Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabitzu37 spune:
Lachione, felicitari!!! Ce veste buna!!!
Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si samburelul sau sambureii sa creasca sanatosi!
Gabi
clauclau spune:
Lachione, felicitari, sa ai sarcina usoara !Cred ca esti tare fericita, ai si de ce! Bravo!
Biby, poate la tine e sarcina, draga mea. Ai o gramada de simptome as zice eu. Am auzit de situatii in care testele nu se pozitiveaza, chiar daca este sarcina.
Pup toate fetele.
CLAU
Luna1 spune:
Mychydutza felicitari, stiam eu ca nu pot pleca singura la odisee. Plecam de manuta. Haideti fetelor mai vine cineva?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Luna1 spune:
Felicitari si Lachione! Sa avem bebei sanatosi si mancaciosi!
Haideti fetelor, cine da vestea buna azi?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
bibyrox spune:
Clau nici nu ma mai gandesc la sarcina acum... Nu cred ca are vreo legatura inflamarea ganglionului cu sarcina. Acum ma zbat sa gasesc un medic endocrinolog bun!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
clauclau spune:
Biby, ai dreptate, nu citisem ce-ai scris tu la barza. Iti doresc multa sanatate, mergi la doctor si tine-ne la curent cu vestile.
Anca, eu mai bantui pe aici, sunt libera azi asa ca am mai mult timp de stat pe aici.
Si un mic raport: sunt Z 6, fara temperatura si alte monitorizari. Tin cont doar de ziua in care sunt si atat.
Va pup pe toate.
CLAU
bibyrox spune:
Eu sunt aici.. N-am chef de nimic. Am sunat si m-am programat la Medsana la o dr-ita endocrinolog f. buna. Tocmai Luni m-a programat. Pana la urma cred ca e o dereglare ceva ca m-am si ingrasat foarte rau in ultimul timp. Poate din cauza asta nu fac nici bebe... Tre sa vad ce se intampla cu mine!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
ancadragoman spune:
Clau nici eu nu mai masor nimic,nici nu stiu in ce zi sunt,5 sau 6
Bibileana imi pare asa de rau ca treci prin asta si daca pot sa te ajut cu ceva sa imi spui.
Pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....