Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

oana frumos ai scris... chiar adevarat... dar tot parca asi mai plange cuiva ca am si asta si asta si asta, si nu pot sa fac una, si alta... ce sa facem asta este omul.... crezi ca nu imi dau seama ca altele poate ar vrea dar nu pot, ar suporta si mai mult dar nu li este dat... dar asta nu inseamna sa traiesc eu prin durerea lor!
ne mai alinam si noi durerea, ca daca ma plang parca si mai bine ma simt... nu e cu suparare zis, sau facut ... sa ne inteleaga !

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

OANA, pe cuvantul meu, e cel mai frumos lucru pe care l-am citit in ultimul timp!superb, absolut superb ai scris!!!
si multumesc pt pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oana - ft frumos si delicat spus. de fapt este ceea ce gandesc si eu si ce-am mai presarat pe aici din cand in cand sub alte forme... Io imi pup burtik si vb cu micul meu globuletz pretzios, iar de vreo doua sapt nici pe cantar nu ma mai urc de teama sa nu simta el ca as fi nemultumita.... Nimic nu mai conteaza pe langa fericirea de a simti cum creste si se face bb voinic.

Cat de gingasa esti tu cu asteptarea ce-o aveai dinspre mine.......

Trebuie sa recunosc ca nu e deloc usor sa scrii unei persoane pe care nu o cunosti dar pentru care simti un soi de solidaritate, un sentiment ce mi-l imaginez ca ar trebui sa semene cu ce simtim pentru o sora (din pacate pe care eu nu o am).

Si mai recunosc ca felicitarile si imbarbatarile - risca sa devina penibile intr-un context in care situatia fetitelor Flaviei nu ar evolua asa cum ne dorim ...

Pe mailul comun este inceput un document pentru Flavia.
Daca considerati ca e ceva nepotrivit putem dezbate aici.
Stii ce cred Oana?? Ca exact in clipele in care tu postai pe forum la pg anterioara eu scriam Flaviei. Mi se pare aproape nefireasca aseamanarea - ca si mesaj ....

PS: Kate faina craciunitza!!! ai grija sa nu raceasca

pupik,

Alinuk 32 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Precum spuneam, Liuda, altele sunt altele si noi suntem noi...
Si nu e corect ca asa cum invinovatim viata si plangem cand ne loveste sa ii si multumim cand ne binecuvanteaza???

Si un lucru foarte important: cand decizi un lucru dar ajungi sa te plangi de consecintele lui inseamna ca nu ti-ai asumat faptul.

Si apoi un "plans " constant cum va ajuta??? Caci s-a ajuns de ceva vreme sa se faca trecerea de la a impartasi (care este un lucru sanatos si normal) la un soi de vaitat continuu...si as fi curioasa daca-mi puteti spune cum va ajuta...asta in conditiile in care stiinta va asigura cu ultimele descoperiri ca asta aduce prejudicii propriului vostru copil...
Chiar va ajuta???

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk indiferent de soarta care le-o va hotara Dumnezeu urarile si imbarbatarile noastre ar ramane aceleasi ptr acum.
Asta e ce-i putem noi oferi acum: caldura sufleteasca si gand bun.
Chiar si din partea unei persoane straine lucrurile astea provoaca o reactie, si tu stii asta, caci vin sa "mangaie" o nevoie de intelegere si compasiune de care toti avem nevoie in anumite momente chiar daca nu recunoastem." Acum" ramane cuvantul magic.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Multumesc ca m-ati inscris si pe mine pe listuta voastra cu burtici.Va citesc cu drag si ma gandesc ca de abia astept sa scap de burta si sa-mi vad bebelusul. Sper ca atunci va fi un pic mai usor decat acum, sau poate nu. Macar nu vor fi atatea interdictii, nu-l ridica, nu-l tine in brate, nu etc. vezi ca ai contractii, vezi ca bebe e foarte jos si asa mai departe. E usor de spus dar cand esti toata ziua cu un pitic de 1 an si cu burta la gura trebuie sa te faci forte si sa te descurci.As vrea si eu sa ma plang la voi dar stiu ca mai sunt si alte fete in situatia mea si parca mi-e rusine.
Ce-mi doresc de MC sa inceapa sa doarma piticul noaptea si sa nu mai manance cate 2 ore si in primul rand sa fie sanatos. Sa nu ma mai simt obosita si sa nu mai plang din orice si sa ma supar pe toata lumea.
Va pupic, Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI,roandre!
cata si eu zic sa incercati sa reparati masina,poate nu are cine stie ec!
Messa asa te vreau,optimista,si sa bei si sa dansezi si sa te distrezi in memoria tatalui tau !!!si sa nu uiti ca esti exactasa cum te vedea el: vioaie,vesela,desteaptya,cea mai cea!
liuda
acu ai internet acasa,cand vei fi cu bebe ,ne scrii!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LIUDA mersi pt vorbele frumoase. Stiam eu ca pot sa ma bazez pe tine

OANA ai dreptate dar trebuie sa ne plangem putin sa ne mai descarcam, ca or fi ei bucuria vietii in burta noastra dar usor nu ne e. Si nici nu o sa ne fie de acum incolo. Asa ca trebuie sa ne mai descarcam si noi ca altfel se acumuleaza prea multe si facem poc si nu e bine. Asa din cand in cand se plange cate una ce si e si tot se gandeste tot la aia si ne descarcam. Duapa care ne revenim si o luam de la capat. Ca la oala cu presiune.

Apropo de nebunii, v-ati pus vreodata problema depresiei postantale ca mie din cand in cand imi trece chestia asta prin cap. Noroc ca pe acolo e desteul de gol si nu are unde sa se stabileasca.

V-am zis ca azi sunt dusa rau de tot.Cred ca e din cauza ca sunt din ce in ce mai , si am dificultati la transport.

sraluca35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Oana, ai dreptate -- dar uneori fetele se mai plang si asa, de rasfat -- daca nu ne rasfatam un pic acum in perioada (ultima) a sarcinii (mai ales cele care sunt la bb1 si au mai mult loc de intors), atunci cand? E o etapa de exces de traire, de simtire -- si prea plinul uneori doare, iar exprimarea acestei dureri (care include in sine in mod cert si un fel special de placere) se poate sa nu fie cea mai fericita.

Eli1977, cu biberoanele Avent nu merg decat tetine Avent. Sunt excelente, asta e drept si ai si avantajul ca se potrivesc filetele la toata gama -- biberon, pompa, sticlele cu cioc din care o sa bea diverse alte lichide mai tarziu, cand incepe sa renunte la tetina, adica de pe la 6-8 luni pana pe la 3 ani. (Unde mai pui ca sticlele lor cu cioc sunt foarte bune fiindca au supapa si nu curg chiar daca nu au capac -- dar despre astea mai incolo...)

Pompa Avent electrica nu e mult diferita de cea manuala, ambele fac vid pe san si au niste valvule care maseaza sanul ca sa stoarca de jur imprejur in mod uniform. Eu m-am impacat excelent cu cea manuala. Sunt foarte rezistente, NU SE STRICA SI NU SE RUPE NIMIC LA ELE. Singura problema e ca au o valva mica rotunda pe care unii o pun cu fundul in sus in gatul pompei -- si atunci, bineinteles, nu merge ... Daca esti atenta la montare iti face treaba la superlativ.

Liuda, poti sa ai o veioza mica in camera (eu o tineam pe jos, sub nivelul la care dormea bb, ca sa-l deranjeze cat mai putin) sau mai aprindeam o lumina pe hol, dupa colt fata de dormitor. E nevoie de lumina noaptea ca sa vezi ce face bb fara sa-l trezesti si ca sa-l schimbi, ca in primele saptamani aproape dupa fiecare masa face caca. Stiu ca in general in carti se recomanda sa-l schimbi inainte de masa, dar eu nu faceam asa. Sugea, dupa care il tineam vertical sa scoata aerul (sa ragaie, mai pe romaneste) -- si asta e uneori treaba de 2-3 min, dar alteori si de 20, ba chiar uneori nu dadea aer afara... -- dupa care il puneam in patut si in cateva minute il auzeam paraind pe la fundulet. Il schimbam si-l lasam la somn. Pt toata defilarea asta iti trebuie un pic de lumina, dar nu prea multa ca sa nu-ti mai adoarma dupa aia. E important sa scoata aerul afara fiindca altfel regurgiteaza lapte si trebuie sa-i schimbi asternutul. Oricum se mai intampla sa regurgiteze cate putin, sa-i curga saliva etc. -- de aia e foarte bine sa aiba o carpa separata sub cap (eu aveam vreo 4-5 din finet moale), pe care sa o poti schimba frecvent, mai des decat restul asternutului care in mod normal ramane curat.

Am inceput cu sfaturile post factum... E bine!

Ma duc sa fac un piure de cartofi cu morcovi (la puiul rotisat pe care-l mai avem in frigi) -- inventie preluata din meniu de la fiu-meu si care ne place tuturor f. mult.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lore si Catalina,felicitari pentru bb-i grasunei.Sa va traiasca!

Katy,frumoasa Craciunita...Tare-mi place coltul lui bb si cum ai amenajat casa de sarbatori.

Eu n-o sa fac brad,de frica ca nu are cine sa-l strice.

Criss,Liuda,eu am fortat sambata la cumparaturi si v-am spus ca parca vazusem ceva din dop,desi nu stiu cum trebuie sa arate.
Vineri merg la control si daca dr zice ca inca nu nasc,cred ca prind iar curaj sa ma agit.
Pina atunci stau cumintica ca n-o fi foc.

Elli,de ce spuneai ca nu-s bune sterilizatoarele de microunde?Eu din-ala mi-am luat si sper sa fie bun.
Tetinele de la Nuk am auzit ca nu le suporta toti bb-ii,mai ales daca au fost alaptati la san din cauza formei.Asa ca eu nu m-as risca la ele.
De Avent am auzit ca-s bune si pe ele m-am fixat.

Oana,asteptam poze cu hainutele.

Natydea,bine ai venit in club!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput