PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata mamici si piersicute,
LA multi multi ani celor nascuti azi!!Multa sanatate si bucurii!
Muuh;multumim

Ionelait:detaliaza..cum adicca incepe sa se decaloteze..??Si ce v- zis la urgente?
Mai fetelor dar cu diversificarea asta e o intreaga nebuneala!!!.
Nu stii ce sa mai crezi si cum sa mai faci!!Tare neplacut...si f.frustrant...ca nu stii daca-i bine sau rau..In fine..pana la urma trece si asta.
pupici la toate fetele...
Ne auzim mai tarziu.

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa creasca mari si cuminti toti puiutzii!
Am vazut toate montajele. Sunt mortale!
Insanatosire grabnica pentru toti piticii suferinzi si rabdare multa mamicilor lor!
Si noi suntem bolnavioare. Am racit iar. Si ca sa pun capac, i-am relansat buburuzei colicii, mancand portocale. Am avut ieri o zi de cosmar si o noapte asemenea.
Mali ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Ti-am vazut minunea in filmulet. Sa-l mananci nu alta!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Consi e putin rosu la varf si cand am tras pielicica mi s-a parut ca e putin vanat. Cei de la urgente au zis ca s-a spart un vas de sange dar o sa-si revina. Nu inteleg cum s-a spart ca eu nu am umblat acolo decat foarte usor. Nu e umflat, dar aseara era exact ca un trandafir. M-am si speriat ca parca nu mai avea pe unde sa faca pisu'
la toate piersicutele

Ionela mamica de Vladut

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2

Mergi la inceput

Consi e putin rosu la varf si cand am tras pielicica mi s-a parut ca e putin vanat. Cei de la urgente au zis ca s-a spart un vas de sange dar o sa-si revina. Nu inteleg cum s-a spart ca eu nu am umblat acolo decat foarte usor. Nu e umflat, dar aseara era exact ca un trandafir. M-am si speriat ca parca nu mai avea pe unde sa faca pisu'
la toate piersicutele

Ionela mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

LA MULTI ANI!, sarbatoritilor de astazi.Distractie faina azi.Si sanatate multa tutorr bebeilor bolnaviori.
Referitor la baita...ce sa zic, se pare ca eu sunt cea mai denaturata mama, care isi spala copilul la 2 zile si vrea sa o faca la 3 pe perioada iernii.Eu il spal la fund la chiuveta de cate ori face kk si il spal si mai in sus, nu doar pe fundic.Dar pe cap il spalam la 2 zile. Si nu am avut nici o problema cu coji, sau bubite sau mai stiu eu ce. Ma gandesc ca nici atata sampon si gel nu e bun pe pielea lor...ca doar tot chimicale sunt.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Draga Ionela nu te speria. Si eu la inceput am umblat foarte usor la putzu si tot s-a inflamat. Dupa cum am mai scris, la noi parca se "crapase" pielea. Dar nu s-a umflat foarte tare. L-am dat cu crema de galbenele. Si i-a trecut. Lasa-l cu putzu goala si vezi cum face pisu. Daca face jet stai linistita.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Asa ca reiau.
Cand trag pielicica se vede capatul care e putin vanat. Si pelicica la varf e putin rosie. Cred ca e de la putulica pentru ca l-am pus cu fundicul in apa calduta si s-a mai linistit. M-am tot gandit si de la altceva nu are de ce sa planga in halul ala. Si alaltaieri seara mi-a facut la fel. Am observat de atunci ca e de la putulica, dar am zis ca trece. Era doar putin rosu. Am sunat si dr lui care il vazuse chiar inainte cu o zi, la controlul de 4 luni, si mi-a confirmat si ea ca e de la puta. Sper sa nu fie de la altceva crizele lui.
Am crezut ca e simplu sa fi barbat, dar se pare ca si barbatia asta face probleme la tinerete . Dar lasa ca crestem...
Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ionela si la Luca capul e un pic vanat. Dar asa trebuie sa fie.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Consi. Mersi mult.
Cei de la urgente mi-au zis sa-l clatesc cu ceai de musetel dupa baie si mi-au dat ceva crema sa pun pe o compresa sterila si s-o montez in pampers. Vreo 4,5 zile sa fac asta.
In fine, acum referitor la diversificare ca am vazut ca sunteti confuze. Ei bine si eu sunt la fel. Noi am papat san exclusiv pana acum. Am luat bine si foarte bine in greutate, dar seara nu prea mai avem laptic asa ca am inceput diversificarea. Acum papam mar cu biscuite dimineata. Am ajuns la 5 lingurite (si completare cu san). Vroiam sa va intreb oare pot sa-i dau si banana cu branza dulce, de exemplu, sau altceva, tot in saptamana asta sau sa asteptam sa facem o masa intreaga de mar cu biscuite si abia apoi sa introducem si altceva??? Am vazut ca prin carti scrie sa nu introducem doua alimente noi in aceeasi saptamana. Eu tare i-as da si altceva dimineata ca sa mai diversificam. Eu una m-as satura sa pap zinic numai mar cu biscuite la micul dejun.
Sper sa ma fi facut inteleasa ca sunt tare obosita desi azi-noapte a dormit neintors de la 22 pana la 8.
Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neata fetelor, pup bebicii frumosi si in special puticile inflamate ca sa treaca.
Multumim de urari Consi, Tweety, mihatocae, Crissa
Acum ne-am intors de la vaccin, nu a plans decat 15 secunde apoi sa pus iar pe ras ca de obicei. Acum papa si cred ca o sa adoarma. Sper sa fie si de data asta linistita si sa nu faca febra.
Cred ca o sa ramnem piticoate pt ca in ultima luna nu a crescut decat 1 cm. Nici in greutate nu a luat decat 500 de gr dar arata f bine asa ca nu-i problema. Deci macar va fi pitica si slaba ca pitica si grasa nu ne place.

Afara e tare urat si cum pe ceatza nu iesim deja de vreo 4 zile suntem consemnate la domiciliu. Sper sa isi revina vremea asta, sa fie ger da macar fara ceatza ca sa putem scoate nasul din barlog.

Pupam si pe Clara bolnavioara ca sa ii treaca raceala si colicii.

Aaaa noi am facut azi kki dupa vreo 3 zile si desi ca aspect nu e schimbat miroae urat ca si kki de om mare. cah.Sper sa-si reia rutina cu kk zilnic ca ala nu mirosea asa.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput