Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai raluca ce suturi ca voua va trebuie o bataie asa cum scrie cartea! mai eu de ce dracu nu am ganduri ca mor, ca daca mor cu cine las copilul!! astea sant ganduri... am ametit eri cand am citit, rau mi s-a facut... cum ma sa va ganditi la asa ceva. Bai in draci nu mor ca daca mor ce face al meu fara mine? isi face de cap? ce face copilul? dar principala intrebare eu daca mor cum ramane cu firma... ca alt magar ca mine nu gasesti sa munceasca 12-13 ore si gravida!
Bai tiganii ce analize fac ma, ce cumpara ma la nou nascut? aur! Pai si ati vazut ce copii dolofani au - dic miluita crescuti... a mai vazut aia vitamine la nastere? Hai ma ca ma doare capu de plansetele voastre in zadar.... raluco zii lu barbat-o ca l-am rugat eu in locul meu sa-ti traga una la coc poate iti vine mintea la cap inapoi!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Cata, bafta cu masina de spalat! Poate veti gasi cea mai convenabila solutie.

Dinzo, poate se termina neplacerile si la tine. Fii optimista.

eli1977, buna intrebare cu tetinele si biberoanele, poate iti raspunde cineva, ca nici eu nu sunt lamurita. Eu retinusem ca dupa unii sunt mai bune nuk, dupa altii Avent. \si de regula daca ai bibe avent, tetina tot de-aia sa iei ca nu se potrivesc. Sa vedem ce ne spun mamicile cu experienta.

Liuda, ce sa-ti fac, daca te-ai dat exemplu, mi-am adus si eu de lucru acasa! De fapt aveam demult dar nu m-am apucat. Numa ca stiu ca si tu ai net acasa si daca te enervam... lasi hartiile.
Eu mi-am pus faina intr-un raft sus! sac! nu trebuie sa ma aplec, dar s-ar putea sa se rupa scaunul cu mine.

loremunteanu, bravo pentru bebic grasunel. Lasa ca o sa-i vedeti fata mai bine cand se naste! Acum cativa ani (nu multi) fostele mele colege de facultate de pilda nu numai ca nu stiau sexul, dar daca doamne fereste avea o problema, o malformatie, nu se vedea pe ecografele alea primitive.

fetelor, mi-am pus apa in cada sa stau cateva ore. Stiu ca nu e bine, dar numai asa-mi revin din umflatul mainilor, picioarelor, celulita etc. Daca nu intru cateva zile pe forum, sa stiti ca am nascut! Doamne fereste sa nu fie asa, ca nu am chef deloc, dar preventiv va spun. Sa stiti ca si starea mamei poate influenta declansarea nasterii, adica daca se simte pregatita si efectiv nu mai are chef de starea de graviditate - de fapt i-o induce tot hormonal bebicul. Cred ca e un cerc vicios, hormonii mamei influenteaza bb si invers.
Oare mi s-au umflat picioarele pt ca am stat de la 7 la 14 in bucatarie?

Daconst, vad ca te tii tare sa nu nasti inainte de 2007. Bravo tie! Dar ce s-a intamplat de te-ai speriat asa? Ce ma bucur ca nu sunt singura mancacioasa de ciocolata!

pupici, sper sa ies mai slaba cu 2 kile din baie
Poate imi pun si eu nr de tel intr-o zi cu soare, macar atat.

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Oana, mercic de raspuns.Ce bine o fi de unii ca s-au linistit cu trusoul lui bebe!!!exact astea le mai am si eu de luat, pompa de san si sterilizatorul, in rest maruntisuri pt bebe, ca in principiu i-am luat ce trebuie neaparat, mai iau ce vad si imi place(oricum nu ma pot abtine, sunt innebunita sa iau hainute colorate, ma tem sa nu fie deja prea multe).Cum spunea, cu pompa am indoieli, dar toata lumea spune ca a fost buna cea Avensis electrica, cred ca spre asta ma voi indrepta.Iar cu sterilizatorul...am inteles ca cele pt microunde nu ar fi bune, cele mai ok sunt cele cu aburi, electrice.Cred ca tot Avent, daca am luat biberoane Avent, ca altfel ma gandesc ca nu intra, voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Gabrielo daca nu eram si eu gravida stii cum iti ziceam ..... fata de la lipsa de scula ti - se trage!!! Asa sant si eu intr-o caruta cu voi asa ca nu-mi permit asa ceva... dar zau, pe cuvant cred ca de la asta....
lasati melodramele ca nu santem in filme... hai ca nu moare dracu asa usor cum credeti....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Gabriela, ai mare dreptate ca daca ne lasam pe barbati...ce paste, ne apuca anul nou (urmatorul)

Si io sunt adepta femeii, nu pot curatenie? Imi aduc femeie la curat si gata! Eventual ii fac lista ca sa fiu sigura ca face ce trebuie!

Liudo, te sfatuiesc la fel cu dulapul ala, ce? nu poate sa se uite femeia si tu doar o inspectezi?

Criss, ai voie mama baie in cada dar nu fierbinte! Pai eu ma duc si la piscina, cum sa nu ai voie? Numai sa nu fie fiarta sa fie apa calduta! Baie placuta!

Lore, bravo fata pentru baiat grasunel ce ai tu! Pai e la fel ca al meu la kg! Parca vad ca nastem impreuna Cred ca la cabinet ai prins tu mai liber doar azi... Auzi, da' de ce te-a chemat doar la 36 de sapt.??? Io credeam ca mergem mai des (la 2 sapt.) de acum...??

Aventura 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Catalina, nu vrei sa-ti dau o masina de spalat?serios, noi ne-am mutat de curand in casa noua si era mobilata si utilata complet, incat ne-au ramas dublurile, chestii pe care le aveam si noi, printre care si o masina de spalat Daewoo, foarte silentioasa, cu bule, cu program pe care il setezi tu cum vrei pt fiecare operatiune.Daca te gandesti, vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Cu pompa de san..eu am primit de la var-mea pompa de san pe care a folosit-o ea, este cea de la Chicco manuala...a folosit cineva cu bb1, e ok? E cea care se lipeste de san, se scoate aerul si dupa aia te mulgi...

Aventura 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare la toata lumea.
Am ajuns si eu astazi sa fac analiza de secretie ptr strepto B. Am rezolvat problema destul de usor, tanti asistenta a fost f draguta si a lucrat f usor.
Partea proasta (fara legatura cu analiza) e ca am mai avut o tura de contractii destul de nasoale astazi (au cedat din intensitate la un moment dat dupa ce am luat no-spa si gynipral si mai ales am bagat o runda de somn).
V-am pus si eu cateva poze azi cu mine, dar se pare ca nu le-a vazut nimeni, asa ca va pun si aici link-ul: Burtos la 34 de sapt

33+ George Anelin

Mergi la inceput

aventuro nu ai inteles... eu m-am dat aici mare gospodina! Si daca nu eram gravida crezi ca mare placere aveam eu sa fac curat in dulap... astept joia ca vine femeia si sa vedeti voi atunci ce cratenie luci o sa fie...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk recunosc ca ma asteptam sa fii tu cea amabila ca sa deschizi inscrisele ptr Flavia si iti multumesc. Asadar fetelor voi sa reusiti, in functie de cum simtiti si doriti, pana miercuri seara sa scrieti Flaviei iar eu ma insarcinez sa ii parvina randurile voastre joi.

De ceva vreme ma conving ca nu e locul meu sa ma trezesc mustrand fetele care incep sa dea in diverse ganduri negre...asa ca am sa fiu scurta si destul de retinuta.

Sunt fete care ar da enorm daca nu totul sa fie in locul vostru...si nu trebuie sa va dau exemple caci cu toatele aveti pe cate cineva in minte. Toate ati fost binecuvantate cu darul de a ajunge cu bine pana aici, in timp ce altele s-ar fi multumit cu oricare din problemele voastre numai sa aiba si norocul vostru.
Ce-i drept...voi sunteti voi si altii sunt altii...insa asa cum suferim cand ne este greu poate incercam sa mai si multumim ptr ce primim...si multumitul poate veni dinspre voi natural prin a va bucura daca va asezati usor in loc in toata zarva asta nebuna de zi cu zi...sa vedeti si sa simtiti ceea ce are seva.
Nu uitati fetelor sa va bucurati de ziua de azi si sa multumiti ptr ea, chiar daca sunteti umflate si va miscati si respirati greoi, caci e un pret mic ptr un lucru mare. Maine va veni cu siguranta cu mai mult bine sau mai rau...ce rost are sa umpleti ziua de azi cu ganduri ptr ziua de maine, ganduri ce au toate sansele sa nici nu se concretizeze????!
Si altceva...v-ati gandit ca burta pe care ati inceput sa o displaceti inseamna de fapt copilul vostru, ca miscatul vostru greoi inseamna puterea lui mai mare??!! Daca voi va plangeti de nastere ca aveti 80 kg, copilul vostru de 3 kg ce ar trebui sa simta la nastere cand practic se lupta ptr supravietuire?! Ce ar trebui sa faca copilul vostru atunci cand in loc sa simta calmul, linistea si protectia voastra afectiva va simte frustrarea provocata de neplacerile fizice prin care treceti!? E chiar asa de greu de suportat presarat cu drag si grija???!
"Azi" e bine...azi suntem sanatosi, azi bebe e tot in burtica, azi am zambit, azi am fi putut sa dansam un pic, azi am primit o imbratisare de la cel pe care-l iubim, azi ne-a durut ceva dar nu a fost ceva grav...azi a fost o zi buna si ne e drag sa dormim cu gandul impacat....
Maine deschidem o noua cutie...si vom vedea cum e.
Sa nu uitam sa mai si multumim pentru ce primim in viata asta.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput