Cum slabim... partea a 3 a!
Raspunsuri - Pagina 10
Oana_B spune:
Ruxi, cu mersul pe bicicleta nu faci mare lucru, si eu am incercat cred ca doar 1 kg am reusit sa dau jos si asta pentru ca abia am invatat sa merg pe bicicleta si transpiram numai incercand sa imi tin echilibrul pe ea. Cea mai ieftina modalitate de a slabi, pe langa o alimentatie low-carbs low-fat este mersul pe jos sau alergare. Ma chinui sa fac asta de cateva saptamani, da' mai mereu toarna cu galeata afara si uite asa kilele mele se pastreaza pe pozitie. Sotul meu, care pana sa il cunosc se incadra la categoria supraponderal a slabit cu Atkins diet (aia de mananci numa' proteine) si sport la greu, in fiecare zi la sala (seara ca atunci avea timp) si uneori si dimineata. De la 280 pounds (cca 127 kg) cand l-am cunoscut avea 190 pounds (cca 86 kg).
Oana_B
hannen spune:
Da Yurika ,m-ai corupt.Acum am intrat si eu in joc.Am 1,64 m si 54 kg si tare as vrea sa fac 48kg.Dar eu am si ceva probleme cu tiroida,nu stiu daca e indicata dieta daneza.Stie cineva daca afecteaza tiroida,ca-ci mi-e frica ca in loc sa ajungvoi ajunge un mic sumo.
Va pup si sa ne vedem toate.
Nicole&Amira.
ruxij spune:
Hannen, caaat? 48kg? Pai eu aveam 50kg in clasa a 8a si crede-ma ca eram "oase", n-aveam nici d-aia, nici d-aia si ma porecleau colegii Stan.... Oi avea eu scheletul mai greu, dar 48kg la 1.64...
Oricum, succes, daca asta vrei!
Ruxi
hannen spune:
Ruxii draga ,m-ai facut sa ma simt bine,dar crede-ma te rog ca trebuie.Se vede pe ici pe colo cate o aripioara la picioruse si la funduletz.Eu la 50 de kg arat bine dar la 48 cred ca mi-ar sta si mai.Oricum eu incerc dar nu stiu cu ce sa inlocuiesc codul,carnea de miel si telina ,banuiesc ca de radacina e vorba,in japan.Cod nu stiu daca se gaseste,iar miel doar in cateva locuri prin Tokyo.Ce ma fac?.Fetele din japan.
Cu drag Nicole&Amira
asta ca sa avetzi spor la diet.
cristina78 spune:
quote:
Originally posted by yurika
Vreau sa pun si eu in aplicare aceea dieta
Dar nu stiu cu ce sa inlocuiesc telina ,cod si cotlet de miel
Se pot inlocuii ? imi poti spune te rog Cristina78
Yurika&Mark
Din cate stiu eu nu se pot inlocui nici telina si nici cotletul de miel,numai codul in locul caruia poti manca pastrav sau calcan.
CRISTINA
cristina78 spune:
quote:
Originally posted by ralu
Draga Cristina,
Sa stii ca si eu am incercat sa tin dieta daneza acum cateva luni si nu am putut sa o tin nici macar o zi.
Dieta mea consta in:
Dimineata: o ceasca de cafea cu lapte degresat + un bol de cereale (grau complet si Nu din porumb) cu lapte degresat.
La ora 10: Un fruct (mere, caise, piersici, cirese)
La pranz: carne de pui sau peste fiert sau fript + o salata de legume fara ulei si fara otet, doar cu putina sare
pe la ora 16 : un fruct
La ora 18.00: 2 iaurturi cu fructe 0% grasimi
Iar seara daca imi este foame, beau un suc de portocale facut de mine.
Plus bicicleta cate 20 min. pe zi!
Cam asta!!
Sper sa ma tin in continuare!!!
Bafta si tie Cristina!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Mi se pare mai usor decat daneza.Pe ce perioada trebuie tinut???
CRISTINA
cspeana spune:
Fetelooor am inceput de azi spinning classes si o sa merg la gym de doua ori pe zi ,dar nu am reziztat ..te omoara, este asa de greu acolo da slabesti si o sa consum mai putine calorii sper sa reusesc spatamina trecuta am dat jos 1 kg Succes la toate
"Succes is a journey,not a destination"
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by cspeana
Fetelooor am inceput de azi spinning classes si o sa merg la gym de doua ori pe zi ,dar nu am reziztat ..te omoara, este asa de greu acolo da slabesti si o sa consum mai putine calorii sper sa reusesc spatamina trecuta am dat jos 1 kg Succes la toate
"Succes is a journey,not a destination"
Ce-i aia spinning classes?
Oana_B
ralu spune:
Cam 3 luni o sa incerc sa-l tin. O sa va tin la curent!!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Ruxi, cu mersul pe bicicleta nu faci mare lucru, si eu am incercat cred ca doar 1 kg am reusit sa dau jos si asta pentru ca abia am invatat sa merg pe bicicleta si transpiram numai incercand sa imi tin echilibrul pe ea. Cea mai ieftina modalitate de a slabi, pe langa o alimentatie low-carbs low-fat este mersul pe jos sau alergare. Ma chinui sa fac asta de cateva saptamani, da' mai mereu toarna cu galeata afara si uite asa kilele mele se pastreaza pe pozitie. Sotul meu, care pana sa il cunosc se incadra la categoria supraponderal a slabit cu Atkins diet (aia de mananci numa' proteine) si sport la greu, in fiecare zi la sala (seara ca atunci avea timp) si uneori si dimineata. De la 280 pounds (cca 127 kg) cand l-am cunoscut avea 190 pounds (cca 86 kg).
Oana_B
Da, ai dreptate, stiu ca nu se slabeste cu bicicleta, dar e mai bine decat sa merg cu masina, nu, e tot ceva miscare, care pusa peste regimu, poate ajuta macar putzin de tot... Nu incerc sa ma dau pe ex. fizic, mi-ar fi imposibil sa gasesc timp acum. Anu' trecut am putut sa merg mult, dar eram in Germania, singura, fara familie si cu un servici f. lejer (nu ma plateau aia de acolo, asha ca nu ii interesa ce fac). Bravo sotzului, a reusit grozav sa slabeasca!
Eu am dat jos 1kg sapt. trecuta, dar am mancat in weekend cu tot familionul si l-am pus la loc. Se pare ca trebuie sa ma rup de tentatziile weekendului, dar e taaaare greu...
Bafta tuturor!
Ruxi