Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 27
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Apropo de situatia stresanta prin care a trecut Mexxa, va rog sa ma ajutati daca stiti cu raspunsul la urmatoarea intrebare, poate chiar treceti prin aceeasi situatie ca si mine: este normal ca, la 10 saptamani de la nastere sa nu imi fi venit inca CM, asta in conditiile in care nu alaptez? Am inca niste secretii galbui, dar atat. la controlul de 6 saptamani, medicul a spus ceva de genul: "s-a vindecat foarte bine, si inca se mai vindeca".
In alta ordine de idei, si Dudu 'canta' impreuna cu mine, dar mai pe muteste, adica se uita la mine, zambeste, misca din buze si scoate din cand in cand niste chiote de bucurie. Putem face un cor, ce mai!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
ramomar spune:
alessia la ora asta e "neata" la tine? sau tu ai chefuit ieri toata ziua si azi-noapte inclusiv? ![]()
mexxa - uraaaaaaaaa
mai fetelor, noi tocmai ne-am intors de la plimbarica si e groaznic de caldddd, sper totusi sa vina iarna si sa-mi inghete nasu ![]()
![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
gripo spune:
Fetelor, am tras un filmulet cand canta, dar nu se aude sonorul ca lumea. L-am pus unde are si IANCUTA filmuletul. Asteptati , ca si eu vreau sa ma laud.
SANDRA, pai cat de select e restaurantul? Eu am procedat putin altfel, pentru ca l-am facut in familie, si atunci stiam ca pot face astfel: am comandat un aperitiv fix, iar felul 2 si 3 si-a comandat fiecare ce-a vrut si cat a vrut. Si, cu bautura adusa de noi, cafeaua la fel, precum si tortul si prajiturile, ne-a costat cam 1 mil de persoana.
adameasca spune:
Adriana, nu stiu ce sa zic de problema ta... Mai du-te la control o data, pentru linistea ta...
Si fiindca mi-ai adus aminte de chiotele de bucurie: azi Ilinca chiuia in patutz la carusel si Luk se juca pe jos. La un moment dat a inceput si el sa chiuie exact ca Ilinca, era tot o chiuitura la copii in camera. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
gripo spune:
ADRIANA, nici eu nu mai alaptez de mult, iar mie mi-a venit cm dupa aproape 12 saptamani, adica pe 1 dec. Nu stiu cat de normal e sa vina asa, dar, cum mi-a venit, nu am mai ajuns la medic, la care, oricum, planuiam sa ma duc dupa sarbatori.
ramomar spune:
Adriana_mica nu stiu sa-ti zic daca e bine sau nu. Poate ar trebui sa mergi la medic. Mie mi-a venit CM cu toate ca alaptez, nici asta nu e bine, dar mi-a zis medicul ca depinde de organism si ca ovarele mele s-au pus iar pe lucru 
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
[black]alessia la ora asta e "neata" la tine? sau tu ai chefuit ieri toata ziua si azi-noapte inclusiv?
`````````````````````
mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
[font=Comic Sans MS]strumf mic si drag...
[b]Daaaa.... Mi-a facut fiu-miu trambuline de la 4pm pana la2am... asta pt ca dimineata l-am pupat si i-am zis ca poate sa faca ce vrea ca ii stau la dispozitie
mephala30 spune:
Eloise, cum mai e Vladut cu okisorii?
Tu ti-ai rezolvat problemele cu constipatia?
Martha78, nu ni-l prezinti pe Darius?
Lullabay, un scump Stefan!
Mexxa, bine ca a fost alarma falsa!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
laliq spune:
Salutari si de la noi,
Vazut pozici cu mai toate bucuriile si am decretat: ai nostri sunt cei mai frumosi copilasi! Si baieteii si fetitele!
Raluka m-ai dat gata cu Craciunita si Alessia cu Renul. Le mai trebuie o saniuta si pot sa inceapa vizitele!
Ramomar, Patricia are un zambet fermecator. Imi da senzatia ca rade toata ziulica daca ati reusit voi sa faceti atat de multe poze cu ea zambind.
Inni, mortal jurnalul lui Ami! Iar pozele... cu asa fetitza n-au cum sa nu fie frumoase!
Ileana, pupam Ilincutza mica si dragutza si ne bucuram ca si-a revenit! Doamne, prin ce-ati trecut!
Vreau sa o felicit pe Cri, pt ca nu am fost pe faza cand a initiat campania de ajutor. De fapt felicit toate fetele care au participat! Alessia, daca pe viitor mai cumparati ceva pentru mamica celor 3 fetite pls suna-ma si pe mine pt ca eu intru rar pe forum dar as vrea sa ajut si eu.
Sa va zic doua vorbe si de puiul meu: e foarte agitat, inclusiv in somn da din maini si din picioare, cand doarme o ora ma declar fericita (ca acum, ca pot si eu sa mai fac altceva decat sa stau cu el). Zici ca bea red bull in loc de lapte. Papa ca Flamanzila si mai nou regurgiteaza la fiecare masa. Nici nu-i de mirare la cat e de agitat. Problema e ca atunci cand e treaz nu vrea sa stea singurel deloc, trebuie mereu sa-i faca cineva entertainment si se plictiseste extrem de repede de orice, dupa care incepe maraiala si apoi plansul pana il pun la san. Ma intreb pana cand l-o tine agitatia asta? Cand o sa doarma si el linistit mai mult, macar noaptea? Uneori (din ce in ce mai des) ma apuca si pe mine disperarea si zic gata, il trec pe formula, ca sa pot evada si eu putin, dar imi trece repede. Cand ma gratuleaza cu un zambet insotit de chiote ma topesc si uit de toata oboseala. Pe scurt am un bebe solicitant, agitat si marait, dar e tare dragalas, si il iubesc in fiecare secunda.
Cris, referitor la scutece: cred ca am incercat tot ce este pe piata pt ca Matei are hainitele ude dupa aproape fiecare somn. Inca nu am gasit unele ideale, asa ca ne-am oprit la Libero, din acelasi motiv pe care l-a mentionat Dori, au mai putin plastic.
mamici si bebici
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
eloise spune:
Salutare tuturor!
Vazut puisorii de Mirabela, Lili, Lullabay, toti niste dragalasi si niste frumusei! Mirabela, David are o pereche de ochisori mari si incredibil de frumosi! Lili, la Mathias am admirat, pe langa dragalasenia fetisoarei, si culoarea parului, in lumina zici ca-i aur curat! Si Stefanel al Roxanei arata adorabil cu caciulitele alea, si ca beduin.
Alexxia pupici pentru Thea cea frumusica, si ciufulici, si coafata!
Carmen multumim de intrebare. Din pacate Vladut are o secretie foarte abundenta si galbena de 2-3 zile, se trezeste cu ochisorul lipit...mi se rupe inima
Cam asa e cu ochisorul (ca numai stangul e afectat)...e bine zile in sir cu secretie minima, de zic ca i-a trecut, si pac, vine o zi cand secretia redevine urata. O sa incerc cu masaj pt desfundarea canalului, dar plange saracutul, nici sa-l curatam cu ser nu suporta. Chiar, serul fiziologic, fiind solutie salina, nu ustura ochii? O sa ma dau si eu azi sa vad, nu stiu cum n-am facut-o inca
Eu insa sper ca am scapat de problemele de tranzit, sau oricum, s-au ameliorat simtitor, mai ramane sa scap si de suparatorii hemoroizi.
Andreea ma bucur mult ca a fost alarma falsa!
Lullabay de unde ati luat caciulite groase pt iarna care sa vina unui bebe? Eu am luat azi una, cea mai mica din magazin, si e imensa, e cam pt un an...imi imaginasem ca daca mai bag 2 caciulite pe dedesubt merge, da' nici vb. Vreau o caciulita cu urechi, si care sa-i acopere bine fruntea.
Anne si Vladut se uita pe peretii albi, acolo unde nu e nimic agatat, si zambeste. Mai zambeste si in somn, foarte des. Eu am zis ca viseaza bancuri... Si apoi ma intrebam cum suna bancurile pt bebelusi: "De cati bebelusi e nevoie pt a schimba un bec?" "Era un bebelus american, unul neamt si unul tzigan, si i-au prins niste bebelusi canibali.....""Care e culmea laptelui praf?"...si chestii similare...poate mai are Nicol idei, ca ea e maestra la bancuri ![]()
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre