** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

neata bune fetelor,

DIdi sa-ti traiasca ingerasu , e o scumpete de baietel.

Amely se zice ca nu ii voie sa papam maioneza...dar nu m-am abtinut si am papat salata de vinete..si sincer nu o vad altcumva decat cu maioneza de casa.(nu ma dau in vant dupa cea din comert).totusi am sa-l intreb maine pe doctor cand ma duc..ca am tot uitat.

azi am schimbat si noi saptamana!
si dis de dimineata am luat analizele si is ok...doar la hemoleucograma o iesit ca is putin anemica ...dar maine ma duc la doctor si se rezolva.

pupici

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

didiAlex - la ultima eco dr mi-a spus ca pot sa apara hemoragii pentru ca placenta nu este situata in partea de sus, la mine este in partea de jos, chiar pe col. deci poate o eco sa-ti raspunda la cauza micilor pete rosi.

mica0307 - eu fac astfel vintele "cu maioneza": nu ma mai chinui sa fac maioneza, ci pur si simplu pun un galbenus in vinete si le frec asa. nu ies la fel de spumoase ca si cu maiozena, dar oricum sunt delicioase. Dar sincer eu de cind sint insarcinata am evitat orice contine galbenusul crud, pt ca nu ar fi recomandate in sarcina.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Fetelor, pe voi va influenteaza vremea de afara? Pe mine da. De duminica, de cand tot ploua si e innorat si posomorat afara...sunt asa fara nici un chef, obosita, parca stoarsa de vlaga....ma mai doare si burta, de la ligamente cred dar si de la doamna diaree care nu imi da pace. Durerea de burta nu e mare sau continua, incat sa ma speriu si sa intru in panica, insa e asa o stare de disconfort...
Ca sa nu mai vorbesc de influenta lunii. Pai cand e luna noua sau luna plina, nu stiu de dorm vreo 3 ore cumulat in noaptea respectiva.
Ar trebui sa incep la curatenia de Craciun, poate unele din voi mai harnice ati si terminat-o, insa eu nu m-am apucat. Nu avea rost,pt ca saptamana asta imi monteaza termopanele, si pana nu termina cu chestia asta n-avea rost sa ma apuc de curatenie. Oricum, maine nu stiu cum o sa intru pe net, de fapt dupa amiaza nu o sa intru, caci trebuie sa imi mut biroul cu calculatorul, si patul...sunt in dreptul geamului.
O sa vedem maine cum o fi.

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput

Pauly, vezi ca nu iti merg pozele. Zice ca nu ti-ai uploadat nici un album.

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput

dianalaura am incercat si merg.apasa pe poza cu bradul si apare un album cu 16 poze.sper sa fie bine cum le-am pus...
mica i-mi pare rau ptr maioneza.

13+
poze

Mergi la inceput

Da, acum se vede. Imi aparea 0 albums. Acum le vad.

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

He-he, Dia...eu sunt tare bucuroasa ca am apucat sa terminam curatenia de Craciun. Si noi tot dupa ce ne-am montat termopanele, acum o saptamana E asa faina casa cand totul straluceste! I-am facut loc si bradutului...mai ramane doar sa-l cumparam! Dar cum o sa fim mai mult plecati...probabil o sa-l impodobim mai devreme, ca sa apucam sa ne bucuram cat mai mult de el.

Gudinde, si eu fata mult de tot!

Brambushca, intr-adevar se taie in ultimul hal daca nu pui si ou crud... trebuie muuulta migala. Dar ce nu facem noi pt. bebeii nostri!...

Pauly, felicitari pt. intrarea in sapt. 14! sa fiti sanatosi si sa ajungeti in saptamana 40!

Eu saptamana asta inca mai sunt in medical si iau antibiotice pt. infectia urinara, dupa care tb. sa astept 1 saptamana si sa repet urocultura. Offf...prea era bine totul...trebuia sa se intample ceva si la noi

Va pupicesc pe toate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Fetelor, nu am dormit mai deloc azi-noapte, sunt ca un zombie acum. M-am tot foit, m-am tot sucit, de abia am adormit pe la ora 1. Si dupa aceea m-am trezit de "n" ori: sa fac pipi, am avut arsuri, m-a durut burta . Si de fiecare data cand ma intorceam in pat stateam cu ochii pe pereti , reusind cu chiu, cu vai sa adorm. Si acum mi-e asa de soooomn.

DidiAlex, l-am vazut pe Robert Eu un dragut si in poza "Somnorila" e asa haios. Cat despre intrebarea legata de posibilele hemoragii nu stiu ce sa iti raspund, imi pare rau.

mica, ti-a iesit pana la urma maioneza?

paflo, bine ca e bebe bine, ca v-o arata el odata si odata ce ascunde intre picioare. Ce frumos ca il simti zilnic! Acum ca ai netul acasa, te asteptam sa ne scrii mai des. Pana la urma in ce saptamana esti?

piticasigogosica, mie nu mi-a aparut linia nigra. Nu stiu eu exact cum trebuie sa arate (am o idee), dar nu mi-a aparut nimic.

Amely, ce bine ca ai mai venit pe aici! Si nu te mai pleosti, ca totul va fi bine (pastram nota de optimism ) - doar ai vazut ce vioi era la echo. Sa ai grija de tine si de bebe! Daca mai vorbesti cu Raza sa ii spui ca si noi o pupam si abia asteptam sa mai intre pe forum.

mica, acum am citit ca nu ti-a iesit maioneza. Imi pare rau! Cumpara un borcanel din comert si papi salata mult visata.

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'Neata!
Fetelor vi-am admirat si eu micutii! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!!
Chiqui succes la Triplu Test !O sa vezi ca-i bine!
DianaLaura si eu stiu ca asta-i cea mai corecta clasificare a sptamnilor si lunilor!!
DidiAlex in primul trimestru sangerarile sunt destul de frecvente si nu neaparat periculoase! Incepand cu TrimII , o sangerare poate indica : placenta jos inserata , o scurtare a colului, decolare de placenta sau chiar o infectie si trebuie anuntat imediat medicul!!
Iri sotului meu poti sa-i pui poza in dictionar la cuvantul Harababura! El m-a averizat de la inceput ca-i dezordonat , aiurit si nu-i plac trburile gospodaresti1 Acum... asa l-am luat ... n-am ce face!! M-am obisnuit
Sobi poti face TT in sapt 19-20 insa nu-i mai vad rostul! avand in vedere ca dureaza o sapt nu vad la ce-ti mai foloseste un rezultat in sapt 20-21!!!
Amely SANATATE MULTA!!!

cristina 19+

Mergi la inceput

Amely multumesc ptr urare, dar am trecut in sapt 13...mai un pic pana la 14.oricum am un ptr tine.

13+
poze

Mergi la inceput