Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Arleena, ce carte-i aia din care ne-ai dat citatul? Si da, Florina e viitoare mamica de mai-iunie 2007 - e nasa de botez a Anei si a ramas gravida dupa ce a zis ca o boteaza!
Vivighe, e fie alergie, fie o eruptie virala banala - si adultii mai fac asa ceva. Daca nu i se inmultesc bubitzele lui Ingrid, si daca starea generala este nealterata, hai sa o intrebam maine pe o prietena de a mea, care-i rezident de Derma, vrei?
Irinaghita, si eu cred ca suntem prea stresate sa facem totul ca la carte! No, vezi, daca am invatat sa citim?
Adib, sa mai scrii, ca avem nevoie de vocea ta masculina (si parerile idem) pe aici, pentru echilibru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

EllaX, este posibil sa-i iasa Anei dintisorii. Si Alec e marait rau de 2 zile incoace. Ieri n-a mancat aproape nimic pana la ora 15. Azi la ultima masa abia a mancat 120 ml lapte cu cereale iar de obicei mananca 250 ml. Daca si maine e la fel, treaba-i clara. Daca este vioaie nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Carmen, raspunsul meu nu a fost rautacios, dar am obosit, am cerut parerea tuturor in urma cu cateva zile si nu s-a opus nimeni, am spus ca o facem pentru amuzament si vroiam sa ofer un cadou, era placerea mea sa o fac. Poti sa faci ceva in placerea omului?
Cateva mamici au fost incantate de idee. Asadar, mamicile de ciresici care vor sa participe stiu ce au de facut, cele care nu vor, iarasi stiu ce au de facut. Am un copil marait caruia pesemne ca-i iese vreun dinte, e racit, sunt suparata, insa nu vreau sa discut cu nimeni in contradictoriu. De aceea am dat un raspuns atat de sec. Sorry!

Asta seara Alec mi-a tras un cap in gura si mi-a spart buza, alaltaieri cand coboram o valiza de pe un raft din debara m-am trezit cu un obiect in cap care m-a naucit pentru catva timp. La servici ma cert intruna cu seful. Bine ca maine e vineri si vine WE. Si vine mama la mine


Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ilinca, sa ne traiesti cireshuca scumpica!
Cami, oh, da, Magie Noir, unul din preferatele mele, ca de altfel aproape orice parfum Lancome!
Roxaniciu, l'eau d'issey este o "piesa de rezistenta" in arsenalul unei femei fermecatoare


Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

luana trimite ce ai de trimis pe adresa de gmail facuta de steluta mai.iun2006@gmail.com care are aceasi parola cu cea de yahoo

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

EllaX...da vreau s-o intrebam pe prietena ta...starea generala e buna...adik mananca de stinge,n-are febra,e vesela...e si maraita da vad ca se poarta...plus ca ea e dupa rasfatzul de la bunicutza.De inmultzit nu s-au inmultzit...Incerc sa evit orice ar putea fi alergen dar ma nerveaza ca nu dispare nici una...io le-am observat luni seara,deci sunt de vo 4-5 zile.

Poze in costumul de schi cred ca o sa pun dupa w-e urmator cand merg la munte...voi avea ocazia sa-l si imbrac...daca va fi macar o bruma de zapada...altfel...parca nu-mi vine sa ma imbrac cu el prin casa si sa-l rog pe al meu sotz sa ma pozeze ca sigur o sa-i par ridicola.

Am pus cateva poze din Viena(mai astept de la frac-miu ca el are camera foto mai buna si ale lui precis sunt mai mishtoace)in albumul "Viena" si cateva cu Ingrid in albumul "luna a 7-a".

Lacri...situatzia ta e tragi-comica...adik pe mine m-a apucat rasul cand am citit ce ti s-a intamplat...Nashpa...noroc ca vine mama ta si te mai salveaza...

Fratzilor...Ingrid adoarme foarte greu in ultimul timp...ea care adormea singura acum zici ca are mancarici in fund...deja cand vad ca da semne de somn ma apuca crizele cand stiu cat ma lupt cu ea sa adoarma...Sa fie de vine oare leganatu' lu' maica-mea?


POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Lacri, Razacila e Maraila? Si de data asta nu mai merge nici cu foehnul... Oricum, nu incerca sa-l folosesti, vad ca esti "in mana" - vezi sa nu te curentezi!

Asta e ultimul mesaj pe azi:
Anei ii e frica de intuneric (urla daca se trezeste pe intuneric), asa ca ii lasam o lampa aprinsa toata noaptea. Si mie mi-e inca frica de intuneric, o inteleg, dar o sa incerc sa o educ (pe sora-mea am reusit). Si nu vede in intuneric prea bine, cred ca nu-i nici obisnuita sa incerce sa vada. Ma distreaza ca nici in spatiu nu vede prea bine, dar ii vad progresele de la zi la zi. Si am ras 5 minute de ea, cand incerca sa desprinda o capsuna de pe cartea ei cu fructe!

Noi nu avem canuta cu cioc (eu ii zic "cu putzuca"), dar probabil ca o sa cautam de la Nuk. Primii pasi m-a dezamagit cu tot ce face, Avent e prea scump. Nuk e ok, chiar daca trebuie sa gaurim suplimentar tetine de latex ca sa se potrivesca la laptele cu cereale. Ana nu vrea cereale cu lingurita (piureul e fff bun cu linguritza, supa la fel) si nu-i plac ca amestec gros, si am descoperit ca bea mai bine laptele cu 1-2 lingurite de cereale in el. Pentru asta, gaurim tetina de latex pt lapte de la Nuk, ca din aia pentru lichide groase prea curge si o ineaca.

Nu avem nici scaunel de masa, nici de masina - asteptam niste bani dintr-un proiect la care munceste barbatu-meu, si atunci o sa i le putem lua. acum, ca am vazut pozele DianeiR, am hotarat ca ne trebuie si scaunel de baie!

Nu avem nici un fel de ajutor. Mama e departe (macar la mancare si curatenie de ne ajuta!), sora-mea la fel, si munceste si sambata, iar soacra-mea a considerat de cuviinta sa se supere pe noi, la o saptamana dupa ce am nascut-o pe Ana, si nu ne-a vazut decat o data, la botez. Prietenele toate imi sunt gravide sau proaspete mamici. Menajera nu ne permitem, bona nici atat - dar ni le dorim, pe viitor. Si nu ma socializez destul, dar ma enerveaza si obiceiul unora care vor sa vina si sa nu mai plece, si sa zgaltzaie copilul tot timpul cat stau in vizita. Ce vreau sa spun e ca, uneori, simt ca ajung la capatul puterilor. Stiu ca nu e capatul, de fapt, si stiu ca a doua zi iar pot sa fac fatza, dar cateodata e tare greu. Si, daca n-ati fi aici, ar fi de zece ori mai greu!

A, si ne gandim se-ri-os sa emigram, daca nu gasim repede (in 6 luni, maxim) o solutie ca sa putem trai decent. Eu... eu nu mai vreau medicina. Nu asa cum ar trebui sa o fac aici. Acum sunt in brainstorming si netstorming - caut slujbe potrivite cu studiile si aptitudinile mele. Iar barbatu-meu nu mai vrea si nu mai poate sa lucreze cum lucreaza acum - si f...t, si neplatit.

Gata, merg la spalat bibe si vase. Acum m-a anuntat Andrei ca vine - si pe bune ca nu vine de la femei!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ba asta e ultimul mesaj, nu cel dinainte!
Vreau sa spun ca, de fapt, nu sunt deprimata - ma hlizesc toata ziua, am pofta de mancare , dorm bine, cand prind. Si imi iubesc fata tot mai mult, pe zi ce trece, si ma minunez cat de frumos poate sa se alcatuiasca un om! Numai ca m-am hotarat ca vreau o viata mai buna - si o sa incep cu un pic de gimnastica, de maine (macar sa-mi trezesc grasimile din adormire). Si cu cerere pentru salariul suplimentar, pentru nastere.

Vivighe, maine vorbim cu ea, ca acum doarme (e gravida si e somnoroasa!) Macar sa-ti spuna daca e cazul sa o vada "pe viu" un dermatolog pe Ingrid!


Noapte buna!


EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Ella pai doar nu vrei sa ma ingras de una singura..trebuie sa va ingras si pe voi! Asadar cine mai doreste, cine mai POFTESTE , prajitura calda cu caise..dau retete gratis!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian



eu as vrea direct prajitura.. faci cinste?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacri, recunosc ca m-am suparat pt. ca mi-a sunat ceva de genul:"mai scuteste-ma", dar te inteleg perfect acum ca mi-ai povestit totul...plus ca in faza cu capul in gura ma regasesc complet. Aseara am primit si eu unul, de mi-a amortit si nara stanga, am pus o compresa rece pe buza de sus atat de umflata era si ma rugam cu disperare sa nu-mi cada dintele...Inca ma mai rog pt ca se clatina un pic . Buza mi s-a desumflat insa ma doare f rau nici sa fumez nu pot pe partea aia.
Stii cantecul: pace pace....?



poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Aici sunt .... m-am chinuit zilele astea ca printre doi copii maraiti sa citesc tot ce ati scris.....am reusit de luni pana azi
Intai vroiam sa-i spui lui AMONAR cat de incantata a fost Daria de filmuletul lui Kailan....pacat ca nu am fost pe faza sa o inregistraz cum se conversa ea cu monitorul .
Si limbuta Petrei a fost de coma
La multe lunite fericite si sanatoase sarbatoritilor
Acum sa va spun de Daria, la radiografie a iesit bine....toata tevatura a fost pornita de sunculitele fetei...inegal amplasate , macar stim ca e bine.
A inceput sa manance iar mai binisor dar avem o saptamana grea cu putina febra de la dinti si nervi si plansete si tipete (are impresia ca poate nu auzim bine daca nu se isterizeaza) si cum spuneau si alte mamici e jale mare daca dispar din vizorul ei . Mai rau e ca Rares resimte asta ca pe o lipsa de atentia asupra lui si raspunde cu crize de urlete si trantit si multeeeeee altele. E reactie de gelozie, dar indreptata asupra noastra.
Eu sunt terminata de oboseala, am slabit ingrozitor, dar cel mai mult din putere si punctul culminant a fost cand avea Daria 4 luni si am avut parte de o mare "surpriza" din partea unei persoane pe care eu am ajutat-o mult si de care imi era foarte mila (e bolnava de cancer de col uterin) si atunci eu am ramas fara lapte (asta o sa-mi fie durerea mult timp de acum inainte) - a mai supt fata cate un strop noaptea dar ......., atunci mi-a venit si ciclul si de atunci ma simt total debusolata
Iar am luat-o pe aratura....multumesc fetelor care au intrebat de mine....e bine cand ti se simte lipsa si la astfel de stari lucrurile marunte ajuta mult uneori.
Acum sa va zic de Daria ca de trei zile are si incisivii de sus (de fapt unul nu a iesit total si ala ma termina pe mine), deci la 6 luni si jumatate mai avem 2 dinti, iar la 6 luni a stat prima data in patru labe. Catel nu vrea sa umble in schimb daca o pun in premergator se agata de tot si patruleaza in toata casa.

Mai vroiam sa scriu multe si imi pare rau ca nu am adoptat si eu faza cu scrisul pe hartie a unor raspunsuri pe masura ce am citit....dar asa am sa fac de acum

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput