Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Is aia din Nord de la frig
Elena poate faci si tu ca aia moderni ca tot e trendul peste tot in lume sa faca mami un bb fuga unul dupa altul, asa la 2-3-4 luni. O sa-ti zic, Heidi Klum ca si ea are trei si arata super bine. Chiar ma uitam la Heidi Klum era si ea dolofana pe timpul sarcinei, apoi la 3 luni parca le da zina buna cu bagheta magica si gata se fac si ele zine la loc:)). Oricum tu ai slabit 25kg in 4 luni, ceea ce e absolut fantastic!!
Eu slabisem bine si facusem si jogging cam in fiecare zi, inainte de a ramine insarcinata, apoi la marea rece stateam cu popoul pe mal numai sa ma bata valurile pe fund si burta, ca aici apa de obicei e mult prea rece de intrat la un inot lejer(pt mine, ca nemtii intra cu bbi de citeva luni asa:))). Si asa in vara trecuta nu am mai avut celulita, popoul arata ferm si burta destul de ok, dar asta dupa 2 ani jumate!! E clar ca dietele ajuta la pierderea kg dar numai sportul la frumusete. O sa vad cum reusesc si de data asta, eu-s optimista, am curaj:).
Cumparam acum de Pasti de comun acord acelasi cadou pt fiecare din noi trei: biciclete. Insula e facuta anume pt traseele de biciclisti, de-a lungul coastei la mare, printre dune, ba poti intra mai degraba cu bicicleta decit cu masina peste tot, pt ca mai mult de jumate din insula e rezervatie naturala. Asa ca toata lumea sport, mai lasam masina si ne bucuram si noi de aerul curat.

Adameasco multam de compliment, numai mame aratoase pe aici ce mai o sa fii o nasa super! Si acum imi aduc aminte ce bine aratati amindoi la cealalta cununie, si atunci parca a fost si mai la scurt timp dupa nastere. Oricum dupa Luca ai fost printre primele mladioase la loc.
Si foarte interesant ce zici de copii, am citit de 2 ori sa fiu sigura ca am retinut f bine. Multumesc tare mult!! Imi prind bine sfaturile. Aldo are tendinta sa fie dominant cu toti copii, asa face si cu Öke si cu oricine. Si dintr-un copil dulce se transforma in mica bestie in incercarile lui. Vara trecuta in Spania, cu baiatul prietenilor mei am zis ca ne impuscam noi parintii. Celalt cu doi ani mai mare ca Aldo dar mai slabut si micut..nu puteam sta la o terasa, batai in toata regula intre ei.
A fost ok cu Öke si Aldo aseara, azi dimineata le-am facut clatite, pe urma la plimbare prin padure sa dam de mincare la ratzele de pe lac. A trebuit sa cint in germana odata cu ei cintecul ratzei, pe urma la un loc de joaca, ce mai e indragostit Öke de mine. Zice ca nu vrea sa doarma la Aldo, vrea la Laura. Eeeei de cind turui pe gremana fac victime vad:))

Dorm tare aiurea noaptea, ma intorc greu, ma apuca durerile musculare, circeii. Dar asa e de vreo luna, am noroc ca recuperez dimineata cind Aldo e la gradi, atunci dorm vreo 2 ore. Ce vitamina lipseste din corp cind mami face circei?

Pe Aldo l-a ajutat gradinita enorm..! Din noiembrie merge, ok a fost ba vacanta de cracioun, ba temperatura cu otitele si a trebuit sa stea acasa cite o sapt, in total vreo patru. DAR se vede diferenta la lb germana! Mi-am laut un bolovan de pe inima, ca el fiind trilingv, am avut emotii mari de cum se va descurca. Ok gramatical, are greseli multe pe toate trei limbile insa are un vocabular destul de larg in fiecare limba(cam cu 6-8 luni mai putin decit copii de virtsa lui ce vb o sg limba). Deci e putin in urma dar face fata si avem noroc ca e vorbaret:)).
Nu amesteca germana cu spaniola si romana, insa spaniola cu romana o cam ametesteca, poate pt ca sunt asemanatoare. Cind se joaca singur prefera sa vb germana cu masinutele si trenurile lui. Asta arata ca germana va fi prima limba, aia de baza, ceea ce ok. Asa a fost si la sotz cind era mic. Si presimt ca si cu sora-sa tot germana va vorbi. Is multumita sa stie romaneste si spaniola cit de cit fluent, nu literar.
Salutari Carmena!!
Va pupic , o saptamina frumoasa sa aveti

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Aloooooo, treceti dincolo, ca am deschis capitol nou :))))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96299

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput