Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
gabriela_s spune:
aaa,fetele,apropos de nr de tel,l-am trecut si eu pe al meu in listutasper ca am salvat bine,nu ma ucideti
mariana e lumea mai sanatoasa acolo.nici analizele pt virusii care pot da malformatii nu se fac (citomegalo,toxoplasma,chlamydia)?
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
36+
A.Alina spune:
Vad ca vecinele mele din vest si-au luat amandoua patutul si tarcul dorit. Felicitari! Ati vazut ca s-a rezolvat?
Eu am o scurgere destul de lichida de cateva luni. Dr. mi-a spus intotdeauna ca am lichid in cantitate normala, deci nu am mai mentionat acea scurgere. Eu stiam ca e normala in sarcina. Azi am avut o scurgere maio galbuie pe care am considerat-o scurgere cu candida. Sper ca nu a fost celebrul dop ca eu nu pot sa nasc pana in ianuarie sub nici o forma. Daca ati vedea voi cum imi arata apartamentul m-ati intelege... Mai am de smirgluit peretii de glet in 5 camere si 2 coridoare, de terminat niste tavane, de raschetat si paluxat parchetul, de pus gresie si faianta in bai si in birou. Eu sunt naiva si cred ca se va termina pana de Craciun!
Dupa 8 ian primesc mobila pt camera copilului, iar trebuie sa fac cezariana intre 15 si 20 ianuarie. Asa ca nici nu vreau sa aud de dop, rupere de membrane sau contractii. Apropo de contractii toata sapatamana am luat no-spa pentru ca am avut dureri in partea de jos, dr. mi-a zis ca sunt contractii fara intarirea burticii. daca nu cedeaza saptamana viitoare o sa merg iar la spital sa mai imi puna perfuzii cu Gynipral.
Asta e, noi sa fim sanatosi!
Alina 32+
mariana_1976 spune:
Gabriela eu cred ca sunt una dintre cele mai speriate de pe-aici. (serios, mai ales ca m-au convins suedezii sa incerc nastere vaginala dupa cezariana)
Adevarul e, cu cit mai multe nasteri, cu atit mai mare posibilitatea sa apara probleme.
Asa ca...sper sa nu fac cezariana de urgenta de data asta in loc sa va povestesc cum am nascut vaginal la numai 1 an de la cezariana...
NU, nici citomegalo (daca nu lucram cu sugari bolnavi de asa ceva),nici toxo, nici listeria.Cica frigul omoara bacteriile(zice sotul), asta e doar jumate din adevar.De fapt mincarea este excesiv de curata si plina de substante care ucid majoritatea bacteriilor astea.
Mariana 28+
mama de Monica, Matei si Markus
anis spune:
Eu am repetat azi analiza cu cultura secretiei.Se pare ca e vb de stafilococul auriu.Deci a iesit si a doua oara.Sunt convinsa ca l-am contactat cand am facut cerclajul.Asa ca inainte sa nasc o sa fac tratamentul..
Sunt f intoarsa pe dos din cauza asta...
Nici nu vreau sa ma gandesc ce consecinte are si treaba asta..sper sa fie bine doar..
AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nadiutapm spune:
fetelor, multumesc pt incurajari poate ca era mai bine si la noi daca nustiam noi direc aceste valori nu am mai fi intrat in panica mai ales ca multe dintre noi nu suntem in domeniu sau macar termenii de specialitate nu-i cunoastem, Gabriela, Mariana, Aelita mercic si un , dar acum cred ca am intrat in panica de cateva zile ma tot ducegandul la analizele astea, in loc sa ma bucur ca maine o sa-i vad mutrita bebelinei ca nu am mai vazut-o de o luna eu ma gandesc la prostii, si.... mi-e frica de dr. cu toate ca este un dragut, saracul nu are nici o vina.
e ce sa zic paranoia am intrat in ea si nu bine..
nadiutapm 29+
burtica
aelita spune:
Alina,cred ca e devreme pt dop..
Sper sa apuci sa faci camera Oricum,mai ai ceva timp!
mariana
,cred ca la a ioricata nastere tot speriate o sa fim.mai ales in cazul tau,e normal! dar cred ca nu ar risca medicii suedezi daca nu ar sti ca nu e nici un pericol la tine.gandeste pozitiv si sigur stiu ei ce stiu si o sa iasa bine.asa,nu te mai taie din nou!
anis,important e ca ai descoperit la timp stafilococul ,si il tratezi,ca asta e si ideea analizelor: nu ca sa ne ingrijotam,ci ca sa ne tratam si sa ne linistim ca nu vom avea stafolococul in timpul nasterii sinu il vom da bebelusului.ca asta conteaza,nu? deci,stai linistita,bine ca nu i-l vei da Iarinei .Asta se trateaza in sarcina,adica nu face nimic la bebe! altfel,nu s-ar trata,iti dai seama,si ar prefera sa trateze bebelusul.
de-aia se fac anañlizele astea la final,sa ne tratam noi inainte,ca sa nu il mai tina pe bietul bebe doua saptamani in spital pe antibiotice ! asa luam noi iniante si gata!
36+
gabriela_s spune:
alina,asa eram si eu cu apartamentul acum un an si ghici ce!!!a fost gata pana de craciun...desi au cam dat rasoleala oamenii pe ultima suta de metri ca ii tot grabeam dar eram in pragul nebuniei(am jurat ca nu mai fac renovari iarna)
in leg cu secretia,de ce nu dai o fuguta pana la medic sa te puna pe masa sa ti vada colul?poate iti da ceva ovule sa estompeze scurgerea.
anis,hai ca o sa fie bine!stiam ca si vitaminele ajuta ca sa nu faci infectia propriu zisa !marog,eu stiu...e tratabil,asta e important!
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
36+
anis spune:
Aelita, si gabriela..vitamine i-au , de tratat nu o sa ma tratez acum, adica nu imi da antibiotic acum, o sa fac perfuzii sau o injectie cu cel putin 3 ore inainte sa nasc..asa mi-a zis dr.Idee e ca acum nu e grav , ci dupa ce nasc daca il ia bebe si daca mie nu mi se face injectia.
La naiba cu spitalele de la noi si la prima sarcina dupa cerclaj ,m-am ales cum naiba ii zice..stiu ca era din spital ca m-a apucat la 1 sapt dupa cerclaj...
AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
A.Alina spune:
Mai am de cerut un sfat. Eu vroiam sa pun mocheta in camera copilului pe considerentul ca nu aluneca copilul si se poate aseza oriunde. Avand in vedere insa ca am parchet pe care il raschetez si il paluxez luna asta sper nu stiu daca e bine sa il acopar imediat cu mocheta. Mocheta trebuie sa o pun inainte de a monta mobila, deci in a 2-a sapt din ianuarie. In plus nici cu banii nu stau foarte bine (ca sa nu zic ca stau foarte prost), ca m-au costat materialele si mesterii mai mult decat au estimat ei. Intrebarea mea e: e mai bine cu mocheta sau pot sa cumpar covor mai tarziu? Cred ca o sa-mi fie greu sa-i explic nazdravanului ca are voie sa se aseze numai pe covor.
Alina 32+
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by gabriela_s
alina,asa eram si eu cu apartamentul acum un an si ghici ce!!!a fost gata pana de craciun...desi au cam dat rasoleala oamenii pe ultima suta de metri ca ii tot grabeam dar eram in pragul nebuniei(am jurat ca nu mai fac renovari iarna)
in leg cu secretia,de ce nu dai o fuguta pana la medic sa te puna pe masa sa ti vada colul?poate iti da ceva ovule sa estompeze scurgerea.
Multumesc de incurajari. sper sa termine desi nici eu nu vad cum!
Pt secretie mi-a dat dr. ceva ovule. mi-am pus unul si au inceput contractiile, asa ca m-am oprit. Nu ma deranjeaza acea scurgere, doar ca trebuie sa am tampon zilnic. Sper doar sa nu incep sa pierd lichi sau dopul.
Alina 32+