Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Am fost trezita miseleste de maimutza mica la 6 jumate, mai sa cad din pat cand au auzit-o, care maimutza nu de foame se trezeste, ca pan' la 8 nu pune gura pe lapte, ci de somn prea mult.

Ciuf, votat poza lui Luk. Am imbatranit, ca singura n-am gasit-o, am cautat de-am lesinat . Ai aratat exact ca o doamna, foarte frumos, bravo tie! Si ma bucur ca ati iesit putin si ati spart rutina. Aseara aveam si eu un chef de iesit in oras si n-aveam cu cine. Sotzul e plecat sapt asta, in Bz am doua prietene, una cu copil, deci nu era available, alta sta sa nasc, deci nici ea nu era disponibila. Asa ca am mancat un mar si m-am culcat. Dar parca imi sfaraiau calcaiele sa dau o tura prin oras . Groaznica intamplare cu femeia aia si copiii. Iresponsabilitate totala... Sa fie cu noroc interviul!!!
Marioan, jur ca n-am papat nici o prajitura , numa am salivat nitzel uitandu-ma la ea. Bafta la serbare!
Adriana, bafta la balet! O sa aveti ori o don'soara gratioasa, ori mai multi bani in cont , asa ca oricum ai da-o, tot bine e.

Ma duc sa schimb copila, ca deja s-a plictisit si de joaca. Pupam si o zi frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Gata am votat si eu.
Nu stiu ce poezie e dar aseara mi-a spus ca sunt 2 una mai usoara si una mai grea dar lui ii place cea usoara:).Deci astept.
In rest azi mi-a cerut creta de colorat si in Carrefour nu am gasit pana la urma m-am oprit la o librarie normala si am gasit.
Pupici si niste zile frumoase acum la inceput de primavara. Pe noi deobicei ne scot baietii in oras fara copii de 8 martie dar de condus conducem noi la intoarcere;)deci se distreaza si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, ma intorsei de la interviu. Mama lor (si anume 7 femei, LOL) de nu ma intervievara de nu mai stiam de mine, a cui sunt, cum ma cheama. Stoarsa precum lamaia.
Fiecare avea intrebarile scrise. Tu, zici ca era job cu responsabilitati enorme, tineam in spate o tara, nu un amarat de job de munca de birou. In fine, ajunsei eu acolo cu 5 min. mai devreme, facui prostia sa folosesc mai mult parfum (un mare NO-NO la interviuri)(tocmai ce am capatat ieri un J'adore ... de unde credeti, tipa care ma coordoneaza la Biblioteca l-a gasit prin niste birouri parasite si l-a luat. L-a incercat, mi l-a aratat, i-am zis ca il stiu si ca-mi place foarte mult. "Ia-l tu". Io: "no way". Eh si tipa la sfarsitul programului se pricopsi cu o durere de cap, parfumul bata-l vina, si se supara atat de tare ca insista sa il iau daca imi place) si duhneam mai rau ca o cocota si sa ma vedeti fetelor ce dadui niste ture in jurul cladirii sa ma "aerisesc" ca doar-doar scap de pacatosul de miros. Cred ca eram buna de filmat: la patru ace, papuci cu toc, geanta pe umar si alergand. Iuhuhu.
Eh, si cand ma vazui in biroul ala cu 7 femei am zis ca astea ma killaresc . Vie nu mai ies de acolo. Incercam sa imi controlez ticurile, sa nu ma arat emotiva.
Vai si imi puneau niste intrebari lungi de credeti-ma ca le uitam inceputul. Hmhmmmm "Excuse-me?" Am fost de toata jena. Eh, acum fac haz de necaz.
Cert e ca am dat raspunsurile care au vrut ele sa le auda. Acum om vedea daca e al meu jobul sau al alteia.
Am dormit azi-noapte ca naiba, spatele ma doare, adica cocoasa, ca in ultimul timp am tot stat la birou. Asa. Si pana vineri, maxim, primesc raspunsul. Da sau ba.
Maine voluntariez la greu, joi la fel si vineri. Plecata toata saptamana.
Dar joi seara ne ducem la o tipa care face chef de ziua femeii. Asa ca ma mai destind un pic. O sa o iau si pe Evuta si las barbatii acasa incluzandu-l si pe patrupedul de Cezar.
Marioan si Adriana, saru'mana ca l-ati votat pe Luk Muk.
Va tzuc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, bravos pentru interviu.. Daca ai dat raspunsurile bune, poate te iarta pentru parfum Am vazut ca astia de aici au un nas mama-mama, simt mirosurile de zici ca-s mutanti.. Probabil ca au ficateii-n pioneze
Si io am venit prima oara aici acum 6 ani, dar nu am muncit .. am avut copiii repede.. si acum n-am pe cine lasa cu ei, sunt legata.. Da' nu-mi pare rau..
Elena, tu mai lucrezi?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana, nu stiu cum o sa fac cu piticii astia, dar deocamdata ii am pe ai mei aici. Stau pana in iunie si asa ca vreau sa trag tare pana atunci, sa fac ceva.
Nu stiu ce sa zic de interviu. Astept si sper.
Adameasca, Doamne ce scumpi copii ai!!! Dar is terminata dupa Luca. Ce baiat frumos, cu trasaturi fine, ochi frumosi, are si genele lungi?
Ce inaltime are? L-ai masurat cumva? Ca pare tare inaltut.
Vad ca si al tau Luca e cu masinutele mici. Luk Muk are un arsenal de masinute din astea de le tine in mana (costa nici un dolar una, si de fiecare data cand mergem cu el la cumparaturi cerseste cate una) si e durere cand se culca cu ele. Le tot batzaie, fatzaie, imi incearca nervii.
Dar cert e ca e mai pasionat de astea mici decat de cele mari.
Ce mai face Ilinca? Cum iti mai da trezirea? Sa nu spui ca din ce in ce mai devreme.
Adriana, e nemaipomenit ca te simti bine cu ei acasa. Eu incepusem sa am depresii si plangeam ca proasta din orice. Simteam nevoia sa am prieteni, sa ies din casa, sa ma socializez.
Dar pe de alta parte ma bucur ca am avut timp sa stau cu copiii, am fost martora la toate progresele lor. Am fost o fericita.
Hai ca fug la nani.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

'neatza!

e gata! Hai, va dau si-o prajitura, treaca de la mine

Ciuf, ce ai ghicit-o pe Ilinca, ai cumva un glob fermecat? Da, azi s-a trezit mai devreme ca ieri, la 6 fara 10. Imi venea s-o mananc, noroc ca mi-e simpatica. A stat in patutz, a cantat vreo juma de ora, cred ca apoi a mai atipit 20 de minute si apoi gata somnul. Luk dormea bustean, nu a auzit-o, nu s-a deranjat.
M-ai facut curioasa si tocmai l-am masurat pe Luk, are 104,5 cm la 3 ani si jumatate, aproape. Si la kg vreo 18. A crescut 3 cm in 5 luni jumate... Sigur ajunge cat tac-su, care are 1,98 m.
Amandoi au niste gene lungi si intoarse de zici ca-s ondulate si rimelate . Multumim de complimente . Si copiii tai sunt minunati. De-or fi si cuminti pe cat is de frumosi... O sa fim tare multumiti.
Tare simpatica ai fost cu interviul, bine ca ai scapat cu viata si poate primesti si job-ul, tin pumnii.
Da, si Luk al meu e pasionat de masinutze mici, pacat ca nu si le strange mereu dupa ce se joaca si mai calcam pe ele din neatentie, mai cumparam altele, le mai strica singur... Toata casa e plina de masini. Astept cu interes sa se umple si de papushi

Io nu fac nimik deosebit de 8 martie, anul asta nici n-am cum. Mama pleaca la tzara azi, ma asteapta 3 zile singura cu copiii, ca si restul familiei e tot la tara, inclusiv sotz. Tata s-a apucat sa ne faca o casa acolo si au mult de munca, e o chipa mare de muncitori si mama tre sa se duca sa le gateasca, ca nu are cine. Bunica mea e tare batrana, nu mai poate face nimik.

Inca mai stau si eu cu drag acasa cu sopiii, dar presimt ca mult nu mai rezist . Dar ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu ei...

Ma bucur ca Vikinga e bine, sper sa nasca usor sa si fie sanatosi cu totii!

Pup si o zi frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna, buna prajitura!!!
Am si eu o intrebare copiii vostri mai dorm dupa-amiaza?? Andrei zice ca e baiat mare si nu mai vrea sa doarma decat noaptea si asa ajunge sa pice la 8 seara si se scoala la 7 si uite asa eu nu mai apuc sa stau deloc cu el , cand ajung acasa el deja doarme si dimineata vrea sa ne jucam si intarziem in fiecare zi la gradinita.
Ileana am incercat si eu faza cu ou kinder dar nu tine, nu e mor dupa dulciuri si nu-l tenteaza. Problema mea e ca in fiecare noapte la 2 fix se trezeste si am cheama sa dorm cu el si uite asa fac eu naveta in fiecare noapte intre dormitoare.De cand era in burtica se trezea si am lovea si de atunci in fiecare noapte (cred ca am zece nopti in care nu s-a trezit in 3 ani jumate) asa ca daca mai aveti idei le astept cu interes.
Pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Marioan, Luk inca mai doarme la pranz, de regula o ora jumate, doua. Foarte rar doar o ora. Si extrem de rar sarim somnul de pranz. Dar nu e o afacere la noi, pentru ca noaptea doarme la fel de mult si dc baga nani la pranz sau nu baga nani. Deci nu recupereaza nicicum.
Trebuie sa il motivezi probabil cu ceva ce-i place foarte mult sa-l determini sa nu mai strige noaptea dupa tine. Dar la noi situatia a fost diferita, el a dormit mereu in camera lui, in patul lui. Chestia cu venitul noaptea la noi in pat a fost pasagera, a durat cam 3-4 luni acum dupa ce s-a nascut Ilinca si inca vreo 2 luni cat am fost gravida. De fiecare data a mers cu metoda recompensei, recompensa adusa de zana buna .

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna si de la noi!

Ei e de bine, s-a revigorat subiectul, taman cand am avut eu mai multa treaba si am mai chiulit de pe aci.

Ciuf simpatica faza cu interviul si cu "kilareala". Lasa ca ai sa vezi ca va fi bine. fie aici fie in alta parte...De cele mai multe ori, mie cel putin, de cate ori mi se pare ca fac ceva ridicol sau am ceva ce ma face sa ma simt ridicol nu este asa...si cu parfumul...daca miroase bine, foarte bine!

Mariaon, si Stefi doarme la pranz, e obisnuit de la gradi. De cele mai multe ori doarme 2 ore dar cateodata se trezeste,, e adevarat, si mai repede. Aoleu, daca nu ar dormi, cum mi-as mai face eu somnul de frumusete in weekend?!

Super-mami iti trimit si eu adresa mea de email pe PM, poate imi dai si mie poze cu Isa sa ma minunez. Nu de alta dar in caz ca as avea in burtica o fetitza, sa iasa tot asa draguta...

Si acum tananana - ca discutati de kg. E adevarat ca la a doua sarcina iei mai multe kg de cat la prima??! Cam sa va spun cum sta treaba la mine - la Stefi nu am avut decat usoare greturi si am reusti performanta unor 27 kg acumulate de-a lungul sarcinii. Acum inca mai am greturi desi sunt in 4 luni si cu toate astea ma ingras de numa....De mancat nu mananc mult mai mult decat inainte de a fi insarcinata, partea proasta e ca mananc si fainoase pentru ca am glicemia f mica si mi se face rau...Dar ma intreb eu, cate kg o sa mai iau si acu, eu cred ca nu voi mai intra pe usa...Plus ca retin apa ceva de speriat, cum oi rezista pana in august...habar n-am.Voi cum ati facut sa mai temperati greutatea?!

Fetelor subscriu si eu la parerile de mai sus - aveti niste copii foarte frumosi, sa va traiasca si sa fie sanatosi.

Ileana, din ce spui Ilinca e cumintica asa-i?! Nu ti-e teama sa stai doar cu ei 3 zile? Eu una am temeri vis-a-vis de ideea ca vor fi momente cand voi fi cu amandoi acasa singura...Cand e Stefi super activ mie imi e si acum destul de greu, darmite cu 2 , unuia ii e foame, celuilalt somn si tot asa...

Oricum, cafelutza asteptam dimineata. De prajituri...culmea e ca nu prea imi placa dulciurile la sarcina asta, am senzatia ca imi lasa gust de fier in gura..

Pupicei de la noi si sa aveti un 8 martie frumos.

Carmen17+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

'neata si de la mine ...

cafeaua mea este MARE si neagra! ca David mi-a smiorcait toata noaptea iar Alvaro de 5x a cerut la wc!!! sunt absolut ZOMBI.

merg sa imi clatesc ochi pe la poze

ciuf esti de coma

edit: Avaro nu mai doarme la pranz de pe la 2 anisori...rar sa adoarma de la 1 la 2 dupamaiaza...dar daca face nani ziua nu mai vrea sa faca nani la 8/9seara ...adoarme pe la 11noaptea..cred ca asta ar fi motivul de nici nu vreau sa faca nanica ziua..il tin prin parcuri la alergat toata ziua...si seara cade lat de obosit.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput