Aspirante optimiste >20 ani (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Olim mie p-aici nu prea mi-au facut cine stie ce analize. Doar generale de sange sa vada daca sunt sanatoasa si cele de tiroida unde au gasit o buba. Cred ca din cauza asta nici nu ramaneam. Acuma ma tratez de tiroida. Restul analizelor mi le fac dupa ce reusesc. Mi se pare normal pentru ca de cand incepi si pana efectiv esti graviduta s-ar putea sa treaca ceva timp (cum a fost si la mine din pacate ) si atunci nu mai au nici o valoare ca intre timp se puteau schimba multe.
Fara stres apuca-te de treaba si toate o sa vina la vremea lor. Iti tin pumnii sa reusesti cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Seli, deci ti-au recunoscut diplomele din Ro. Ca ma bate si pe maine gandul sa fac doctorat aici dar nu stiu daca si cum se poate...chiar am sa incep sa ma interesez. Spor la scris in continuare.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Anca stiu ca mai am o gramada dar inceputul e mai greu. Stii tu pana scrii introducerea si primul capitol e cel mai greu. Dupa aia merge treaba Aici teoretic doctoratul se face in 3 ani, dar practic poti sa il mai intinzi. Eu abia ce am implinit cei 3 ani. Inca mai am o gramada de treaba din pacate, dar sper ca pana in primavara sa cam termin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si la noi tot trei ani este ,dar nu mai am nici un chef acum,poate peste un an doi...
Cine stie?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Olivia mi-au recunoscut toate diplomele fara probleme. Mai complicat a fost sa imi gasesc prof. indrumator. Eu zic ca merita sa incerci sa vezi daca nu gasesti ceva, ca ai avea numai de castigat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Da, Seli, ai dreptate. De-acum dupa sarbatori, desi am sa mai intreb si cunoscutii poate mai stiu cate ceva.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

selina-d multumesc pentru raspuns
la mine cele de tiroida au iesit bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubisimo spune:

Buna fetelor!

Sper sa ma primiti in randul vostru, al aspirantelor... Sunt putin cam trista
Azi mi-am facut un test si a iesit negativ. Sunt in a 36 zi de CM (am un CM neregulat cam de 37/40) si nu mai am rabdare.
Daca azi a iesit negativ inseamna ca astept invazia ruseasca, nu?

Va pup pe toate si va doresc sa va aduca Moshul bebici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce mai faceti fetelor? Am trecut sa vad cum sunteti

Pupici tuturor aspirantelor

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Luna pup burtica....
Mai fetelor unde sunteti????????

anca
poze nunta