Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by Daconst
A Alina,la ce dr ai fost in Tm?

Dana, eu am fost doar pt ecografie 4d la dr. Grigoras

Alina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Oana, eu am reusit sa-i scriu un mesaj Flaviei doar acum cateva minute. Tot timpul se intampla ca exact in ziua in care am si eu nevoie de net sa nu mearga. Daca stiam il scriam aseara, dar fiind foarte obosita am lasat-o pe azi.

Daca e prea tarziu si tu le-i listat deja, te rog sa-i transmiti tu si din partea mea cele mai bune urari de sanatate pt ea si fetitele ei.

Multumesc mult.

Alina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burticute,
subscriu la ce a zis Liuda cu intelesul din priviri cu parintii, asa am fost si noi educati ca barbata-meu acum rade de mine si-mi zice ca trebuie sa fiu mai tupeista cand trebuie nu sa fiu calcata in picioare si referitor la televizor si jucarici neadecvate, acestea sunt speculatii de afaceri, se stie ca, copiii sunt cei mai mici trisori cand e vorba de o jucarie gaseste metoda prin care sa te faca sa-i cumperi acel produs si cum a-ti mai specificat depinde numai de noi cum v-om reusi sa convingem micul terorist ca acel joc sau produs nu e pt el. ca sa creasca vanzarile si baniii mai multi sa vina comerciantii s-au axat pe copii, cu reclame, mesaje, spoturi samd, insa nu s-au gandit la impactul acestora asupara copiilor ca e rau sau ca e bine.

Lore, hainutelele sunt superbe si de calitate, va multumim mult inca odata, pana am ajuns acasa ma cheltuit ceva banuti pt bebita dar nu m-am putut abtine, vreau sa zic ca am cumparat acu ceva timp un prosop de baie pt bebe din Carrefour insa nu se compara la calitate cu cel luat de la tine. Saru' mana, sunt fte multumita.
si bravo pt grasunel,

va pupa grasa

nadiutapm 30+

burtica

Mergi la inceput