Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 29
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by adriana
Elena, tot voiam sa te intreb ceva de multa vreme.. stii de unde pot cumpara niste sos de soya bun.. Ca tot ce am nimerit pana acum a fost un fel de kk.. scuze. Numai ala de la chinezi, cand luam mancare, e bun. In rest, cel la sticla de cumparat e yack..
Tu ai sesizat vreo diferenta?
Sau poate necesita mai multe preparari.. adica sos+ceva?
Ajuta o necunascatoare..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
SUNT EU din Florida ,adica ELENUTZA
eu cumpar soy sauce de la un magazin chinezesc(dar se gaseste si la Publix) si este la fel ca cel de la chinezi/japonezi. pliculetele alea mici care sunt extra cand cumperi mancarea chinezeasca/japoneza...caut acum sa iti arat sticla cum arata.
dar tu ce prepari cu soysauce?
eu il folosesc la preparate japoneze ca mai gatesc din cand in cand ...cand am timp si chef
...ete ce salivez...poate sunt gravida
...rad eu dar nu e rasul meuuite cum arata si este la fel de bun ca cel mentionat mai sus :)
http://www.asianfoodgrocer.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=3793
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adameasca spune:
Lasa, Elena, ca poate faci o fata sa mai echilibrezi nitzel randurile in casa ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
Am pus copii la somn si ce poa sa faca o mama burtoasa dupa asa o zi
? Ca in reclame, oare se baga la baie cu spume si apoi creme si uleiuri parfumate? Neeeeeeeee..:)) Am scos platoul de salata de beuof si m-am delectat in voie, apoi o panna cota si acum stau la birfa cu voi la citeva bomboane raffaelo. Si mai am tupeu sa visez la costume de baie sexoase:)). Speranta moare ultima, si apoi tre sa avem trageturi in viata, no? Asta e catalogul de unde mai imi iau uneori cite ceva, http://www.apart-fashion.de . Costumul e la beachwear and dessous, apare undeva in josul imaginei posibilitatea de a selecta o pagina, mergeti la pagina 5, si costumul e ultimul de acolo ii zice monokini. Il gasesc interesant.
Cum sa va uit adameasco, tot am intrat pe aici la voi, stii cum e dupa citiva ani de birfa forumistica nu mai ai aceeasi tragere de inima pt n subiecte, nu m-am acomodat pe alte forumuri tocmai pt ca nu mai e cheful la fel si inocenta aia de incepator
, doar mai ramine atractia aia fata de cei ce-i stii de la inceputul inceputului, ca parca-s familie si tre sa stii de le e bine ori ba:)
Deci tips-urile erau de la Adriana;). Cred ca am mai citit eu ceva scris de ea, dar pe atunci nu eram burtoasa si nu s-a lipit de mine. Am o carte pt copii foarte bine facuta, cu poze cu mami insarcinata, cum arata bb in burtica, cu diferentele intre sexe, in fine treburi care sunt prezentate acolo cu bun simtz si nu "rusinoase". Si a inteles, dar sunt tare intersata sa fiu cu un pas inainte sa previn. De asta zic, daca mai va aduceti aminte tu ori adriana de ceva sa mai scrieti. Mi s-a parut intersant ce ai mai scris acolo, cum ca tati tre sa-si faca timp, dar nu neaparat pt copilul cel mare, ci pt ala mic, in asa fel ca mami sa aiba timp aproape ca inainte de cel mare. Stiti voi, ca pina acum se zicea pe dos. Bine ca la noi eu sunt baza, tati munceste de dimineata pina seara in timpul sezonului, fara nici o zi libera. Dar Aldo e la gradi de la 8.30-13.30, pe urma avem program de plimbari la aer vreo 2 ore si la 19.30-20.00 incepe ritualul de nani. Asa ca sper sa ma descurc.
De nastere nu am asa mari emotii, o sa fie la fel ca prima data, adica normal fara epidurala, fetitzul e pe pozitie de 2 luni in urma. Insa acum am alt dr si alta moasa, si bb se anunta la 4kg. De dr is tare multumita, dar de moasa am sa stiu dupa:)).
As mai sta cu voi la vorbe acum cit inca mai sunt libera, dar e si pozitia aiurea la birou si abia ma mai pot ridica de dureri de stau prea mult, e normal in sapt 38. Nu de alta dar e simbata seara, parintii lui Öke, care doarme la noi, is la ziua unui bun prieten comun, al meu sotz cu ei, si cam toti cunoscutii mei. Sa nu ma fortez acum sa le stric seara la toti
. Si apoi in chinurile nasterii numa' de fetze vesele si drinkuite nu as avea chef:)) (Aldo a venit pe lume intr-o simbata seara, asa ca stiu ca se prea poate
)
pup la toate
POZE
ciuf spune:
Moaama, ce fain e costumul ala de baie!!! Super. Cum am deschis pagina 5 (nici nu mai etinusm care ziceai ca iti place) ochii mi s-au fixat pe el. Iti doresc succes sa il poti imbraca.
Fetelor, eu nu ma mai pot imbraca in costum de baie in doua piese pentru ca mi s-a cam fleoscait pielea de pe burta. La ambele sarcini am avut burtile maaaaari de tot si cu toate cremurile ce le-am folosit, nu am facut vergeturi, insa mi s-a cam lasat pielea. Asa ca nu stiu daca mai am vreo scapare. Deci voi apela la costum de pinguin. Ata ete.
Fug ca nu vrea sa iasa Luca din baie. Il tunsei, il facui baietel bobocel ca ne ducem in vizita la prietena-sa pe care a facut-o data trecuta "esti urata!", iar micuta a fost tare ofensata si a plans. Eu mi-am luat odorul deoparte si fa-i instructia. "Cum unei domnisoare sa ii spui ca e urata???"
La care al meu Lucut se duce la ea si ii zice: "Andreea, tu esti frumoasa?"
Na, hai ca fug, revin manana la povesti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adameasca spune:
Laura, vazut costumul cu pricina, e beton. Sa dea Dzeu sa intri in el si sa arati sexoasa, ca frumoasa esti oricum
. Mi-am amintit sa-ti mai spun ceva, apropo de marirea familiei. Sindromul fratelui mai mare nu se manifesta la copilul mare imediat ce ai aparut cu bebe mic acasa ci mai tarziu, dupa ce isi da seama ca situatia e permanenta si bebe mic nu o sa plece. Luk s-a manifestat destul de urat cam dupa ce a implinit Ilinca 3 luni, dar la noi au fost si alte probleme. Pe el l-a marcat foarte tare despartirea de mine cat am fost sa nasc, iar dupa 3 luni am fost nevoita sa ma internez in spital cu Ilinca o saptamana, iar saptamana asta i-a pus capac. Probabil ca m-a simtit ca sufar foaret tare, el fiind o fire extrem de sensibila si asta nu i-a prins deloc bine
. E extrem de important sa iti faci timp sa va petreceti quality time doar tu cu Aldo, asta dupa ce nasti, sa nu il lasati deoparte, repet, sa-l faceti sa se simta important, un fel de "buricul targului"
Imi aduc aminte ca in primele saptamani de viata ale Ilincai ii dadeam ei sa pape si ii citeam povesti lui Luk in acelasi timp, aratam ca o closca
. Dar e tare frumos sa ai casa plina, ti se inmoaie sufletul cand ii vezi veseli si fericiti, cum chiuie unul la altul dimineata cand se intalnesc, cum stau cuminti la masa, cum se privesc galesh si interactioneaza. Momentele astea merita orice sacrificiu, iti umplu viata de bucurie si de liniste.
Ce curaj pe tine sa stai cu doi copiii nazdravani, gravi in 38 de sapt. Eu abia ma mai miscam inainte sa nasc, noaptea era o adevarata aventura intorsul de pe o parte pe alta. Da' lasa, ca mult nu mai ai si scapi de neplacerile astea de pe ultima suta de metri
. Sa ai o nastere usoara, cum iti doresti. Fara surprize neplacute 
Ciuf, si mie imi atarna o burta tare urata, ca si eu ca si tine, la fel m-am umflat ca un balon. Cu toate ca urasc costumele de baie pinguin probabil ca am sa apelez la unul, n-am ce face, mi-e si jena sa ies asa la plaja
. Sa ne pui poze cu Luca tuns.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
adriana spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
[quote]
SUNT EU din Florida ,adica ELENUTZA
eu cumpar soy sauce de la un magazin chinezesc(dar se gaseste si la Publix) si este la fel ca cel de la chinezi/japonezi. pliculetele alea mici care sunt extra cand cumperi mancarea chinezeasca/japoneza...caut acum sa iti arat sticla cum arata.
dar tu ce prepari cu soysauce?
eu il folosesc la preparate japoneze ca mai gatesc din cand in cand ...cand am timp si chef...si imi place sa pun soy sauce cand prajesc peste
...ete ce salivez...poate sunt gravida
...rad eu dar nu e rasul meu
uite cum arata si este la fel de bun ca cel mentionat mai sus :)
http://www.asianfoodgrocer.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=3793
POZE
Aha, multam.. o sa caut..

Pai, noi tinem post si daca fac ceva mai traznit de papa, o salata ceva, plus ca mancam peste, folosim din asta.. ca maioneza nu.. etc.. Si sotului ii place..
O sa caut in magazine..
Carmena spune:
Laura bine ai revenit! Nastere usoara si copii sanatosi sa-ti dea Dumnezeu.
Ileana am inteles totul e cu sincronizarea. Dar nu mi-ai spus nimik de timpul tau ca de timpul de jocuri, distractie...slava Domnului ne mananca 12 ore minim. Inteleg, timp pentru noi aiurea in tramvai cu 2 nazdravani! Asta e si eu ma simt implinta cand ma uit in ochisorii lui Stefi, darmite cand vor fi inca o pereche de ochisori...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
adameasca spune:
CONTINUAREA
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
adriana spune:
quote:
Originally posted by CarmenaBUNA DIMINEATA, dau eu cafelutza azi...
simpatic Luca.
Eu ii spun ieri lui Stefi - "m-au batut pantofii" si el imi raspunde "cum sa te bata, ca nu au maini?!" ii zic "m-au ros la spate" sta putin sa se gandeasca si cica "nu se poate mami ca n-au nici gura"
Sunt mortali la varsta asta...Cred ca e cea mai frumoasa.
Ileana cum te-ai descurcat cu copiii? Spune-mi ca mi-s curioasa, ti-am zis ca am niscavai temeri privind descurcarea cu 2 copii in ceea ce ma priveste.
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Carmena, ce draguut! E destept pustiul.. si Olga scoate niste perle de ramanem noi fara raspuns

Chiar imi zicea barbati-miu ca atunci cand o creste Olguta, o luam cu noi pe la birouri sa bata la usi sa ne introduca, ca noi suntem mai nedescurcareti asa.. ea vad ca se-mprieteneste cu toata lumea
Hai sa-ti zic eu cum ma descurc cu toti trei in parc
Acasa cand ajungem.. alt circ... ca toti sunt morti de foame. Bebe plange ca e prea imbracata, copii alearga prin casa si ma-ntreaba cand e gata masa..abia apuc sa ma dezbrac.. intru in bucatarie si incalzesc mancarea.. intai lui bebe, apoi la copiii mai mari..
Apoi ii dezbrac pe toti(cei mari se dezbraca singuri) se spala pe maini si mergem in bucatarie.. Ii dau lui bebe sa pape, ceilalti mananca singuri.. Olguta e cam mofturoasa si ma mai plimb putin dupa ea prin casa s-o aduc la masa (e plimbareata tare, mai ia o gurita de papa, se mai plimba putin..etc)
Dupa ce am terminat, mergem in dormitor, o culc pe bebe, iar la cei mari le pun niste desene ca sa fie cuminti pana o adorm pe Cornelia.. Dupa aia.. daca m-ar intreba cineva cum ma cheama.. nu stiu ce raspuns as da

adriana spune:
Acuma plecam la biserica, dupa aia, raspuns lui Elena din nordul Germaniei![]()
Welcome back!

BUNA DIMINEATA, dau eu cafelutza azi...