Doar la 20 de ani poti radia frumusete adevarata?
Tot de la Dove - numai pentru voi o intrebare subtila:
Doar la 20 de ani poti radia frumusete adevarata?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Daca trebuie sa raspundem, atunci o sa zic: Nu.
Frumusetea interioara te lumineaza la orice varsta. Asa cum, poti fi tern si la 20 de ani, daca nu stii sa-ti cultivi frumosul din suflet. In plus, fiecare etapa a vietii are farmecul ei.
Sunt sigura ca toti gandim asa!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Ana68 spune:
Exista oameni pe lumea asta,pe care ii vezi si la prima vedere iti produc o senzatie de disconfort prin infatisarea lor.Daca ai ambitia si curajul de a trece peste acest disconfort si de a discuta cu ei si a incerca sa ii cunosti un pic...poti avea parte de surpriza de a realiza cat de frumosi sunt acesti oameni si pur si simplu,infatisarea lor se risipeste...
Asa cum a scris si Miria,frumusetea interioara acopera de cele mai multe ori aproape 100% frumusetea fizica...si fiecare varsta are frumusetea ei.Chiar acum mi-a venit in minte frumusetea unei femei deosebite,Sofia Loren,care chiar daca si-a facut operatii estetice sau nu stiu ce regim de viata a dus...pentru mine si in viziunea mea,ramane o femeie foarte frumoasa,chit ca are 72 de ani...Si mai am un exemplu,care tot asa,chit de toate operatiile estetice facute si regimul de viata dus(sunt si persoane carora aceste operatii estetice nu le reusesc) tot o femeie frumoasa ramane,si anume Cher.
Poate nu sunt cele mai reusite exemple pe care le-am dat,astea mi-au venit acum in minte.
Si revin:fiecare varsta are frumusetea ei ...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
LuisaTL spune:
Buna tuturor!
Eu chiar nu stiu ce sa zic...sunt persoane si persoane. Unele arata extraordinar la 20 ani, dar din pacate dupa ce trec de 30 frumusetea se cam duce. Ramai o persoana draguta, dar semnele timpului din pacate se cam vad.
Nu sunt de acord ca frumusetea vine numai din interior.
Hai sa fim seriosi ..poti fi eventual o persoana...placuta, dar nicidecum frumoasa..daca nu esti sau nu prea esti. Sorry..
Eu cred ca trebuie sa existe un echilibru intre frumusetea fizica si cea interioara. Daca esti fericita si implinita asta se va reflecta si mai mult in frumusetea ta exterioara si vei fi ...CEA MAI FRUMOASA.
Daca nu-ti pui in valoare calitatile fizice..degeaba. Sau degeaba le ai daca esti o persoana imposibila.
Trebuie sa te "valorifici" la maximum de pe unde se poate si cu siguranta vei deveni o ...frumusete.
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2006)
Gabi_K spune:
NUUUUU
O femeie poate avea chiar si 60 de ani si sa fie frumoasa. Totul tine in primul rand de suflet, de radiere, de optimism....
Am vazut la gradi o mamica, tinerica, mereu machiata (sa nu zic zugravita, la cate farduri are pe ea), aranjata, imbracata foarte frumos tot timpul, o si admiram pana in dimineata aceea cand baietelul ei de 5 ani l-a pupat si asta a inceput sa urle la el ca i-a stricat machiajul, si-a scos repede oglinda din poseta si a inceput sa se rujeze. Iar copilul mergea singur in sala, trist... no comment...![]()
ex- gabibarta
silvana.ady spune:
Eu cred ca sint multe femei care arata la 30, 40 ... mult mai bine dacit au aratat la 20. Pur si simplu unii/unele de desavirsesc cu trecerea timpului.
Cred ca depinde mult de "aerul" pe care il emani, increderea in tine, implinirea sufleteasca...
Allure spune:
Nu-mi plac produsele Dove, cu atit mai putin reclamele lor!
Cind le vad pe mimozele alea cum se schimonosesc fara nici un pic de profesionalism in fata camerei de luat vederi mi se pune pata...
(pazea! m-am sculat cu fata la cearceaf
)
In primul rind, ce e aia "frumusete adevarata"?? Cine ar putea vreodata sa defineasca cu precizie sintagma cu pricina? Asta e o chestiune mai relativa decit teoria relativitatii insasi!!! Sa lasam vorbele mari..
Cert este ca la 20 ani ai acea prospetime pe fata...ca un mar pirguit care te invita sa-ti infigi dintii in el, sa-l auzi cum trozneste...si cam atit.
Abia de la 30 incolo intervine acea aura de "sexiness and confidence" ce ti-o da experienta si cunoasterea de sine acumulate. Atunci stii cine esti si ce vrei, stii sa te folosesti de farmecele tale si sa cistigi o batalie pe teren minat. Toate aceste calitati cred ca fac o femeie infinit mai frumoasa/atragatoare decit pustoaicele de 20 ani care abia descopera ce haine si ce machiaj le avantajeaza.
Sint mai fericita si (cred eu) mai frumoasa acum decit eram cu 10 ani in urma. Ma simt completa. Ma simt femeie.
It's a wonderful and powerful feeling! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
miria_cristina spune:
Nu exista o clasificare a frumusetii. Ce este pentru mine frumos poate nu va fi si pentru celalalt. Oricine este frumos, la orice varsta. Nu trece frumusetea, ci se modifica. Ia alt aspect.
Da, pot exista si oameni cu trasaturi mai putin reusite, dar daca sunt oameni rasati, veseli, care stiu sa glumeasca si sa stie sa traiasca frumos, aceea au carisma. Si un astfel de om este mai de valoare decat unul cu trasaturi frumoase. De fapt, nici nu stiu daca un om nascut cu o anumita armonie a trasaturilor poate fi numit frumos, daca nu are un ansamblu pozitiv.
Frumusetea este un termen pretentios si subiectiv.
Cristina si D
diana2004 spune:
Poti sa fii draguta ,stilata ,eleganta ,etc . la orice virsta dar la 20 radiezi ! Nu e nevoie de prea multe ,cu cit esti mai naturala cu atit mai bine .Eu ma uit la fete pe strada si sint asa invidioasa si trista in acelasi timp ...unde sint anii tineretii ?
miria_cristina spune:
Atunci, la 20 de ani, esti proaspata, nu neaparat frumoasa.
Vezi, astea sunt perceptiile despre frumusete.
La 30 de ani, se zice ca esti in culmea frumusetii si-a maturitatii feminine.
Si tot asa...
Cristina si D