Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 15
bibyrox spune:
Ancutza mea draga multumesc mult dar n-ai cu ce! Decat sa fi aici.. atata tot!
Va multumesc din suflet fetelor!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Happiness_4_us spune:
Luna, iubita, m-ai facut sa plang. de fericire, bineinteles. Te-ai tinut de cuvant, ai plecat la odisee. Pe mine cui m-ai lasat?
Felicitari iubita din tot sufeltul, ma bucur din inima pentru tine.
Vino sa te imbratisez tare, tare!
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos!
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
ancadragoman spune:
Eu sunt aici ptr ca nu prea pot sa stau fara voi.
Scriu eu mai rar ,dar sunt aici.
Pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Happiness_4_us spune:
Olim, Cristina, bine ati venit in clubul aspirantelor, sper sa stati cat mai putin!
Olim e o placere ca ni te-ai alaturat! si multa bafta!
Eu luni seara am ajuns la urgente cu piciorul meu , mi-au dat antibiotic si de atunci stau in pat, nici la birou nu am fost. In seara asta cred ca ajungem iar ptr ca infectia nu a cedat si ne-au zis ca daca in 2 zile nu cedeaza sa ne ducem iar ca sa intervina ei sa o scoata, asa ca diseara sigur ma duc iar. Cand ma gandesc ca sambata viitoare plec spre Romania, ar fi culmea ca astea 2 sapt cat stau acasa sa stau in pat. Nu vreauuuu.
Acum stau si ma gandesc ca asa a vrut DD sa nu vina -ul luna asta ptr ca am beleaua cu piciorul si trebuia sa iau antibiotic, ca nu stiu ce faceam daca eram si trebuia sa iau medicamente.
Pup toate fetele optimiste!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Luna, iubita, m-ai facut sa plang. de fericire, bineinteles. Te-ai tinut de cuvant, ai plecat la odisee. Pe mine cui m-ai lasat?
Felicitari iubita din tot sufeltul, ma bucur din inima pentru tine.
Vino sa te imbratisez tare, tare!
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos!
Pupici.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Nana
Daca nu a fost sa fie luna asta stiu sigur ca ma vei urma la odisee cat de curand, singurul regret este ca nu vom fi in aceeasi odisee insa esti bine venita sa ne vizitezi, si te voi vizita si eu la odiseea ta.
Oricum sunt aici alaturi de toate fetele, mai ales ca stiu cat de greu poate fi uneori sa obtii o munune mica.
Te astept cu drag cu vestea buna!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
4+
Happiness_4_us spune:
Anca, Luna, fetele si multumesc din suflet!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
clauclau spune:
Nana, imi pare rau de piciorul tau, ai grija de tine! Stai cumintica in pat si luna urmatoare o sa ramai gravi
Te pup si sanatate multa.
Anca, e mai bine sa nu mai tinem cont de toate ( temp., teste de ovulatie ) macar acum de sarbatori poate ne mai relaxam putin si incepem iar din ianuarie cu forte proaspete. Cred ca totusi suntem amandoua in aceeasi zi, o sa numaram impreuna.
Olim, Cristina, bine ati venit si sa plecati repede la odisee.
Mi-e o foameeeee, fug sa mananc ceva si revin apoi.
CLAU
toma_lly spune:
buna fetelor,
am intrat si eu sa va mai salut si sa va pup
TOMITZA
Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
Vine barza
http://tt.lilypie.com/zct-p2.png