Bucurii de sept - oct 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by eleņia

fetelor ce fel de aspirator pt muci folositi voi ca al meu e din ala care il bagi copilului in nas s tragi tu cu gura sa iasa s e un adevarat chi pt el s pt mine ca ma razboiesc cu el s ma certa de parca mai stiu eu ce vreau sai fac
bine macar c nu e un plangacios

elena mami de darius stefan

Noi folosim batista bebelusului si pana acum n-am avut probleme ( uneori nu-mi vine sa cred ce poate sa iasa din nasucurile lor )

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Iancuta, bun venit pe forum!!! Ai un copil frumos rau, cred ca seamana cu amandoi, ca nici cu voi nu mi-e rusine.
Ralu, m-ai dat gata cu tortul ala. Chiar ati pus si cadourile sub brad?

Am vazut toate pozele anuntate, nu nominalizez ca mi-e ca uit pe careva. Dar copiii sunt minunati! ii punem cadou sub brad anul asta?

Susa, cand va vine tati acasa?
Lullabay, mai fa un bebe, ia sa vezi ca nu mai ai timp sa stai cu carpa in mana toata ziua. Si eu ma mai uit la cate un episod din Lost cand apuc, dar in ultima vreme n-am avut timp, ca am scos muci toata ziua.
Inni, da' fi-ta s-a certat cu somnul? Ca te vad treaza numa la ore mici, mici de tot. Sau se pregateste de emigrare peste balta si se adapteaza de-acuma noului fus orar?
Sim, tu pe unde bantui?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Ileana eu mai vreau 2!!!Mereu am zis ca vreau 3 :))))
Pe de alta parte vreau si multi bani,vila,piscina etc...adica sunt putin cam nerealista :))))da ce ma fac daca am 2 si tot cu carpa in mana ma trezesc?????

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar

lullabay, parca am fi sore si eu ma trezesc dis de dimi cu mopul, aspiratorul si carpa in mana. o las pe asta mica singura in patut si-mi fac treaba. de multe ori sunt asa nervoasa pe mine ca nu pot sta locului sa ma odihnesc si eu...
leaganul e marca Bertoni, a fost cam scumput, dar zic eu ca merita, pt ca mai incolo o sa-l folosesc si pe post de scaun pt luat masa (se poate fixa si are tavita).

Susa ce voinicel puiut ai! , se antreneaza pt cand va ajunge tati acasa sa-l vada

mephala , deci sa inteleg ca va plac lenjeriile mele de pat (lila)

````````````````````````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Hi hi am gasit o colega de suferinta!!!!!!!!!!
Noi am primit de la mos nicolae unul de la primii pasi...o sa pun poze cu el..da intai trebuie sa caut baterii.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by gripo

Sa va spun ultima distractie a lu' fi-miu: eu cant "Mos Craciun cu plete dalbe" iar el canta cu mine fetelor! la inceput se enerva ca nu putea dar acum scoate la eeeeeee si aaaaa si iiiiiiii odata cu mine. Ei, acum nu va inchipuiti ca e tenor, dar se uita la buzele mele, zambeste si incepe si el sa cante, atat cat poate, si e atat de fericit! iar eu rad ca nebuna, tot de fericire!

DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU

poze

Bravo Raducu

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Gripo ce scump trebuie sa fie!!!
Si Stefan e putin mai chelios ..de fapt are da nu par un fel de puf ca puiutii de gaina !!!!
Mai nou a inceput sa se roteasca nu de pe o parte pe alta ci in jurul axului..il gasec in niste pozitii contorsioniste!!!
Ma duc..unde credeti la treaba!!!Da urla masina de spalat ca s-a terminat programul!!

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

pufy, eu nu ma grabesc deloc cu diversificarea si tare as vrea sa nu ii dau decat tzitzi pana la 5 luni ... dar tb sa ma duc la munca si gogosarul meu nu vrea deloc biberon. e o lupta zilnica, deocam data exersam ... daca nu s-o putea, din ian tb sa incep sa ii dau ceva.

uff, mexxa, fruntea sus, ia decizia care o consideri corecta si sigur n-o sa te judece nimeni. si eu ma gandesc ce-as face daca as ramane insarcinata acum
(am ales sa nu iau nimic hormonal) ... e o decizie f grea si-ti suntem alaturi.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by eleņia
fetelor ce fel de aspirator pt muci folositi voi ca al meu e din ala care il bagi copilului in nas s tragi tu cu gura sa iasa s e un adevarat chi pt el s pt mine ca ma razboiesc cu el s ma certa de parca mai stiu eu ce vreau sai fac
bine macar c nu e un plangacios

elena mami de darius stefan

Elenia uite eu din www.desprecopii.com/info.asp?id=821" target="_blank">asta folosesc pt scos mucii si e super bun. Sunt fff incantata de el si scoate mucii care niciodata nu vei reusi sa-i scoti.

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Alexxia ce par mare are Thea. E super draguta si scumpik

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alexxia m-ai bine-dispus in dimineata asta!E mortala Thea cu parul valvoi

Iancuta e tare fain filmuletul...si protagonistii!Habar nu am cu cine seamana piticul...ca nu ma pricep la chestii din astea

Mexxa !

Ignatica pe unde umbli?Sunteti bine?

Lullabay super pozele voastre!Ce dulce e beduinul tau...! pt. PM!

Ileana wellcome back! Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun!

Ramo, Lullabay si eu fac la fel!Dimineata ma trezesc si ma si apuc de curatenie...spalat...(dupa ce satur copii, normal)...nu pot sta locului....!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Neata !
Ileana mi-era dor de tine asa...in verva..cum te stiam. Bine ca s-au dus problemele.

Ami a dormit azi-noapte de la 1.15 la 7.00 dimineata. Sa ma de fericire nu alta. (s-a culcat abia la 1 pt. ca ieri a dormit de la 3 jumate la 8 seara. Iarasi sa ma de fericire. Am avut timp (si chiar chef) sa fac niste curatenie. Astfel ca asa de tare intrasem in priza ca chiar m-a enervat ca s-a sculat la 8 .
Azi a dormit iar de la 9 la 11 fara. Am dormit si eu. Apoi a mancat si acum doarme iar. Ce-o fi ?! S-a dereglat . Si eu am picat pe ganduri. Sa mai dorm si eu sau nu ?

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput