Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Irda, zisaCami, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat, avti grija sa va refaceti repede si complet, ca data viitoare sigur va fi bine

Oana, de ce faci imprudente ? Acum te cert fiindca sunt "tanti" pentru tine Intentia ta a fost exceptionala si toate iti multumim pentru ea, dar cred ca si rugaciunea facuta acasa si din suflet are efect. Adica de ce sa risti ?

Nikole, multumesc pentru mail. Inteleg ideea cu aerul curat, eu stau cu geamul deschis continuu pentru ca am parcul in fata. Si daca arat nashpa si BB e fericit atunci nu mai conteaza. Oricum azi trebuie sa ies din casa si apoi sa fac 2 torturi, fiindca saptamana viitoare e ziua sotului meu si vreau ca macar atat sa fac pentru el.

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CARLA ma las certata ...ca maare dreptate ai!
contractiile si.au mai pierdut din intensitate...dar sunt acolo...

de sangerat n.am mai sangerat deloc nici ieri nici azi...doamne ajuta..ce sa zic..da promit sa fiu muuuuult mai cuminte...

dar oare vor trece vreodata durerile si contractiile?ca m.am sunat maica.mea de dimineata si a inceput!,,pai daca ai contractii la 6 sapt cum iti imaginezi ca duci tu sarcina?e clar ca o pierzi!,, si de alea...,,hai lasa prostiile si vino sa mamanci la mine ca am gatit toata ziua nu ca sa.mi spui tu ca nu te poti ridica,,

ce sa zic...i.am multumit de intelegere.
ufffff...macar sa taca dak nu stiu ce sa zica!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Irda, Cami, parerile noastre de rau sunt nescrise! Cred ca nu putem consola durerea voastra (eu una nu suport sa fiu consolata de nici un fel) dar trebuie sa mergeti mai departe fara sa ne uitam inapoi. Astea sunt cumpenele vietii!

Celorlalte fete desi pare egoist ceea ce va spun, pentru binele vostru, nu trebuie sa va panicati si sa ganditi mereu ca voua nu vi se poate intampla! Si nu uitati ce ati promis!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Aoleu, ce seamana mamele noastre si cu mama lui Nikole !!! Chiar asa, ce, esti bolnava? Ia da-te jos din pat, trage un smotru prin casa, muta niste mobila si apoi du-te la mama sa mananci ca asa e sanatos ! Adica ce-s alea contractii la 6 saptamani ? Generatia asta noua, parca sunteti pui de Crevedia, pai voi stiti cum se faceau copii pe vremea noastra, ce, noi aveam timp de stat in pat ???

Glumesc, stai calma, mananca ce poti si ai incredere ca o sa fie bine. Tu trebuie sa fii prima care se iubeste, nu pune la suflet tot ce auzi. Daca sangerarile s-au oprit e chiar foarte bine, inseamna ca ai fost cuminte si i-ai creat samburelului conditiile sa se prinda strans. Ce sa zic, ca stii deja... magneziu si no-spa, aer curat, repaus cvasi-total si multa iubire ... platonica.

Carla, 10+

P.S. Astazi am intrat si noi in saptamana a 11-a, de cand asteptam sa-mi doua cifre la semnatura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Cami nu am cuvinte....te felicit in schimb pt taria de a merge mai departe!asa si trebuie sa gandesti.nu am cuvinte sa-ti scriu cat de rau imi pare.....iti tin pumnii sa reusesti cat mai curand!

alina 7+

Mergi la inceput

CARLA ce dragut...sunteti maricei!

ABIA astept sa treaca timpul...sa fim si noi maari!
las ca mamicile noastre sa fie sanatoase saracele...ca le mai ia gura pe dinainte...da asa sunt fete bune....

oana6+

Mergi la inceput

Multumesc mult, Alina, ce am povestit eu s-a intamplat in august si acum am inceput deja saptamana a 11-a. A fost mai traumatizant decat am crezut pe moment, inca mai am cosmaruri ca ma umplu de sange sau pleaca embrionul, insa am avut si am langa mine un om exceptional care m-a ajutat sa trec mai departe... adica sotul meu. Si tot el ma ajuta acum cu tot, nu ma lasa sa fac nici cel mai mic efort, face curatenie, mancare, pune rufele la spalat, spala vasele, ma ajuta la lucru, plus ca ma alinta, ma mangaie, imi aduce flori... sunt o norocoasa. Sper ca toate femeile sa fie la fel de fericite ca mine. Tocmai de aceea azi o sa fac un efort si o sa stau in bucatarie toata ziua sa-i fac 2 torturi, de ciocolata si de frisca, fiindca nu ne plac cele de cofetarie.

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

IrdaCami....cum spunea si Jadi, parerile de rau sunt nescrise!!!

Veti trece si peste asta,desi e crunt cum cateodata D-zeu ne incearca, toate au un scop....si puteti fi convinse , data viitoare va fi bine, veti reusi pana la capat.
Pana atunci, aveti grija de sanatate,va doresc din suflet putere,si sa o luati repede de la capat...
suntem cu gandul alaturi de voi, sipentru voi, de la suflet, la suflet....

despre mine, intepaturi si dureri difuze in abdomenul inferior, undeva la 4 degete sub buric,mai ales la palpare...se simte un bot, ca o mandarina,si la apasat doare....acu nici nu imi mai dau seama, durerea e ...in uter(desi suna ciudat), sau din cauza faptului ca sunt constipata de 5 zile...nu imi ramane decat sa astept....uite cum invatam sa avem rabdare!Macarbine ca s-au oprit scurgerile,deocamdata...va pup...sunt trista azi,offfff

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

NIKOLE...pup fata trista si constipata
NU de alta da eu tot asa sunt.........

durerile mele de burtik continua...nu ma pot misca mai deloc mooor...de ele...sper sa nu se termine urat!

oana6+

Mergi la inceput

Nikole, am citit ca uterul se poate simti la palpare de marimea unei mandarine, la mine nu se simte inca, dar mi-ar fi placut sa simt deja. Nu mai fii trista, ca suntem multe aici care sa te inveseleasca.

Carla, 10+

Mergi la inceput