Doar la 20 de ani poti radia frumusete adevarata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Femeia este aidoma FlorilorFrumoasa,oricand daca este "udata";cu dragoste,tandrete,are parte de o liniste interioara..e fericita pe deplin..

"V-ati duce sa-i spuneti trandafirului ce sa faca pentru a fi frumos?sau crinului sa-i spuneti ce sa faca pentru a mirosi divin?
Atunci,imitatiile si faceti aidoma lor;Nu lasati lucruriile marunte sa va afecteze!""Cine i-ar putea spune unui trandafir unde si cand trebuie sa infloreasca?Caci ,chiar si atunci cand este constrans de om,trandafirul isi trage din mediul inconjurator tot ceea ce poate sa gaseasca pentru a intruchipa Frumusetea insasi si Bucuria:astfel trandafirul face tot ceea ce este posibil pentru a indeplini prin aceasta misiunea care i-a fost incredintata de DUMNEZEU"Tot asa si femeia:inconjurata de "frumos" nu poate fii decat:FRUMOASA..indiferent de varsta si statut social!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Nu, in nici un caz. La 20 de ani radiezi prospetime, inocenta, timiditate, sanatate si esti frumos oricum. Dar frumusetea adevarata vine un pic mai tarziu, impreuna cu intelepciunea si increderea.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

nu,si la 25!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Bravo jojo, asta-i spiritul!!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Allure

Nu-mi plac produsele Dove, cu atit mai putin reclamele lor!
Cind le vad pe mimozele alea cum se schimonosesc fara nici un pic de profesionalism in fata camerei de luat vederi mi se pune pata...
(pazea! m-am sculat cu fata la cearceaf )

In primul rind, ce e aia "frumusete adevarata"?? Cine ar putea vreodata sa defineasca cu precizie sintagma cu pricina? Asta e o chestiune mai relativa decit teoria relativitatii insasi!!! Sa lasam vorbele mari..

Cert este ca la 20 ani ai acea prospetime pe fata...ca un mar pirguit care te invita sa-ti infigi dintii in el, sa-l auzi cum trozneste...si cam atit.
Abia de la 30 incolo intervine acea aura de "sexiness and confidence" ce ti-o da experienta si cunoasterea de sine acumulate. Atunci stii cine esti si ce vrei, stii sa te folosesti de farmecele tale si sa cistigi o batalie pe teren minat. Toate aceste calitati cred ca fac o femeie infinit mai frumoasa/atragatoare decit pustoaicele de 20 ani care abia descopera ce haine si ce machiaj le avantajeaza.

Sint mai fericita si (cred eu) mai frumoasa acum decit eram cu 10 ani in urma. Ma simt completa. Ma simt femeie.

It's a wonderful and powerful feeling!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Perfect de acord cu tine,eu la 32 ma simt mai frumoasa ca la 20.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty

Femeia este aidoma FlorilorFrumoasa,oricand daca este "udata";cu dragoste,tandrete,are parte de o liniste interioara..e fericita pe deplin..
"V-ati duce sa-i spuneti trandafirului ce sa faca pentru a fi frumos?sau crinului sa-i spuneti ce sa faca pentru a mirosi divin?
Atunci,imitatiile si faceti aidoma lor;Nu lasati lucruriile marunte sa va afecteze!""Cine i-ar putea spune unui trandafir unde si cand trebuie sa infloreasca?Caci ,chiar si atunci cand este constrans de om,trandafirul isi trage din mediul inconjurator tot ceea ce poate sa gaseasca pentru a intruchipa Frumusetea insasi si Bucuria:astfel trandafirul face tot ceea ce este posibil pentru a indeplini prin aceasta misiunea care i-a fost incredintata de DUMNEZEU"Tot asa si femeia:inconjurata de "frumos" nu poate fii decat:FRUMOASA..indiferent de varsta si statut social!

mamy_taty

Ce frumos ai descris...suuppeerb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by mamy_taty

mamy_taty

Ce frumos ai descris...suuppeerb

iti multumesc..mai aud si eu la adresa mea"de bine"

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

La 26 ma simt mai bine decat la 20.
La 15 ani aratam ca vai de mine pe cand alte fete erau rumene :)
Eu m-am rumenit mai tarziu si sper sa tina mai mult
Cred ca dragostea are ceva de spus in privinta asta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CryssUK

La 26 ma simt mai bine decat la 20.
La 15 ani aratam ca vai de mine pe cand alte fete erau rumene :)
Eu m-am rumenit mai tarziu si sper sa tina mai mult
Cred ca dragostea are ceva de spus in privinta asta...

Cu siguranta!

http://comunity.webshots.com/users/mamy_taty/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Tot de la Dove - numai pentru voi o intrebare subtila:

Doar la 20 de ani poti radia frumusete adevarata?

Nu..de fapt si la 22 poti face lucrul asta... Sau in cazuri extrem la 23...

Mirela, zau asa , asa o intrebare de clasa 1 ne pune Dove?
Tu ce mai faci? Copilul tau ce mai face? Mai vine unul? Hai sa mai vorbim si despre copii :)

Mergi la inceput