Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...am nascut cu bine pe David Andrew , este sanatos si mancacios si cel mai cuminte copilas din toata trupa care au fost nascuti in aceasi ora cu mine!!! cel mai CUMINTE...papa face kk si doarme ...plange ca un pisic si este un dulce.
Normal, seamana leit cu tacsu(mai rau decit seamana Alvarica), are gropite in obrajiori si in barbita, par muuuult..si ce sa mai zic , ma topesc dupa el!

Alvarica are bronsita, la fel si sotul...si amandoi se catara pe la usa sa il vada pe David ! :)...Alvarica mi-a spus ca ii place ca are un brother si ca vrea sa cumpere 5 :)...ce sa va spun dragelor ma simt cea mai fericita mamica !!!

merg sa scot laptic de la titi ca nu stiu cum sa il alaptez direct de la san ca ma doare rau ...cu pompa electrica este mai usor ,zic eu!!!dar papa laptic de la san in biberon.

intru repejor sa bag cateva poze si o sa revin la citit si la povesti cand o sa am timp!

am pus poze

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Elena, ce baiat frumos ai!!! Si paros. Sa iti traiasca si sa fie sanatos!
Sanatate la ceilalti doi baieti ai tai!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Elena e superb ! Sa va traiasca baieteii. Are niste buze superbe, e un scump.
Ma bucur din tot sufletul ca esti asa de fericita
M-au cuprins toate emotile posibile cand am citi mesajul tau.Isabel iti vrea baiatul mic. S-a uitat la poze, l-a mangaiat in poza in care plangea. Si pt ca i-am zis ca nu e voie cu manautele pe ecran...il mangaia prin spatele ecranului .
Cand te-a vazut si pe tine in poza a intrebat cine e. I-am zis ca mami lui bebe si a zis clar si tare ca e bebele lui Isa !!!
Si cand i-l dau ? Ca e al ei .
S-a indragostit Isabel !Ma bucur mult pt voi, multa sanatate, refacere rapida si usoara si nopti linistite.
O sa aveti niste sarbatori minunate Imi dau seama ca o sa stai cam prost cu timpul liber...dar cand il ai sa nu uiti sa ne arati si noua cum creste piticotul.
Cum a fost nasterea ?Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Elena ti-am vazut pozele. E superb bb.
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, sa va traisca baietii, ca tare is frumosi! Refacere rapida tie.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Elena, e un dulce si frumos David, sa va traiasca si sa fie cuminte in continuare.

V-am pupat, fugim la parada lui Mos Craciun, o sa va spunem impresii mai tarziu .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumim mult!!!!

nasterea a fost usoara , doar ca am mers la spital seara la 6:30 si sotul a trebuit sa vina acasa sa stea cu Alvarica ...iar eu am stat toata noaptea in dureri de contractii pe la 5 dimineata eram dilatata 5 cm si am facut epidurala ca nu mai puteam de dureri eram absolut terminata ...dar am rezistat singurica si ma tot gandeam la alvarica cat de viteaz a fost el cu 3 ani in urma...asa ca m-am imbarbatit singura si la 7 dimineata a venit sotul la spital...eram deja in epidurala...am atipit putin si la 9 si cateva minute cand au facut un control sa vada cat sunt dilatata eram 10 si caputul lui David era deja afara ...nu am impins nici macar de 3 ori si bb David Andrew a fost pe lume ...sunt emotionata si acum cand scriu...si luni face deja 1 sapt si este tare cuminte...are colici dar nu ma vait cu toate ca sotul imi pleaca la servici de maine..sper sa fac fatza la pitici...maine mai este si ziua lui Alvarica ...o sa vad ce pot s aii fac de ziua lui asa intre amice....in rst toate bune si sper ca pe viitor undeva sa apara si la mine fetitza :)...

va pup si multa sanatate.

carmen
, si noi avem maine parada de craciun , sper sa pot scoate si eu pui afara sa ii duc la parada :)...macar la mine ste cald asa ca nu ma vait de ger(cum este la voi in canada)

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, daca iti mai doresti si-o fata la o sapt de la nastere inseamna ca n-a fost asa greu. Pan' la urma ce greutate a avut bebe mic?

Ciuf, ce face Luca?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am pus poze de la intalnirea cu Moshul .. cred ca nu m-am exprimat eu bine, ca nu a fost parada, ci petrecerea organizata de Telus, unde lucra sotul meu .. a fost dragut, dar mult prea modern pentru gusturile mele , moshu dansa cu elfii ... etc ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Stefan, Tudor, Alexandra, Alvaro, Markus, Patrick! Doresc sanatate la toti voinicii!
Fetelor, se pare ca de azi ar fi mai bine Lucut. Credeti-ma ca nici nu mai am curajul sa spun ca e mai bine ca tare mi-e teama sa nu se intample iar ceva rau.
Azi asteptam cultura de sange sa vedem daca s-a dezvoltat vreo bacterie in sange. Pediatra mi-a zis ca daca Luca mai face febra pana maine ii refacem analizele.
Acum nu a mai luat antitermic de 12 ore si are temp. 37.8. Oricum e un progres ca el lua medicamente la fiecare 4 ore. Cum trecea efectul cum ii creste temperatura ca nebuna.
Sper ca a fost ceva viral. In schimb ne chinuim cu niste muci incapatanati de nu vor sa iasa. Sforaie noaptea ca un om mare.
Elena, e tare scump micutul David. Ce mama fericita esti tu!
Mamicilor, sa va traiasca copiii si asteptam poze cu tortuletele.

Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput