Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Olivia26 spune:
Anca, lasa tu somnul si viseaza cu sotul, nu de alta da' sa nu va pierdeti antrenamentul ===>
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Sotul meu nu e acasa si nici nu apare prea curand cat despre antrenament stiu sigur ca nu il pierdem ptr ca este exact ca mersul pe bicicleta...niciodata nu uiti...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Eu stiu ca nu-l uiti dar nu-i rau ca din cand in cand sa-ti mai amintesti...Eu aberez asa ca am n-am mai exersat demult cu rusii astia...si inainte eram prea stresata cu "vin, nu vin..", asa ca s-au adunat ceva zile de lipsa.... Da' nu-i bai ca recuperam acusi...
Acum si eu astept sa ajunga sotul acasa, de-aia inca mai dau tarcoale pe-aici...
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Si eu am fost la fel catione si aseara a fost cu scantei si nabadai asa ca daca nu e azi nu e nici o paguba.
Hai ca iti tin pumnii....la treaba cu voi....
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
olim spune:
salutare tuturor,
eu is asa trista
am ascultat hrusca [http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=details&id=24#531]
sper sa prind mai mult curaj cu bebe.
maine ma duc sa imi cer sa imi repete toate analizele si sa vad cum ies.
sper ca de craciun sa primim de la mosu acest minunat cadou, un copil.Ni-l dorim amandoi, parca sotul meu mai mult
Imi spune azi la amiaz, ca la anu sigur vom fii trei, ca de aia am cumparat monovolum, ca sa avem loc toti
Olivia26 spune:
Ahaaaa, ei hai ca atunci meriti un pui de somnic in seara asta.
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olim de ce esti mama trista?
In ce zi esti?
Ce analize faci?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Olivia26 spune:
Olim, nu mai fi trista iubita, ca noi suntem alaturi de tine. Ai incredere in DD si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olivia multumesc ,dar tu sa stii ca nu ai timp de odihna...la treaba cu tine
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
olim spune:
va multumesc tuturor pentru incurajari
dar de craciun, intotdeauna is suparata, mai ales acum ca trebuie sa iau o asemenea deciziie, si eu nu am mamica mea langa mine.A murit acum 6 ani, si de atunci, parca nu mai exista craciunul pentru mine
am facut papa nicolau, si nu a iesit bine in vara, si acum e ok.Si mai am de facut testul de toxoplazmoza, maine sau vineri, ca la sange am doar anemie si e ok.Am luat si niste vitamine .Sper sa fie ok