Mamici de ianuarie-februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Votez pentru "Stelute". E mai frumos. Sper sa nu ne-o ia altii inainte... Nu mai sunt alte stelute, nu?

Cat priveste educatia... Cred ca depinde de noi. Televizorul isi are rolul lui, intr-o anumita masura, calculatorul la fel... Traim alte vremuri... De fapt copii nostri traiesc alte vremuri fata de noi...
Eu ma rog sa avem taria si sa putem si sa stim sa ne educam copilul/ii asa cum vrem, asa cum trebuie... Cu mult bun simt, etc...
Nu ne plac nici noua desenele actuale, asta ca o paranteza; tot cele clasice sunt frumoase...

Nadia, sper sa-ti placa lucrusoarele...

Va pupic!

Loredana 32+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

cf CCMN 2005-2006 art. 51 pct.c).
Art. 51. - In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:

a) in cazul decesului salariatului, un ajutor, acordat familiei, de un salariu mediu lunar pe unitate;

b) daca decesul a survenit din cauza unui accident de munca, a unui accident in legatura cu munca sau a unei boli profesionale, cuantumul ajutorului acordat familiei va fi de cel putin 3 salarii de baza; diferenta de 2 salarii se va plati dupa stabilirea, in conditiile legii, a cauzei decesului;

c) un salariu de baza, platit de unitate mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu de baza;

d) un salariu de baza platit de unitate la decesul sotului sau sotiei ori la decesul unei rude de gradul I aflate in intretinerea salariatului.

Aventura 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Lili am vazut pozele (vezi ca nu sunt share si a trebuit sa ma loghez, asta in cazul in care alte fete au incercat si nu au reusit sa vada). interesanta suzeta.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Multumesc frumos de ajutor! Deci pisica e in curte la englezi... Sper sa ajunga, atunci.

Si eu sunt de acord cu "stelute".

Noi TV il avem scos din priza cu exceptia serilor (dupa ce copilul se culca) si a perioadelor (scurte) cand stau cu Codrut la desene sau la cate un film despre animale, natura (ca astea ii plac la 2 ani). Mai tarziu o sa introducem si altceva, dar tot sub supraveghere. (Trebuie sa scot TV din priza fiindca smecherul stie sa-i dea drumul singur!) In schimb, am muzica mai tot timpul in casa -- de toate felurile, dar mai ales clasica si nursery rhymes.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by belle_vue

AJUTOR!

Track&Trace
urmarire electronica

Utilizare

Inapoi
Data (ZZ LL AAAA) Ora (HH:MM) Starea trimiterii
04.12.2006 08:41 In prelucrare - Oficiul Postal Bucuresti 57
04.12.2006 11:43 In prelucrare - Oficiul Postal Bucuresti 57
04.12.2006 17:58 Iesit din tara - BSI Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Uite si raportul complet cu ore cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai fetelor da mai vorbiti... nu poate omul sa fie un pic mai bagat in treaba - ca voi umpleti pagina dupa pagina!!!
eu tot- ziceam uite vine 15 decembrie si stau acasa , nu mai muncesc... azi una ma intreaba cat mai stau la birou... si eu cu aceisi idee - pai de pe 15 decembrie stau acasa! La care ea - adica de poimane? si am imlemnit... cum poimane e 15 dec? pai de poimane nu am cum si nici nu simt ca intru in luna a 9 ! parca nici nu realizez ca mie 15 decembrie mi se parea asa de departe!!! Saptamana viitoare la control si vedem atunci cum facem - marti, miercuri... cand ne programam de nascut!
mama - gata tac!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

mai wannajo treaba cu colesterolul tau chiar nu ma intereseaza si nu stiu de ce te intereseaza pe tine ca am mai zis - in timpul sarcinei el face de cap si peste o ora iti iese cu totul alt rezultat si chiar radical... mai horminii astea nu numai in cereer la noi au urcat dar si in valoarea colesterolului!!! dar mai mult ma intereseaza de ce esti tu atat de nesimtita in cat nu mananci oua(sursa sigura de fier si recomandate de dr. minim 3 oua pe saptamana la femei gravide) carne 9 sursa de multe), caltate adica lapte, branza - pai astea sant cu calciu si dupa 30 saptamani tre sa mananci la lactate... sa-ti crape falcile... ca oasele la copil daca nu se fac din calciul venit pe gurita ta - atunci se ia bine - mersi din dintii tai, oasele tale, si incepem povestea cu ma doare maseaua, mi-a cazut dintele, ma dor incheieturile, oasele bazinului.... ele si asa dor dar daca ai si lipsa de calciu... la batranete se simte ca organismul nu te va uita ca l-ai lasat mult timp fara calciu - si te va lovi cu o osteoporoza si ce boli de oase mai sant!!!!
gata ! tac! pune mana si mananca lactate !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

fetelor de ce ziceati voi ca societate si copii....

e complicata treaba - depinde ce alegi... ca de exemplu ma mai uit la schimb de mame si ma apuca dracii in cazul in care vad copii carora parintii nu au putut sa le impuna respectul de sine! Sant de 14-15 ani, sant mai inalti ca tata si le raspund in ultimul hal si fac de capul lor si parintele tace... e vina parintelui si nu poti cere atunci constiinta copilului ca el la varsta aia nu o are inca! pe la 30 de ani isi dau seama si apare respectul fata de parinte! Eu de exemplu acasa nu puteam, nu imi permiteam sa plec din casa in momentul in care mama imi zice sa fac ceva! Era o regula cat de cat si nu am trait ca cainele le legatoare! dar daca parintii ziceau ca acolo nu ai voie si nu se poate - eu nu puteam sa trantesc usa si sa plec de capul meu, nu de frica ca vezi doamne ma bate cand ma intorc... ci pur si simplu nu puteam!

insa nici cealalta extrema nu o vad buna - copii care traiesc ca in armata!!! vine saracul de la scoala, mananca si se apuca de teme! lasa-l frate ca oricum dupa ce a mancat nu se mai poate concentra, lasa-l 1-2 ore sa se relaxeze, afara, un film, un desen, un joc la calculator - ca e om ! Si apoi - cere sa faca ca e mai capabil atunci, si puterea de concentrare e alta!

sper din suflet sa ma pot din priviri sa ma inteleg cu copilul meu - asa cum ma intelegeam si eu cu mama si era de ajuns numai sa se uite la mine si stiam daca e bine sau nu ce fac! Nu mai era nevoie de discutii si morala in fata mai multor oameni! Si daca undeva faceam si ea ne dadea de inteles ca nu e bine nu intrebam de ce nu de ce da! Acasa ne explica ca uite asa nu e bine, uite asa ar fi mai bine - fara tipete, o explicatie normala! cand cresti - doar atunci le intelegi ! cand esti mic - nu ai cum sa le intelegi si nici sa constientizezi si atunci e bine sa te ghideze cineva!

e adevarat ca pe timpul nostru nu erau atatea tentatii... cand aud copii clasa 5 - sant prinsi in wc scolii facand sex oral!!! Pai eu in a 5 nu stiam cum se fac copiii!!! Televizorul - iar alta tentatie, calculator, afara copii mai golani, droguri, bautura, jocuri de noroc - e greu dar se poate de gasit si calea de mijloc! greu ca esti parinte si nu le calculezi pe toate bine... insa se poate !

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Capitol inchis!
Va asteptam aici

34+ George Anelin

Mergi la inceput