Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 21
adameasca spune:
Alexxia, bad hair day, nu?
Ce plete areeeeee!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
GETY spune:
Si eu postez, un capitol da, si 2 nu. Acum am asezat-o in patut cu suzeta in gurita, caruselul mergand si cu muzica pentru ea. Sa vad cat sta. Iar merg sa citesc din urma......
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
wow, Alexxia, ce par mare si bogat are! ![]()
aici e primavara, un soare si un cer senin, super.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
adameasca spune:
Aici e o ceata de-o tai cu cutitul... Si e asa de 3 zile.
Bietii mei copii au si uitat cum e la plimbare. Si eu am inceput sa ma satur de stat in casa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
gripo spune:
Da, da ILEANA, si la Buc. la fel. Mey, dar e atat de nasoala ceata asta! am iesit aseara 2 minute si nu mai puteam sa respir, asta eu, la varsta mea, ma intreb ce-ar fi pentru ei, daca ii scoatem afara!
ramomar spune:
fetelor va invit la mine si sa vedeti ce frumos e afara, dar azi! ca de maine a anuntat ploie si la noi, deci repede la drum cu voi![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
alexxia spune:
quote:
Originally posted by gripo
Da, da ILEANA, si la Buc. la fel. Mey, dar e atat de nasoala ceata asta! am iesit aseara 2 minute si nu mai puteam sa respir, asta eu, la varsta mea, ma intreb ce-ar fi pentru ei, daca ii scoatem afara!
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
La fel mi s-a intamplat si mie ,iar acum tusesc de ma rup ( o tuse seaca, exasperanta ). Dar sunt fericita ca v-am ascultat si n-am scos ieri afara si pisoiul mic .
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
eleņia spune:
vreau si eu cafea
noi cu scosul mucilor schimbat s vorbit mai tarziu o lasam pe mami sa bea cafea
ca de la6 tot asa o tinem abia acum am adormit
eu nu pot sai scot mucii cu aspiratorul ala sau nu stiu cert este ca aproape niciodata nu scotem nimic cu el
fetelor ce fel de aspirator pt muci folositi voi ca al meu e din ala care il bagi copilului in nas s tragi tu cu gura sa iasa s e un adevarat chi pt el s pt mine ca ma razboiesc cu el s ma certa de parca mai stiu eu ce vreau sai fac

bine macar c nu e un plangacios
elena mami de darius stefan
gripo spune:
Sa va spun ultima distractie a lu' fi-miu: eu cant "Mos Craciun cu plete dalbe" iar el canta cu mine fetelor! la inceput se enerva ca nu putea dar acum scoate la eeeeeee si aaaaa si iiiiiiii odata cu mine. Ei, acum nu va inchipuiti ca e tenor, dar se uita la buzele mele, zambeste si incepe si el sa cante, atat cat poate, si e atat de fericit! iar eu rad ca nebuna, tot de fericire!

, chiar asa, ce de par are! al meu are cateva fire