** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 11
pauly spune:
buna fetele,
tocmai am papat un profiterol...si o fost bun de tot.
sobi si mie mio zis doctorul ca sa fac TT la 18 sapt....ma gandesc ca ii ok, daca asa o zis..ca doar ii doctor nu?
sincer si mie mi so parut cam tarziu...dar el are ultimul cuvant.
mica sper ca tio reusit maioneza, ca sa poti sa papi salatica de vinete mult ravnita.
pupici fetele si somn usor,
12+
poze
poohy spune:
DidiAlex, sa-ti traiasca Robert ca e frumusel foc!
Am zis eu ca toate mamicile cu copii acasa au niste comori frumoase si dulci foc :)
La mine blond/a nu are de unde sa iasa gagalicimea sa, da sper la niste ochi verzi/albastri din partea familiei lui taicasu'
Desi daca stau sa ma gandesc, in odiseea noastra sunt niste bebei frumosi foc cu ochi caprui :D 

Nu conteaza :))
Eu m-am prostit de tot. De cate ori vad copii mai mici pe undeva, oftez si ma uit dupa ei :)))
Anca
16+
bebelonel
gudinde spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Gudinde, iti multumesc tare mult pt sugestie.O sa incerc sa fac o programare la dr Catalin Haiduc, asa cum mi-ai sugerat, pt luna ianuarie dupa ecografia la dr Iosup. Stii cumva la care din sediile CMU are biroul?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Liviana
,Dr. Catalin Haiduc este la CMU - Arcul de Triumf (sper sa nu gresesc, in orice caz fetele de la programari tb sa stie) (asta inafara de Filantropia unde lucreaza).
In legatura cu ce zicea DidiAlex. Si despre dr. Ion Ionut am auzit numai lucruri bune. Dr. Ionut este medic primar si este la Giulesti. Un singur minus de care stiu eu la dr. Ionut: nu da numarul de telefon la paciente (sau mai bine zis nu mai da in ultimul timp nr de tel la paciente).
Acum sincer ... poti sa te duci la amandoi (si la 100 de medici daca vrei ca-n fond e dreptul tau) vezi cum ti se par, cu care crezi ca poti comunica mai bine si la final iei o decizie. Ca stii cum e un medic care-mi place mie sau lui Alex poate nu-ti place tie.
Amely spune:
Am inteles ca dr. Haiduc este si la Euroclinic, mai nou. Si ca e super-dragut
Profesional nu stiu, ca n-am avut de a face cu el, dar din ce am auzit, pare ok.
Mai fetelor, tot vorbiti de maioneza... pai pana la urma e bine sau nu sa mancam maioneza facuta in casa? Ca maica-mii i-am facut un scandal monstru pt. asta, saraca foloseste acum doar maioneza din comert cand stie ca mananc la ea. Si fie vorba intre noi, nu se compara cu maioneza facuta in casa, care e muuult mai gustoasa
Sau voi reusiti sa o faceti fara oua crude, doar din galbenus fiert?
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
17+ 
gudinde spune:
Amely

Nici nu stii cat ma bucur sa-ti vad id-ul din nou. Am vazut ca-n ultimul timp n-ai mai fost pe forum si chiar ma gandeam ce-i cu tine.
Despre dr. Haiduc nu stiam ca e si la Euroclinic.
jollyies spune:
Buna,
Ibelciug - am locuit 1 an in Anglia. Nu stiu exact cu cat sunt platite dar am cunoscut multe mame singure care ieseau in fiecare weekend la club unde serveau si betisoare de praf de 40 lire/noapte. Stiu ca li se da casa si ajutor material. Am cunoscut o familie formata din 2 adulti si 7 copii. Ea avea 27 de ani iar el 30. Nu muncea nici unul, beau, fumau amandoi si casa(de la stat) era mizerabila. Primeau 1500 lire/saptamana si nu plateau nici o taxa. Fetele din Anglia cred ca stiu mai multe. Mamele singure sunt FOARTE protejate acolo. Din cauza asta vezi mame de 15 ani foarte des.
17
brambushca spune:
burticilor!
Va multumesc tuturor pentru incurajari
!
Miniuta felicitari pentru baietel! Sa ai un baiat sanatos, frumos si destept!![]()
Florentina stiu ca nu va trebui sa stau numai in pat, dar acum, cateva zile imediat dupa operatie trebuie sa am grija mai mare. Mai incolo am inteles ca am voie sa fac mai multe...
Pauly eu cat am stat in spital am impartit salonul numai cu gravidutze care asteptau sa nasca. Si toate, dar toate, inclusiv cele din alte saloane mancau cu o pofta extraordinara compot de piersici

. Am ramas si eu cu un fix de atunci incoace si mananc in fiecare zi compot de piersici
Cred ca la fel au patit si ele si de-aia era asa de generalizata "compotmania" asta.
Oana
14+
brambushca spune:
Sobi si eu sunt programata la triplu test la 19 sapt dar am inteles ca nu este nici o problema pentru ca se poate face pana in sapt. 21. Cel putin asa mi-a spus doamna aia de la programari si asa am gasit si pe DC. Deci stai linistita ca stiu ei cum fac programarile astea, doar te-a intrebat UM, nu?
Amely cand Mica s-a plans ca s-a rupt maioneza de trei ori eram convinsa ca o face cu ou fiert pentru ca exact asa am patit si eu.
Daca o faci cu galbenus fiert trebuie sa ai mult mai multa rabdare si sa nu folosesti mixerul pentru ca se taie mai repede(asa am observat eu, dar poate voi sunteti mai pricepute si iese si cu mixerul). Si mai trebuie si pus o gramada de mustar sau lamaie, dar in final iese ok.
Oricum e mult mai buna decat cea din comert! Si intradevar asa am gasit peste tot ca nu este indicat sa consumi in sarcina maioneza facuta din ou crud.
Oana
14+
brambushca spune:
Liviana ai un baietel superb. Sa va traiasca! Mi-au dat lacrimile vazandu-i expresia dupa ce si-a desfacut cadourile. Cred ca zambetul si fericirea lui e cea mai mare multumire a voastra. Adevarul e ca nu stie nimeni sa se bucure de cadouri asa cum o fac copiii!
Oana
14+
mica0307 spune:
Pauly nu a iesit maioneza
si am lasat salata fara maioneza. Da e cam naspa![]()
Mica
17+ 
Poze