Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
adameasca spune:
Ciuf, poate e totusi vreun virus mai incapatzanat si scapati usor de el... Oricum, sanatate multa!
PS: poze noi cu noi :))
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmen77 spune:
Ileana, ce maaare e Ilinca . Si ce seamana cu tine
. Cred ca sotul tau nu e prea incantat ...
.
Valeria, ai incercat sa ii intaresti un pic sistemul imunitar lui Luca? Uite, eu am cumparat de la o farmacie naturista (Jean Marc Brunet ii zice) un sirop cu vitamine + spirulina, aloe vera, rose hips, royal jelly, ginseng root, pollen, lecithin, echinaceea. Ti le spun in engleza ca jumate din ele nu stiu cum se traduc in romana .. ideea e ca are 6 vitamine + D3 + toate plantele care le-am enumerat, si sa bag in lemn, de 2 saptamani suntem OK .. si e bun la gust ... asa ca Matei il ia usor ... banuies ca aveti si voi farmacii naturiste prin SUA .. cauta, cine stie, poate ajuta ...
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Elenalove27 spune:
fetelor, azi de ziua lui Alvarica am aflat o veste ingrozitoare , A MURIT MAMA MEA !
cat costa o inmormantare? au in romania comapni care se ocupa de inmormantari?
Ajutor , orice raspuns este bine venit pentru surorile mele care sunt tare descurajate ca nus tie de unde sa inceapa inmormantarea?
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
super mami spune:
Elena condoleante. N-am cuvinte, imi pare rau. Nici nu stiu ce sa-ti zic.
Dumnezeu sa o odihneasca.
Nu stiu sa raspund la intrebarea ta, imi pare rau.
Condoleante familiei.
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Vreau sa-i zic La multi ani puiutului. Sa creasca mare si mai ales sanatos.
Va pup pe toti si....suntem langa tine daca ai nevoie de ceva...orice.Alexandra si Isabelita Isabel
adameasca spune:
Alvaro!
Elena, Dzeu s-o odihneasca pe mama ta. Sincera sa fiu nu stiu dc exista firme care se ocupa cap-coada de inmormantare, dar exista magazine de unde se cumpara absolut totul ptr asta. Numa ca trebuie bani, nu gluma. Cred ca e in jur de 1000 USD o inmormantare... Poate exagerez, nu stiu, depinde si de cati oameni sunt.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
carmen77 spune:
Sincere condoleante, Elena!
Nici eu nu stiu sa raspund la intrebare, imi pare rau ...
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
marioan spune:
Elena , la multi ani pentru voinicii tai.
Condoleante pentru mama ta.In Bucuresti exista firme care se ocupa de tot, de scos certificatul de deces, de imbalsamare, cosciug, transport dar sincer acum nu-mi vine in minte decat firma Anthony de pe Pache Protopopescu-vis a vis de PRo Tv dar e cel mai scump cred . Dar sigur exista si altele mai ieftine.
Imi pare tare rau ca in loc sa va bucurati de noua minune...Of cred ca e tare greu pentru tine ai grija sa nu pierzi laptele .
Noi iar suntem raciti si iar pe antibiotic-gradinita bat-o vina e a doua oara in viata cand ia antibiotic.Dar el e in forma doar ca tuseste f tare si ii curge nasul .
O saptamana buna.
Elenalove27 spune:
off dragelor ...este asa de greu si de trist...asa este, in loc sa ma bucur de David si sa termin cu bine ziua lui Alvarica,sa termin sarbatorile anului cu bine, am ajuns la o alta incercare grea...
cat despre inmormantare...este enorm de scumpa...sper sa reusesc sa trimit ceva bani la surori sa o ingroape...
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
acina spune:
Scuze ca am intrat la voi , intrasem s-o felicit pe Elena .Sa-i traiasca David sa fie sanatos si Alvarica.
Condoleante, Elena fii tare.Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic