Cum slabim... partea a 3 a!
Raspunsuri - Pagina 9
Margot spune:
Sa va povestesc cum am slabit eu.
Cand am ramas insarcinata aveam 55 de kg, apoi am pus incet incet cat am fost insarcinata, cand am iesit din spital dupa ce am nascut aveam 64 de kg, iar cand alaptam ajunsesem la 70 de kg.Era mult prea mult, desi multa lume imi spunea ca arat bine cel putin la fata,tenul mai luminos, fata mai curata, nu aveam nevoie sa merg la cosmetica eram mai cu obrajori, ridurile din jurul ochilor nu se mai observau, dar eu nu ma suportam, nu-mi mai venea nici o haina.
Primul pas: fara garderobe noi, o singura costumatie mi-am luat pt acea greutate
Pasul doi:in ficare zi imbracam haine vechi si ma admiram ce penibil arat
Pasul trei :AUTOSUGESTIA "Trebuie sa slabesc" imi spuneam in gand zi si noapte
Si treptat fara sa tin nici un fel de regim, am inceput sa nu mai am pofta de mancare, mancam mai putin , incepea sa-mi vina cate o haina, doua pana am ajuns la 57-58 de kg.Cu exceptia faptului ca sunt un pic mai lata in solduri in rest la talie mi-am revenit perfect si am ramas si cu sanii un pic mai mari.Cele 2-3 kg in plus ma invelesc peste tot, in concluzie sunt "mai buna"(la varsta mea de 32 de ani ...deh)
Asa ca multa, multa vointa si treptat cu multa miscare(mers mult pe jos)
Margot
ralu spune:
Tin o cura de slabire nu foarte drastica de vreo 12 zile. Pana acum am slabit 2.6 Kg!!!!
Sper sa rezist in continuare!!!
Va mai tin la curent!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
cristina78 spune:
quote:
Originally posted by ralu
Tin o cura de slabire nu foarte drastica de vreo 12 zile. Pana acum am slabit 2.6 Kg!!!!
Sper sa rezist in continuare!!!
Va mai tin la curent!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
BRAVO RALU!!!!!!
Macar tu sa reusesti sa o tii pana la capat!
Asteptam detalii.
Cristina
yurika spune:
Vreau sa pun si eu in aplicare aceea dieta
Dar nu stiu cu ce sa inlocuiesc telina ,cod si cotlet de miel
Se pot inlocuii ? imi poti spune te rog Cristina78
Yurika&Mark
ralu spune:
Draga Cristina,
Sa stii ca si eu am incercat sa tin dieta daneza acum cateva luni si nu am putut sa o tin nici macar o zi.
Dieta mea consta in:
Dimineata: o ceasca de cafea cu lapte degresat + un bol de cereale (grau complet si Nu din porumb) cu lapte degresat.
La ora 10: Un fruct (mere, caise, piersici, cirese)
La pranz: carne de pui sau peste fiert sau fript + o salata de legume fara ulei si fara otet, doar cu putina sare
pe la ora 16 : un fruct
La ora 18.00: 2 iaurturi cu fructe 0% grasimi
Iar seara daca imi este foame, beau un suc de portocale facut de mine.
Plus bicicleta cate 20 min. pe zi!
Cam asta!!
Sper sa ma tin in continuare!!!
Bafta si tie Cristina!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
missiday spune:
"Unde as putea gasi metoda Montignac explicata pe romaneste?
Ca am tot cautat-o pe-aici, de m-am zapacit de cap si n-am gasit-o.
Am gasit doar discutii despre ea si nu metoda explicata ca atare.
Iar cu franceza stau cam prost .......
Va rog ajutati-ma.
jos cu kilele in plus"
La tarabe, in Bucuresti(eu am gasit-o in Ploiesti) o sa gasesti cartea care se numeste"Ma hranesc, deci slabesc"-Montignac.
Eu tin de 3 saptamani, si am slabit 3 Kg in conditiile in care am mancat destul de mult.
"Sa aveti vointa!!"-vorba Relianei
karol spune:
Buna fetelor,
Eu am reusit sa ma reintorc la sala.Merg de 3 ori pe saptamana si asta imi da ambitie sa ma abtin si de la mancare.Eu cred ca aerobicul e cel mai tare.Fara miscare e mai nasol de slabit.Acum am 1.75 si 70-71Kg.Sper sa mai dau jos vreo 10Kg.
Va pup si jos cu kg in plus
petra spune:
Miryam, draga, spune-mi si mie mai multe despre acele 49 de lamai, pentru ca sunt interesata de aceasta metoda de slabire. Am mai auzit de ea , dar nu stiu cand trebuie baut sucul sau alte amanunte!
Oricum si eu am tinut o cura de slabire care a dat ceva rezultate, dar organismul s-a obisnuit asa si m-am oprit din slabit. Si parca as mai vrea sa dau jos acolo cateva fg. reteta mea de slabit cuprindea in fiecare zi o supa din legume si carne de pui slaba fara grasime si pielite, pe care o puteam manca pe intreg parcursul zilei, combinata cu:
ziua 1 : supa si legume(salate)
2 : supa si fructe(exclus banane)
3: suna +salate+fucte
4: supa +lapte si o banana
5 : supa +carne de vita gratar+rosii
6 : supa +carne de vita +orez brown
7 : supa +carne de vita(care poate fi inlocuita in una din zile cu pui sau peste)+ cartof copt cu putin unt
fara grasimi. zahar , paine si sucuri acidulate.
La supa nu se pun: cartofi, fasole, sau porumb.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by karol
Buna fetelor,
Eu am reusit sa ma reintorc la sala.Merg de 3 ori pe saptamana si asta imi da ambitie sa ma abtin si de la mancare.Eu cred ca aerobicul e cel mai tare.Fara miscare e mai nasol de slabit.Acum am 1.75 si 70-71Kg.Sper sa mai dau jos vreo 10Kg.
Va pup si jos cu kg in plus
Wow! Nu prea esti grasa tu! 10 kg vrei sa dai jos?
Io am tot 71kg, dar 1.65m, asha ca sunt . Nu vreau sa merg mai jos de 58kg, la greutatea asta arat cel mai bine. Problema e, cum sa ajung la 58? Merg cu bicicleta zilnic si dealtfel dupa ce am nascut am avut 82kg, deci poate-poate pana ies la pensie ajung si la 58!
Mult succes si sa mai povestitzi ce mai facetzi. Ca mie iar imi vine chefu' sa pap o inghetzataaaa...
Ruxi
yurika spune:
Am inceput si eu Dieta daneza sper sa mearga ,sa nu ma las .Hannen intri cu mine in joc
Cu toate ca este prima zii este putin cam......
Toate cele bune!
Yurika&Mark