Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ca sa uit sau sa ma incurc incep cu asta: am trimis pozele ( albumele vechi deocamdata) lui Valeria, Adriana si Isabella.
Carmen, Elena si Carmena...nu am adresele voastre.
Sandrap va transmite salutari. Sandra adresa ta mi le trimite inapoi. Am incercat tot felul de "smecherii" dar nu le primeste. Asa se intampla si cand le trimit cumnatei mele. O sa le duc in alta adresa si de acolo la tine. Sper sa pot in seara asta.Aseara i-am facut si poze cu rochita noua ( cu care defileaza toata ziua si vrea sa iasa cu ea afara....vara asta clar purtam la plimbare doar rochite de printa ).
Incarc acum si pozele noi....daca gasesc usb ul. L-am gasit !
Nasol cu pg private, Poate fac o adresa noua in alta parte.Altfel....noi suntem bine. Singurele, tati e la Viena saptamana asta. Mergeam si eu daca n-avea treaba, dar asa....niet.
Revin cu intamplari palpitante imediat.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, adresa mea de mail e cplamada@yahoo.com.

Asteptam cu nerabdare pozele .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Super mami, senchiu!
O minunatie fetita asta a ta! Ce bine ca ai pus si filme, e altceva cand o vezi miscandu-se, altfel zici ca e de portelan in poze

Eu, cam obosita.. cu cafeaua mai putin, ca trece la bebe si dupa aia fac de paza la noapte..
Asa as dormi.. 100 de ani.. parca n-ar veni si ea vremea aia

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Gata le-am pus si pe cele noi.
Mama ce chinuiala. Dupa ce am zis ca am gasit usb ul....am cautat vreo 15 min aparatul foto era fix in nasul meu, evident. Am trecut pe langa el de vreo 15 ori. Si ma enervasem groaznic
Aveam pe aparat 360 de poze.....unele de prin ianurie. Nu mai am mouse( asa se scrie parca?) si le-am trecut direct pe toate pe calc...si incercam sa le selectez doar pe unele....dar in loc sa le sterg le-am facut un milion de copii....pt ca-mi aluneca degetul....valeu.
Maine ii cumpar unul nou ca ma ustura ochii .
Vreau unul cu fir, ca sa fiu sigura ca sta la locul lui.Asa, in 5 min va trimit pozele.Dar sa va pov: azi eram cu Isabel la un centru com. Trebuia sa fac cumparaturi pt domnul frigider, dar am ajuns acasa cu o sacosa plina de desuuri pt mami si tati , pijamale, bluze si agrafe pt piticanie .
Ma rog...asta e deja o probl in cazul meu. m luat si mancare totusi
Cand am plecat spre masina ( care era in capatul parcarii ) vad 2 tipi la vreo 30 de ani dupa mine. Eu cu caruciorul mare de la magazin, cump si copil cocotat .
Ajung la masina, ei se opresc. Pur si simplu. Inghetasem sincera sa fiu. Ma gandeam ce vor sa fure: copilul, pe mine, pungi sau masina
Am avut un super noroc. Chiar la 3 masini distanta a parcat o masina....pana si-au scos copilul, caruciorul...bla bla....m-am urcat fuga in masina si am plecat de acolo.
Indivizii se oprisera din senin la 2 m de mine si incepusera sa citeasca un ziar. Asa din senin,fara treaba in zona si exact cand a aparut masina.
Asta se intampla pe la 11 cu prox.
Acu' ca v-am povestit si m-am "descarcat" ma duc la nani. Mi-e si frica sa ma uit la ceas Noapte buna copilasi si mamici Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Uitati-va la poza " crazy baby"
Iar cea cu degetelele....poveste lunga. La stopuri o tot vad ca arata degetelele cu pricina in stanga si-n dreapata. Nu numai in masina, dar acolo se desfasoara in voie. Pana o vad eu....cu ochii la drum. Nu sunt pe faza non stop.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!!!
Mey, fi-miu mi-a facut un cadou minunat de 8 martie: nu se stie cum, a facut o entorsa la piciorul stang. Am umblat aseara cu el pe la urgentze, pus picior in atela gipsata . 2 zile n-are voie sa calce cu piciorul cu pricina, 7 zile gipsul. Interesant e ca nu se stie cum s-a intamplat minunea. S-a culcat ieri la pranz bine merci, s-a trezit si mi-a zis ca-l doare un picior. Nu l-am luat eu in serios pana aseara cand nu mai vroia sa mearga. Asa ca am fugit la spital si am venit cu gipsul. Ieri nici nu l-am scapat din ochi, nu s-a impiedicat, n-a cazut. Ortopedul zicea ca probabil a calcat stramb si pe moment nu l-a durut nimik... Sunt plina de nervi. Acu tre sa-l car in bratze pe ici colo in casa, n-are decat 18 kile. Deja dupa excursia de la spital sunt rupta de spate, pana poimanine murim amandoi. Mai sunt si singura acasa doar cu ei, trai neneaca .
El a mai patit o data chestia asta, a mai avut atela gipsata la celalalt picior, dar era mai mic. Atunci s-a impiedicat prin casa pur si simplu...

Alexandra, trimite-mi si mie linkul albumului nou. Te rog. Tre s-o vad pe Isa.

pentrui ziua de azi, fetelor!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

La multi ani mamici ! Sa aveti o zi super frumosa, soti iubaciosi si copii cuminti si veseli.M-a sunat socrul la 8 dimineata sa-mi ureze. Vrea sa ma chinuie, asta e clar.
Mi se inchid ochii, nu alta. M-am culcat pe la 4.
Isabel ma ameninta ca daca nu mergem acum in parc, se culca.
Ca tot vorbeati de nani....noi ca bebelusii. Doarme cel putin 3 ore la pranz. Seara pe la 22 se culca....poate mai tarziu putin aca nu are gradi a 2 a zi.
Dar la pranz....obligatoriu. Daca nu e acasa, doarme oricum. Nu rezista.
Acum imi citeste alba ca zapada
Ileana saracutul puiut. Il mai doare acum ? Probabil a calcat stramb sau a sarit....din pat...scaun...
Imi dau seama ca e greu.
Pupici si sper sa fie cumintel si rabdator zilele astea.
Desene, carti, creioane, masinute si prostii de rontait.
Asta-i cheia fericirii zilele astea
Pupacim ranitul
Credeam ca am trimis pozele, dar le ma trimit o data.Ven ? Ven ? Veeeennnnnn ?Unde mai sunt pozele cu Laura (Vik )? Sa-i urati si din partea mea nastere usoara si o fetita sanatoasa tun, cuminte si super frumoasa.
Sper sa vedem si noi poze cu papusica. Ce a trecut timpul, eu ma gandeam ca e prin luna a 6 a.
O pupam tare si pe ea si pe cretolin si pe cretolina din burtica. Ma tarai si eu pana-n parc. Am un chef nebun azi.
See you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani mamici sa fiti fericite si sa va bucurati de minunile voastre!!!
Ileana imi pare tare rau sa aud ca Luca are piciorul in ghips , of si tu singura cu ei , stiu cum e sa-l cari in brate -Andrei are 19.5 kg si seara vrea sa-l duc pana in dormitor in brate, greu tare.
Pupici si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

si multumim de gandurile bune. Piciorul nu-l mai doare, buba e ca azi si maine nu are voie sa calce cu el pe pamant . Dar s-a adaptat perfect, merge de-a-busilea prin casa, e haios rau . In rest e ca orice barbat serios cand e bolnav. "Mami, da-mi, mami adu-mi, mami vreau, mami vino, etc"
M-am gandit cum fac si cu iesitul afara, ca murim in casa atatea zile. Il pun pe el in carucior, ca sta cu placere si pe Ilinca in marsupiu. Macar juma de ora sa iesim din casa, ca altfel ne scoatem ochii unul la altul de plictiseala

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Doamnelor, sa fiti niste frumoase si implinite astazi. La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput