Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 25
Liuda spune:
fetelor buna dimineata!
am intrat repede, am citit , m-am deprimat, beau cafeaua si plec pe la magazine - poate cumpar ceva de haleala ca e gol de tot in frigi.
deci azi nu mai scriu - dar nici nu mai citesc!!! BAI DA CE DEPRIMANTE SANTETI! Voi cele care urlati de bucurie ca santeti gravide, ca asteptati bebe, ca e un vis, ... acum - salut, v-o apucat... pai voi credeati ca numai corpul vostru se modifica? Pai se schimba si mintea creerul simtul... barbatilor! Pai si dupa nastere sa vedeti atunci ce trairi misterioase va apuca... o sa plangeti in perne de nu o sa stiti de voi... e depresie! pregatiti-va si de mai rau... cum zice un prieten de-al meu - pregateste-te sa ramai singura! Si e adevarat!
mai iesiti afara si mai clatiti-va creerul cu niste aer de iarna, si mai stati la taclale fara mofturi, ofuri, dureri, ca inainte cand nu durea nimic, cand nu era nici o teama..... a si care e , ma, cu donarea de organe!!! NU SANTETI IN TOATE MINTILE! ce dracu ganduri aveti - auzi donare de organe si a copiilor! Bai ia mai iesiti afara - si daca tot nu va trece, nu mai scriti ma asa tampenii ca va sar in cocuri la toate!
gata v-am pupat si sper sa va reveniti ca prea ati luat-o razna!!! auzi cica ca tiganu la mal....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt fix
Catalina spune:
Buna fetelor, vad ca tristetea mea de ieri a dat nastere (ca sa fiu in ton)la un vulcan de paginutze scrise de voi. Va multumesc mult pentru toate sfaturile bune si pentru ca imi sunteti alaturi. Sa stiti ca am citit tot si am bagat la cap si aveti dreptate. Tre sa caut in ograda mea, sa ma vad pe mine mai intai, sa ma exprim ce am si ce vreau sa nu mai las la intuitia lui (vad si eu incetul cu incetul - cam tarziu - ca barbatii sunt pur si simplu construiti altfel) si mai ales sa am rabdare sa treaca aceasta perioada si sa intram cat de cat intr-un oarecare echilibru.
Da am fost ieri la party pana la urma si a fost frumos, am mers fara masina si asa ne-am mai plimbat nitel (vreau sa va zic ca am dormit neintoarsa pana la 5 jumate), a fost super. Acuma suntem acasa, la caldurica si in curand ne asezam la masa.
Flavia, muuulta muuulta credinta. E la spital in afara de Bucuresti? Scuze dar nu stiu de unde e. Ca daca e in Bucuresti m-as duce si io pe la ea daca pot sa intru. Daca nu, poate un sms, o scrisoare ceva. Liuda, oricum spune-i ca toate ne gandim la ea si ne rugam pentru ele.
Maine mergem si noi la dr, sper sa fie ok totul, va tin la curent.
Va pup,
Cata 36+
adinush spune:
Feteor mie de ieri mi se pare ca nu mai misca bebelina
Adik parca a miscat de vreo 2 ori dar foarte anemic...Adevarul e ca eu niciodata nu am monitorizat miscarile ca dadea din picioare intr-una ca o nebuna si cand/daca se potolea ziceam saru'mana ca puteam sa stau si eu putin linistita.
Dar parca am stat prea mult linistita...sau m-a apucat pe mine paranoia??Am inteles ca in ultimele saptamani oricum misca mai putin(mami de bb2 heeeelp)
Sa-l sun pe dr? Parca citisem pe forum ca azi are programata o ceza asa ca am presupus eu ca e de garda si cred ca daca nu e nici o inviorare pana dupa-masa ma duc la spital
ooooofff....si cat ma laudam ca n-am eu griji din astea
Adinush
36+ cu
- Ingrid-Eileen
nadiutapm spune:
buna burtoaselor,
am citi pe nerasuflate aceste pagini despre frustrari si sot, vreau sa va zic ca am retinut ffte multe aspecte ce merita sa le aplici in situatii de urgenta, din fericire eu nu ma pot plange de nimic din partea sotului este asa cum vreau, insa la inceput de tot am avut si noi momentele noastre, cand ma suparam pe el ma bagam cu capu' in perna si plangeam ca prosta si nu vorbeam deloc cu el, pe urma tot eu am inceput sa discut despre problemele de la care plangeam incet incet a inceput sa inteleaga, iar acum ne spunem tot pe fata si nu se supara nici unul. Acum a devenit fte protector incat ma sperie, i-am zis ca o sa fie "un tatic disperat", gen inbracate bine sa nu racesti, nu bea cafea ca nu-ti face bine, nu sta acolo ca e curent, si tot asa..
dar.. presupun ca o sa-i treaca o sa-i mai explic cum stau lucruile si cu siguranta va intelege.![]()
Wannajo, eu voi naste la Elias,deci nu ne v-om intalni la Giulesti,
va pupa grasa
nadiutapm
30+ 
burtica
Daconst spune:
Am citit tot ce ati scris si vad ac ati avut subiect tare intersant cu sotiunile.
Ca sa fiu scurta,va spun ca sunt de acord cu Aelita,Alinuk si Messa.
Exact asa as fi scris si eu,dar mi-ati luat-o voi inainte.![]()
Sa va spun acum ca eu sunt pe invers?Adica al meu m-ar dragali si ar sta dupa fundul meu si eu sunt salbatica?
Pai ieri se ruga de mine sa vina la cumparaturi si eu am plecat singura de nebuna...ca asa-mi place mai mult sa fiu de capul meu.
Eu zic ca fiecare suntem diferiti in felul nostru si sa ne vedem partile bune si rele.Ca poate de multe ori noi suntem defecte si dam vina pe ei.![]()
Flavia,sanatate multa la fetite si te asteptam mai repede acasa.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 35+ 
Sheannamp spune:
Buna ziua, gravidutze si viitoare mamici de inceput de 2007!
Va rog sa ma scuzati ca postez asa neinvitata dar sunt o mamica de gemeni prematuri ingrijorata de Flavia si de fetitzele ei!
Noi (adica mamici de gemeni) am tot postat mesaje de incurajare si ceva sfaturi la topicul nostru si cred ca i-ar fi foarte de ajutor Flaviei daca ar putea sa le primeasca (atat ce s-a postat acolo cat si ce s-a postat aici)!
Exista un precedent, pentru cine stie, Aura, mamica Sarei si sora Lilianei (de la discutii generale) a primit mesajele printate si acest lucru a ajutat-o sa treaca peste perioada de disperare de la inceput!
Liuda, Roandre, daca stiti in ce spital este si cum am putea sa ii transmitem fizic toata afectiunea si urarile noastre Flaviei, va rog sa ne ajutati!
Multumesc anticipat!
Sanatate multa si sa aveti toate o nastere usoara, la termen si bebei sanatosi si mancaciosi!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
wannajo spune:
Buna ziua la burtici!
aelita, multumesc mult pentru ajutor, pentru vizionarea pozelor si pentru ca esti ffff draguta si ai scris atat de frumos despre pozele mele.

Boleroul acela tricotat imi este si mie ff drag, l-am luat asta vara de la Mamaia... cu doar 200.000.
Am dat albumul de poze pe public (chiar uitasem ca trebuie sa mai setez si asta...).
Sa stii ca si eu te-am admirat in poze si i-a placut foarte mult si cum ati decorat camera bebelinei, deasemenea am admirat hainutele! Si wow...ai un dulapior pentru bebelina complet echipat!!!
Felicitari! Se vede ca ai alergat mult sa definitivezi totul si sa arate asa de frumos!
adinush, stiu ca daca bebe nu mai misca e bine sa suni la dr. Chiar daca totul este ok si e numai o sperietura eu zic ca daca suni la dr. te vei linisti si nu te costa nimic. Eu zic ca pentru orice dubiu sau neliniste este justificat sa suni acum, ca ai 36 sapt! Eu sunt sigura ca totul va fi bine! Suna si te vei linisti, nimic nu conteaza mai mult ca linistea ca e totul ok cu bebele tau (in plus testezi si daca doctorul raspunde la urgente si vezi comportamentul lui).
nadiuta, la elias la spital sau la spitalui CMU? Succes mult!
Va pup pe toate!
wanna& bebe din burtika
30 w & 6 days
roandre spune:
Am pus pozele de aseara cu burtica de 32 sapt!
Adinush, suna la dr si poate reusesti sa mergi sa te si vada!
Sheannamp, e din Brasov Flavia! Liuda a tinut legatura cu ea iar eu doar am postat la voi ce ne-a scris Liuda.
I-ar face tare bine sa vada incurajarile celor de aici de pe forum...
Utile pt burtici, viitoare mamici
brig_adria spune:
buna fetelor!voi primiti de la medicul de familie Elevitul gratuit?ca mie mi-a spus ca numai gravidele fara venituri beneficiaza de el gratuit,restul sa si-l cumpere!voi ce stiti?mi-a zis dr ca de la 1 noi ar fi asa.
Ati auzit ca s-a votat de catre primarii sa ne dea cand iesim din maternitate o plasuta cu hainute si pampersi pt bebe?asa mi-a spus cineva!
Noi suntem binisor,in sapt 33,asteptam Sarbatorile si speram sa nu avem surprize mai devreme(DPN ar fi 5 febr).Aveti idee cat costa la Institutul Babes sau Cantacuzino recoltarea pt Strept de grup B?l-a facut cineva acolo?
pupici si numai bine!
wannajo spune:
brig_adria, nici eu nu primesc Elevitul gratuit si la fel, medicul de familie mi-a spus ca numai daca ai un venit minim beneficiezi de gratuitate la elevit.
Fetelor, va rog mult, explicati-mi si mie ce e cu recoltarea asta de streptococ B? Cine o face (toate gravidele???), de ce si cand?
roandre, ti-am admirat pozele si burtika!
Pupici!
wanna & bebe din burtik 30w&6days