gura#8230;#8230;..asa fata mea a ajuns sa pape 300 ml la masa si parka tot nu era satula.De vreo 2 zile papa peste 1 litru pe zi asa ca m-am gandit sa schimb lapticul sis a trec pe milumil 2 ca poate asta sa-I tina de foame si azi i-am bagat la masa de la 2 ca combinat milumil 1 si milumil 2 (2:1)-100 ml + 100 titi si parca tot ar mai fi vrut darnu i-am mai dat si urmeaza sa-I inlocuiesc treptat cu milu 2 cand il terminam pe milumul 1! M-am gandit si la diversificare dar m-am gandit ca-I prea repede are 4 luni si a papat doar san pana acu cateva zile plus ca ea a avut colici si parca nu-mi vine sa-I bag fructe din aceleasi motive.Am zis sa mai astept pana la 6 luni sau macar sa mai stam pan la 5 luni! La 4 luni avem 7 kg#8230;#8230;.mie mi se pare ca-I ok cu greutatea
Vreau sa stiu daca s-a mai confruntat vreo mamica cu aceeasi situatie si ce a facut#8230;#8230;..pediatra a zis sa-I dau completare si atat dar nu stiu ca mi se pare ca papa cam multe lichide
Felicitari DAriana pt MAMA!
DACa se poate as vrea si eu parola pt contul comun#8230;#8230;..
vA pup !
Diana si bebe DAria
Tweety7 spune:
Mada, Oncicu, Consi, Crisa fetele pentru ganduri!
Mada tie trebuie sa-ti multumesc de doua ori. Mi-ai trimis si linkuri (si nu doar aici) .
Sabana aplauze pentru reusita cu papa!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
bulinuta27 spune:
fetele azi nu am avut net toata ziua
muuh, geliza, save tweety, anasia, mada imi accept bataita sunteti super dragute toate si de aia va pup mult pe toate ...dar problema mea este ca nu gasesc marimea mea mai nimic ...ma rog o sa-mi revin eu...va pup
geliza si noi trebuie sa facem analize de sange dar asteptam sa treaca o luna de la vaccin ca nu are voie sa-l intepe pana atunci...mi-e groaza oricum
mamaluidavid multumim de traduceri...super tare tortul
de mishi mai stiti ceva?
tweety sanatate multa la puiuta
anasia Rares e mai bine...nu a mai facut diaree Slava Domnului si acum papa mar copt cu orez
oncicu si al meu bb face la fel...azi dimineata mi-a facut scandal monstru ca l-am trezit la 10 sa-i dau sa pape si nici nu a mancat abia pe la 3 a papat ceva dar nu cine stie ce
crissa marul il pun intr-o tavita cu coaja cu tot doar mijlocul il scot...pofta mare
va pup ca m-am intins
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
angelli spune:
Tweety sa stii ca si Andreas a facut otita, tot de la supt si tot ceva cu trompa eustachis care nu e inchis bine la bebelusi, din cauza asta ajunge laptic pe acolo nu mai stiu cum ne-a explicat.Trece, nu e grav.Sanatate micutei.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png
anasia spune:
bulinuta, stai linistita ca si eu cand intru intr-un mag, verific daca au marimea mea sa nu-mi fac nervi dupa aceea; bine ca Rares e bine, mi-ai facut pofta cu mar copt
nu numai mishi, dar si madacristina, a.cicel, amabella, poliana, eugcem, mamanati si celelalte fete; fetelor, nu raspundeti la apel?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Lushk spune:
Tweety, imi pare rau s-aud ca sunteti bolnaviori...uite multi pentru pitik sa se faca bine repede si sa ne mai gangure...
Dariana, ce-am auzit???? Felicitarile mele....cred ca esti in al noualea cer...cu raceala cum mai stati?
Oncicu, vad ca si voi aveti probleme cu ...pup sa treaca. Si noi de cateva zile suntem in priza...zi si noapte oaaaaaaa, oaaaaaaaa...cheauneala maxima...faza e ca abia se zareste o liniutza pe gingie si cred ca mai avem de asteptat
Uffffff, terminaram cu colicii si daduram peste altele...
Va pup pe toate
Lushk
Muuh spune:
Tweety sanatate multa Clarei. Off saraca cred ca are niste dureri groaznice uite imi zice mama ca si eu am avut cand eram mica si tot asa urlam continuu. Va pup tare tare de tot.
crissa eu il tai in doua marul si il curat si il pun asa la copt. Cand il scot il decojesc si gata. Azi Alexei a mancat dovlecel + broccoli. Maine ii dau supa crema de fasole verde si dimineata banana facuta piureu cu suc de mere de la Hipp. Sa vedem ca va fi...
dariana si [b]mamaluidavid[b] felicitari pentru primul mama.
Miruna + Alexei