PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Muuh spune:
mamaluidavid daca asa v-au recomandat acolo inseamna ca stiu ei ce stiu si este ok. Eu asa am citit ca nu e bine sa le dai pana la opt luni dar repet tu mergi pe ce iti recomanda ei acolo pentru ca sigur stiu ce zic. Si poate la voi e altfel cultivat decat aici.
Miruna +
Alexei
Poze
Muuh spune:
Vreau sa va povestesc ce am aflat/inteles eu despre nitriti/nitrati.
1. se gasesc in toate legumele ce cresc in pamant
2. se gasesc si in panza freatica si bineinteles in atmosfera
3. organismul nostru ii poate anihila dar enzima sau ce o fi ea, care are puterea de a face asta se formeaza in sistemul digestiv al copiilor intre 4 si 6 luni.
Miruna +
Alexei
Poze
alina2006 spune:
muuh multumim mult pt toate informatiile!
fetelor multumesc ca existati!!!
va pup pe toate!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
map spune:
'neata mamicute, vin si eu repede sa va salut. Eu is in curatenii, prajituri si alte cele. Ne si plimbam destul d emult pentru ca afara este inca fain.
Muuh mie dr nu mi-a recomandat deloc avocado, chiar nu l-a pomenit. Nici prietenelor mele de aici, care au copilasii de un an si ceva, nu le-au fost recomandate si ele spun ca nici in borcanelele pentru cei mici nu-i inclus avocado. Asa ca se pare ca si la nemti paperile is foarte impartite. Mango am inteles ca apare in borcanelele incepand cu 12 luni.
O zi buna tuturor!
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
alina2006 spune:
mai am si eu o intrebare...voi scoateti azi bbii pe afara? e tare urat, frig, ceva ceata, umezeala!
va pup!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Consi spune:

Buna dimineata la piersicutze!

Luca evident face nani
.
Alina eu l-am scos pe Luca si cand a fost ceata! L-am imbracat bine si am stat cam 1-1.5 ora.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Muuh spune:
map nici nu stiu ce sa mai zic. E clar fiecare face cum crede, ca daca nici doctorii nu se inteleg...
Miruna +
Alexei
Poze
Consi spune:

MARIA ALEXIA
MARIA THEODORA
MATEI

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
ionelalit spune:
'Neata fetele! Noi am fost la chirurgie, la urgente aseara. Se pare ca incepe sa se decaloteze... E destul de nasol. A tras niste plansete ca nu mai stiam ce sa-i fac asa ca dr. lui ne-a sfatuit sa mergem totusi pana la uegente, dar se pare ca totul e ok.
Voi ati patit asa ceva??? Mamici de baietei!!! Eu am fost ingrozita asa de tare a plans si cred ca asta era principala cauza. Altceva nu avea ce sa fie ca noi am terminat cu colicile.
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
Consi spune:
Ionela eu nu prea inteleg. Cum incepe sa se decaloteze? S-a inrosit s-a umflat, de ce crezi ca de la putzu plange? Plange cand face pipi? Eu il decalotez pe Luca la baita.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez