Aspirante optimiste >20 ani (21)
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
Anca, si tu tot gemeni ti-ai dori?acum am observat.. tu si Ramonella.
Ramonella am inteles ca are antecedente, dar tu Anca?
Cristina< bine ai venit! sedere scurta aici si poate Mosu` va veni cu darul cel mai pretios, un!
Luna1> FELICITARI!!!
Eu astept rushii in cateva zile si nici nu stiu cum sa mai procedez..adica ori la program, ori program liber. Program liber am tot avut din ianuarie si pana prin septembrie. Chestia e ca daca nu e program, e lene mare si munca putina..Asa ca eu parca tot l-as tine la program pe sotu`. Nu stiu cum sa fie mai putin stresat, ca luna asta a esuat procedura..si-s cam trista ca nu am nici o speranta de cadouas de Craciun..
va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
mychydutza spune:
fetelor am o veste buna. sunt pregnanta in 5 saptamani. maine ma duc la ecografie. nu vreau sa par ipocrita si sa dau sfaturi, insa ceea ce va pot zice este : FETELOR DUCETI-VA DIN TIMP LA DOCTOR!!!!!!!!!!!!! si ma refer in primul rand la Anca. uite eu am ramas in urma HSG la o luna . asa ca : nu va feriti de doctor! va pup
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
Olivia26 spune:
Mychy, ce frumos! FELICITARI!!!
Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara. Pupik pe burtik
Hai spune-ne mai multe detalii ca n-ai mai intrat demult.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
kriss79 spune:
MYCHYDUTZA Felicitari!!
Sarcina usoara si bebe sanatos! Sa mai treci pe la noi si sa intinzi manuta la cat mai multe viitoare mamici!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
Laura Ioana spune:
Fetelor poate ma lamuriti si pe mine cu niste rezultate la analizele mele Mie mi se par ingrijoratoare.Sunt cam speriata ca mi-au iesit unele pozitive si nush ce inseamna:
-Ac Anti-CMV IgM- negativ (0.184)
-Ac Anti-Toxoplasma IgM - negativ (0.130)
-Ac Anti-Toxoplasma IgG - negativ (0.5)
-Ac Antivirus rubeolos IgG - pozitiv (155.6)
-Ac Anti-Listeria - negativ
-Ac Anti-fosfolipidici - negativ
-Anticoagulant lupic - LA 1=38.25 sec.
Poze Laura
Laura Ioana spune:
Michyyyy Ce bucurie, ce veste bunaaa Felicitari, iubita, sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos! Ai grija de voi, mamico
Poze Laura
marryan spune:
MICHYYYY FELICITARI PU SARCINA!!! SA DEA DD SA FITI SANATOSI PE TOT PARCURSUL A 9 LUNI!!!!
Cind ai facut HSG-ul?
Ai avut un CM de atunci?
marryan
bibyrox spune:
MYCHY FELICITARI!!!! Doamne ce veste buna ne-ai adus!!! Cum ai aflat.. ce-ai facut?! Ai facut test? ce simptome ai? Spune-ne tot! Te pupam dulce si ai grija sa nu ne lasi singurele aici!
Laura iubita stii bine ca nu ma pricep la analize si chestii de-astea.. Dar dr ce ti-a spus? Sau n-ai ajuns inca la el cu analizele? Sunt tare curioasa! Sa ne tii la curent! oricum sunt mai mult ca sigura ca nu e nimic grav!
Eu nu stiu ce sa mai spun decat ca ma simt tare nasol.. am dureri de stomac.. sunt constipata.. am ameteli si ma supara sanii in continuare. Abia astept sa ajung Joi la eco sa vedem ce se intampla! Mi-e frica de mor!!!!
Va pupa baba!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
bubuleana spune:
Laurici: daca ai Igm-ul negativ si Igg-ul pozitiv inseamna ca ai anticorpi ceea ce e ff bine
daca ai ambele negative inseamna ca nu ai anticorpi dar nu ai nici virusul ceea ce e OK atata timp cat nu se pozitiveaza Igm-ul
bubuleana
RAMONELLA spune:
Mikydutza FELICITARI!!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!CE VESTE BUNA!!!!N-ai mai intrat de mult pe aici!!!!Ce ma bucur!!!!
Cristina bine ai venit!!!1Sper sa stai cat mai putin,desi o sa-ti placa aici!!!!
Fetelor eu am fost ieri la doctor,mi-a spus ca am lipsa de progesteron,si mi-a dat sa iau duphaston,din Z14.O sa iau pana in Z25.Tratamentu o sa fie 3 luni de zile.A spus ca voi ramane mai usor graviduta cu acest tratament.
Pupici la toate!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor