Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 24
ancadragoman spune:
Seli si eu am patit la fel cu lucrarea de masterat,nu credeam ca o termin vreodata si uite ca am scapat si de asta.
dar si dupa ce termini...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
kriss79 spune:
nu stie nimeni?pot face eco la ovare fiind pe cm?pls
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Kriss am vazut intrebarea ta dar nu stiu sa iti raspund.
Pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Alysh spune:
Da, Kriss, se poate face sigur, stiu asta de la un medic. Se poate face si ecografie abdominala si transvaginala, de care doresti!
Olivia26 spune:
Kriss, eu ma gandesc ca daca faci echografie pelvina n-are nicio legatura faptul ca esti la menstruatie. E doar o parere. Suna la un cab. partic. si intreaba. (poate mergi la Felicia Crumpei ca stiu ca este foarte buna).
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
selina-d spune:
Kriss n-am idee. Cred ca numai doctorul sau asistentele de acolo te pot lamuri.
Feteleeeee lucrarea de Master a fost floare la ureche Acuma scriu la teza de doctorat Am deja 62 de pagini da mai am de tras
olim spune:
FETELOR, AM SI EU O INTREBARE.
cE ANALIZE AR TREBUI SA IMI FAC INAINTE SA RAMAN INSARCINATA?
Adica, am facut la sange, amfacut papa-nicolau, am sa fac toxo, rh, si hiv.Am citit ceva despre CMV SI IgG.aSTEA CE SUNT, TREBUIESC FACUTE?
sI ALTE ANALIZE PE CARE VOI VI LE-ATI FACUT?
Multumesc pentru orice raspuns
selina-d spune:
NANAAAAA strig tare poate ne aude Cum esti cu piciorul? Ai mai fost la medic? Sper sa nu te mai chinuie
ancadragoman spune:
Selina dar mai ai o gramada de scris...
De doctorat nu am mai avut curaj sa ma apuc...
Dar cum este acolo,cati ani se face?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....