Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Neatza! 
Khristin, ai dreptate, copiii sunt ratiunea de a fi a oricarui parinte. 
Zuzilici, nu uita sa treci pe lista prajiturilor de Craciun limbutzele de portocale (gasesti reteta pe forumul culinar). Sunt fantastic de bune!
Apropo de ce spunea Miag, propun ca lunea viitoare sa fie ultima pe anul asta cand dam raportul.
Urmatorul raport sa fie pe 8 ian. 2007.
Ce spuneti?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
roxana1974 spune:
gagici. sunt prastie, virusata/gripata nici eu nu stiu, abia ma dezdoi de durere de spate, toate ma dor. am intarziat la job si profit sa va scriu raportul meu. am planuit sa scriu luni dar nu am putut intra pe DC, atat de ocupata am fost.
Deci io aveam luni dimineatza 57.8 kg! Nu am reusit sa stau la 57, dar nici rau nu e. Sper sa nu ma mai ingrash...oricum la starea in care sunt acum, numai de mancat nu-mi arde...
va pup si sper pana data viitoare sa va citesc din urma si sa scriu mai mult.
Roxa
ancadragoman spune:
Neata fetele ,am intrat si eu sa va salut si sa va pupacesc.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Tzuni spune:
Neata, natiune!
Mephala, de acord cu tine!
Mik, suna fain reteta ta! S-ar putea sa ma enervez si s-o pun in aplicare...
Fetelor, ma paste de aproape un an un gand: daca tot ma mut intr-un apartament mai mare, si daca tot vreau copil, ce-ar fi sa incep demersurile pt o adoptie? Nu dati cu rosii daca nu sunteti de acord!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Khristin, imi pare bine sa te citesc.
Te inteleg foarte bine cu lipsa de timp. Idem si eu. Am gasit o metoda mai putin logica : pun ceasul 10 minute mai devreme si fac in pat citeva abdomene inainte de a ma da jos din pat. Apoi o data pusa in picioare mai fac citeva genoflexiuni. E solutia lenesului, dar n-am
incotro.
Roxa, sanatate !
Carmen, cu lista faceti cum vreti voi. Eu n-am nici o parere ferma.
Reteta de clafoutis : e o versiune mai dietetica, fara unt sau smintina si fara migdale macinate.
Clafoutis (versiunea cu lapte concentrat)
1 cutie de 410g lapte concenttrat ne-indulcit
2 linguri cu virf de faina
4 linguri rase de zahar
2 oua
1 plic de zahar pudra
500g fructe curatate
Toate ingredientele se amesteca pina devine omogen (un aluat putin mai gros decit cel de clatite)
Fructele (de sezon sau concelate) sunt curatate si taiate in bucati potrivite (de marimea unei cirese).
Forma de portelan sau de sticla se unge bine cu unt. Se toarna aluatul si se pun fructele.
Se lasa la cuptor 35 de minute de 180°.
Se pudreaza cu zahar.
Se poate servi caldut sau rece.
Meniul de azi :
- cafea neafra si biscottes cu dulceta de prune
- peste (somon) la cuptor si mamaliguta. un iaurt
- supa de dovleac. o felie de jabon cu putin salata de ridiche. un fruct
Va pup pe toate in grup.
miag spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by Tzuni
Neata again!
Leelloo, pe unde esti? Tu ce dar de Craciun astepti? Sa nu spui ca vre-un yacht...
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Multumesc ca te gindesti la mine - Mosu' meu e mai modest anul asta pentru ca noi am inceput sa ne construim CASA, asa ca ma astept la ceva mai simbolic, de imbracat...totusi imi voi scoate eu "pirleala" in ianuarie cin plecam in vacanta in Austria...Oricum cadoul Miei m-a dat pe spate!!!
Va pup pe toate si va asigur ca ma nu fac excese, ba mai mult, azi am avut programata si o sesiune de masaj dupa curs... Pacat ca nu m-a anuntat nimeni ca hotelul unde stau are si piscina - asa m-as fi putut bucura si de inot, dar n-a fost sa fie de data asta...
Gabriela siStefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Gabi, felicitari pt ca va apucati de casa...merita sa ai un Mos mai modest si la vara casuta ta, decat un Mos de Mos si sa stai tot in apartament...
Ma bucur ca ti-e bine la Medias, desi ti-am zis, eu am ramas cu o impresie urata despre orasul asta, mi-au furat niste bani prin Medias si mi-e groaza cand ajung in zona aia...
Mik spune:
Leloo, mie Mediasul mi s-a parut linistit si interesant (am trecut de 2 ori cu masina, imi amintesc de piata mare cu o parte din cladiri refacute, una era cu tencuilala galbena, fain tare !). Succes la ceea ce doriti sa faceti !
Zuzilici spune:
Buna Dimineata!
Roxana sanatate multa. Si pe-aici a tot umblat un virus. Isabella inca mai trage cu el dar intr-o faza mult mai mica.
Carmen multumesc de reteta. Inca n-am mers s-o fac dar imi aduc aminte ca suna tare bine inca de anu trecut.
Atunci nu eram in forma sa ma cocaresc.
Cu propunerea sunt de acord.
Mik
ideea ta de-a face gym in pat.
Multumim si pentru reteta. 
Tzuni eu zic sa te muti, sa-ti dai ceva timp pentru a te acomoda cu noua locuinta si mai ales cu cheltuielile ei. Un copil inseamna 'a full time job' asa ca nu cred ca vei mai avea timp de 4 joburi sau cate ai tu acum. Mai discutam prin primavara ca-s mai multe de zis. 
Delidana esti bine? Noi ne-am cam intins la vorba cu alte cele si-am cam omis ce era mai important - un stil sanatos de viata. Scuze! 
Crystina inca putin si dai examenul. Abia astept sa dai de baut cand ai sa fi
. Ce mai face Lily, cum se mai simte? Ceva poze cu ea de la serbare ai?
Ioana (justa) tot asa busy esti? Mi-e dor de tine si de meniurile si pregatirile tale de Craciun.
Leeloo cat mai stai in Medias?
Fetelor petrecerea mea n-o s aiasa ce speram. Multi au alte planuri facute dinainte sau care se respecta cu rigurozitate in fiecare an asa ca o sa fie un Craciun obisnuit in familie si poate si cu ceva prieteni alaturi dar nu toti cum speram eu. O sa fie bine, sanatosi sa fim.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
carolinah spune:
Iar n-am intrat demult! Of, ce m-o fi apucat sa-mi schimb jobul, ca m-au cumparat astia cu totul. whatever...
Sunt happy. De 2 saptamani fac din nou sport in fiecare seara (ma rog, 5 zile pe saptamana) si ma simt tare bine. Am revenit la 57 Kg (+/-0.5) asa ca sunt OK. Si ieri mi-am cumparat o minunatie de rochie pt Christmas party-ul de la firma: lunga, violet inchis, catifea, simpla, imi sta grozav si mi-a crescut moralul pana in ceruri.
Si abia astept orele/zilele urmatoare cand se va naste prima noastra finuta, de care suntem deja f mandri
.
Si abia astept Craciunul (mare adunare de familie) si revelionul (Londra). Daaaaaaaaa, am o multime de evenmimente pe care abia le astept. Ach, ce bine ma simt azi!
Luati si voi din entuziasmul meu, ca da pe dinafara!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Stefan David (8 Iulie 2004)