Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Eu am planuri mari Craciunul acesta. Dar sunt doar in faza de plan. Am de gand sa-mi invit toti prietenii la un pranz traditional romano-canadian. Am un meniu ca de botez si cred ca chiar asta o sa si iasa avand in vedere ca majoritatea ma tot intreaba cand ii fac botezul Isabellei si-n Canada.
Inca nu stiu cine o sa fie Mos Craciun ca tare mi-ar place sa avem unul pentru bebelinele care o sa le avem. Vreo 3 printese.
Ei dar pana atunci mai este. Ideea doar ce mi-a venit asa ca intai trebuie sa fac invitatiile si sa vedem cine vine.
Meniul meu azi:
MD - cafea neagra + 1 ananas mai mic
P - Ciorba de varza + salata de varza cu piept de pui
C - salata verde cu tuna

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Mai ce de meniuri suuuper de Craciun. Eu merg la sora mea la BV unde intentionam sa ii luam si Motul lui Stefan (sor'mea cea mare e nasa copilului) asa ca....se prea poate sa iau ceva in greutate ca....vom face tot felul de bunatati. Problema majora este ca soacra lu' sor'mea e maestra in prajituri din alea bune...cu crema si....nu stiu cum o sa rezist eu doar sa gust asa cum imi propun. Offff...

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Cu sau fara 'muncit' (a se citi calarit)tot cred ca o sa ma aleg cu cateva kg in plus...asa ca eu intru in faza de mentinere, macar pana dupa sarbatori....
Raman in listuta si raportez in continuare...dar sunt constienta ca nu mai am sanse sa slabesc...Voi insa trebuie sa scoateti bicele daca se aduna prea multe kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gata, am terminat.

Deci azi am facut 2 prajituri pentru vineri la fiica-mea la gradinita : o rulada cu dulceata de zmeura (tre' s-o mai trag in ciocolata miine seara) si o negresa cu nuca de cocos in loc de nuca.
Pentru ai mei am facut clafoutis cu banane si stafide.

Vreti retete ?

Tzuni, esti adorabila cu mincatul cit o vacanta.

Va pup pe toate de noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mik eu vreau prajiturile nu retele....ce sa fac cu retele?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Ba mie poti sa-mi dai si retetele Mik ca si asa stau acasa si ma plictisesc.

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

O reteta destul de dietetica :

Aluat de rulada

4 oua, 100g zahar, 100g faina, putin praf de copt

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zahar, apoi li se adauga faina si praful de copt. Se omogenizeaza bine. Se adauga delicat algusurile. Aluatul devine destul de lichid.

Pe placa de prajituri se pune hirtie cerata care se unge cu unt. Se toarna aluatul si se intinde (lasati 3 cm pina la margine).
Se coace in cuptorul cald 15-20 minute la 180°.

Se scoate cald din cuptor. Se ruleaza intr-un prosop de bucatarie. Cind e racit se umple cu dulceata/crema/budinca de vanilie.
Se imbraca in ciocolata sau se pudreaza cu zahar pudra.

Miine va scriu restul.

Mergi la inceput

Multumesc, Mik.

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata again!

Leelloo, pe unde esti? Tu ce dar de Craciun astepti? Sa nu spui ca vre-un yacht...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Sunt pe faza, va urmaresc si de aici de la Medias, dar din pacate nu am timp de net decit seara, dupa ce trainingul ia sfirsit...
Multumesc ca te gindesti la mine - Mosu' meu e mai modest anul asta pentru ca noi am inceput sa ne construim CASA, asa ca ma astept la ceva mai simbolic, de imbracat...totusi imi voi scoate eu "pirleala" in ianuarie cin plecam in vacanta in Austria... Oricum cadoul Miei m-a dat pe spate!!!
Va pup pe toate si va asigur ca ma nu fac excese, ba mai mult, azi am avut programata si o sesiune de masaj dupa curs... Pacat ca nu m-a anuntat nimeni ca hotelul unde stau are si piscina - asa m-as fi putut bucura si de inot, dar n-a fost sa fie de data asta...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, ti-am vazut si eu pozele acum, cel mic e atat de grasut si de dulce, imi aminteste de finutul meu Dennis, pe care l-am botezat luna trecuta...are cu o luna mai putin decat Teodor, iar cel mare e domnisoara familiei .... sa-ti traiasca amandoi, astea sint marile satisfactii ale vietii...

Delidana, eu una te invidiez ca faci sport, eu am niste nervi ca nu mai ajung sa mai fac sport deloc, tot ce reusisem sa scap asta vara am pus la loc cu succes , si cu cat e stressul mai mare, cu atat mananc mai mult, si uite-asa nici energie nu mai am ..., si lectura am pus-o in pod, noroc ca mai am 7 zile pana la vacanta . Unul din autorii mei favoriti din ultima vreme e Haruki Murakami...abia astept sa mai citesc vreuna

Zuzilici, bun planul pe care ti l-ai facut de petrecere, musai daca vrei sa fii politically correct ...si noi vom fi si gazde si musafiri, a treia zi de Craciun mergem la un spectacol pe gheata la Disney on ice, cred ca ii va placea Yasminei, iar de Revelion mergem la restaurant in . Aaaaa, si ca tot ziceai ca te tenteaza invatamantul pot sa-ti spun ca planul de pensii ca prof aici e unul din cele mai bune din America de Nord, daca nu din toata lumea....suna bine, nu? ...asta fireste daca ajungi pana acolo

Mik, vreau si eu reteta de clafoutis s'il te plaît , sau cu orice fel de specialitati frantuzesti, ma gandeam sa fac o lectie culturala gen "Le Café français", in care sa le prezint diverse plats traditionale frantuzesti...altceva in afara de crêpes.

V-am pupat,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput