Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
Cornelia spune:
La multi ani!
Claudya, am citit subiectul de la generale inainte sa intru aici. M-a dat peste cap. Imi e greu sa iti dau un sfat. Asa cum ti s-a prezentat situatia, operatia pare cea mai buna solutie. Iti doresc din tot sufletul multa, multa sanatate!
Cornelia
cgaby spune:
la multi ani, sanatate si numai bucurii!
asteptam vesti bune si de la gio....
adyna - bine ai revenit pe la noi!pupici.
Marox spune:
La Multi Ani, sa fiti sanatosi cu totii in 2007 si sa aveti parte numai de lucruri bune!
Crisa, sa-ti traiasca baietelul (tare-mi place numale lui!), sa fie sanatos, iar pe tine te astetam cit mai repede cu povesti despre cei 2!
Romana, nici Alex nu maninca prea mult. Dimineata un iaurt cu cereale sau piine (in general nu-l termina) sau echivalentul la o juma de corn cu Nutella. La prinz, daca e piure termina tot, dar nu, depinde, dar asta e felul de rezistenta. Seara mi se intimpla sa le dau supa/ciorba, asta le place. Mai cumpar citeodata croissant cu brinza si sunca sau tarte.
Noi ne-am intors din vacanta ieri seara. A fost excelent, dar prea scurt . Am regasit Bucurestiul dupa 2 ani jumate. Si am ramas foarte placut surprinsa. Mi s-a parut un oras extrem de dinamic. La aeroport am fost intimpinati cu zimbetul pe buze si cu "Bine ati venit". Unele vinzatoare erau cam acre, altele foarte amabile si saritoare. Serviciul in restaurante a fost prompt si mincarea buna.
Am reusit sa merg la 2 piese de teatru la National ("Dansind pentru zeul pagin" si "Egoistul" - prietenele mele s-au mirat ca am reusit sa iau bilete asa, de pe-o zi pe alta la ultima piesa, da' vorba aia "prost sa fii noroc sa ai"!) si la concertul de Craciun de la Sf. Iosif. Mi-am luat muuuuulte carti. Ne-am ocupat si de culturalizarea tinerei generatii si i-am dus la "Capra cu 3 iezi". Au urmarit cu atentie si au fost cuminti. Spectacolul mi s-a parut foarte bun si amuzant chiar si pt parinti.
Simbata am luat trenul, doar eu cu Christophe si am plecat la Predeal. Am mers prin zapada 10 km dus-intors pina la 3 Brazi, eram frinti !!! Restaurantul era, of course, plin. Din pacate nota de plata a fost umflata (ardei iuti pe care nu i-am comandat si pe care nu i-am mincat si care erau facturati), desertul adaugat de mina.
De Revelion ne-am dus in Piata Universitatii. Atmosfera simpatica, insa mama-mama ce inghesuiala!!! Focul de artificii pe cinste. Si nici macar n-au fost pocnitori!
Cum toate lucrurile bune au un sfirsit, ne-am intors ieri. Si ploua, si ploua la Paris...
pojogam spune:
La multi ani si bine v-am regasit!
Felicitari Crisa.. sa fii o mamica splendida! Sa-ti traisca copilasii!
Am fost si noi la serbare desi nu dorea sa mai mearga datorita faptului ca venisem noi acasa; desi a plans pana la gradi ca el nu merge ... acolo spre suprinderea mea a fost cel mai cooperant copil: nu a vrut sa stea cu colegii lui pe scaunele ci doar lipit de mine si cu camera in mana ... dar cand a fost chemat sa spuna poezia a facut-o intr-un mod cam mandru, i-a placut sa fie aplaudat si apoi a dinamizat copilasii sa cante si ei (acum o imita pe educatoare!)
Si asa cum povestiti si voi ... o multime au plans sau nu au vrut sa spuna nimic.Dar a fost frumos, au avut costumase facute sa semene cu un om de zapada... a fost frumos si emotionant!
Bradul a fost superb, si acum ma refer la cel de acasa... i-a placut tare mult sa-l impodobeasca si apoi intra mereu pe usa sa vada daca a venit mosul! A fost dificil sa punem cadourile ...
AM redescoperit ce bine e acasa, incepand de la confort pana la cel mai mic detaliu... adica Flaviu!
Despartirea a fost grea si ma refer la ziua de azi cand am plecat spre Bucuresti,desi m-a trimis sa stau in alta camera ca el se culca la pranz singurel si ca peste o ora se trezeste si ca nu e nevoie sa fiu cu el! Evident ca l-am asculcat dar am plecat cu masina la drum...
Revelionul l-am petrecut cu familia acasa... am fost extrem de numerosi(doua randuri de socri , sora +sot si altii..cam 15 la numar).Am sperat ca Flaviu sa pice de oboseala, ca sa am si eu ceva timp; m-a pus sa ii promit ca-l trezesc la artificii, dar nu a mai fost cazul ca a stat treaz pana la 3 si a antrenat toata lumea la dans si la ciocnit pahare ca ma intreb pe unde s-o fi aruncat cu genele ca pare cam chefliu....Probabil ca nu se culca nici atunci daca nu-l pacaleam ca toata lumea merge la nani... si din pacate s-a cam spart gasca .
Mi-a lipsit zapada foarte mult dar sper ca totusi sa vina...stiu cat de mult dorea Flaviu sa mearga cu saniuta!
Imi spunea mereu ca nu ninge pentru ca Doamne Doamne e suparat pe oamenii rai si copii neascultatori!
Am inteles ca pe data de 8 incepe gradi, sper din toata inima sa nu aiba mama show cu el ca imi spunea ca nu mai vrea la gradi ca e bine si acasa, dar probabil se gandea si la prezenta noastra!
VA doresc sanatate si un an cat mai bun pentru voi.
O sa mai pun un album nou cu poze daca vreit sa vedeti...
pupici!
pitzinuca spune:
Buna mamicutze dragutze,
Va urez tuturor un an nou cat mai fericit, sanatate si bucurie in fiecare zi!
Crisa, sa-ti traiasca Rares Cristian, o sa fie un copil special!
Noi de revelion am fost singurei, pe andi l-am lasat la tzara. am fost in piatza, am vazut luminile si artificiile, ne-au placut foarte mult! si cate lume era, ca niciodata!
Marox - "capra cu 3 iezi" ne-a placut si noua, sunt foarte bune piesele de la teatrul de papusi, in general ele sunt facute mai non-conformist ca sa zic asa.
va las, am inceput serviciul si nu neaparat ca am treaba dar tre' sa ma apuc de invatat.
va pupic!
Maadi spune:
Va doresc multa sanatate in Noul An, bucurii, necazurile sa va ocoleasca iar casa sa va fie inconjurata de voie buna si impliniri!
Maadi si Calin Andrei (19.07.2003)
romana spune:
La multi ani!
Alin a facut kk la olita, apoi urma sa-l spal. In baie era geamul deschis, eu cu olita in mina sa o golesc si sa o spal. Cu o imensa copilarie in glas ma intreaba: "Mama de unde se aude mirosul asta?". M-am spart de ris in sinea mea.
De o ora baietii se tot pregatesc sa se culce dar mai mult se joaca. Noroc ca Maria doarme.
Crisa: Ce faceti? Ai ajuns acasa ? Cum e bebe Rares?
Ce mai fac fetele care nu au scris de mult: Doinna, Carmenutza, Elena ?
Pufulet: [b] Cum sint fetele, mai bine? S-a mai ingrasat micuta?
[b] Amik: Iti doresc sa rezisti la greturi, sint doar doua luni si pe urma e mai bine. In trimestrul doi e mai usor.
Romana si piticii.
Cornelia spune:
Maadi, ce surpriza! Poate ne scrii mai mult pe anul asta .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
la multi ani cu sanatate, fericire, iubire multa!!!
noi am avut un revelion de babalaci, nu am avut chef de iesit din casa, de gatit, de aranjat mese sau de pus tzol festiv! dar am fost toti trei (patru) si ne-am simtit super bine asa.
de ieri am dus-o pe alexandra la mama. maine eu ma duc la serviciu.
ma simt foarte nasol, ma rog, nu chiar foarte foarte, adica nu va imaginati ca imbratisez wc, dar nici super bine nu imi e. fizic. ca psihic sunt super fericita!
razvan e foarte solicitat in perioada asta- si cred ca e doar inceputul. incearca sa ma faca sa ma simt mai bine, vrea sa ma duca la ski (yeah right)- si eu ma gandesc ca vaaai, fac ski pe partia dintre magazinele cu reduceri din europa. deja fac lista de shopping, daca e sa plecam.
ma duc sa mananc!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
crisotexa spune:
Fete dragi, in primul rand multumim de urari si "La multi ani!". Scriu repede ca imi pica ochii in gura.
Am facut-o lata, nu???? Nici prin cap nu-mi trecea ca am sa primesc asa cadou de de la Mosul..... Cu cine eram io in spital in noaptea de Craciun, cand ningea asa frumos???? Cu o minune. E asa de mic, gingas si dulce ca imi vine sa il pup non-stop si sa il tin numai in brate....
Ma simt foarte bine (e super cu cezariana, desi primele 2 zile au fost naucitoare) si puiul e cuminte (deocamdata). Ne-a cazul buricul si avem deja 10 zile. Oricum diferenta dintre Giulesti si Municipal e imensa. Mi s-a parut ca am ajuns din iad in rai. Super conditii si asistentele sunt asa de dragute. Aproape ca m-au socat . Va imaginati ca am vrut sa mai raman o zi in spital???? Dadusem peste o asistenta care m-a ajutat mult cu alaptatul si am vrut sa o mai prind o tura.
Tudor l-a primit foarte bine pe Rares. Il pupa mereu si il mangaie pe crestet. Daca inainte de a naste mi se parea Tudor mai pricajit, acum il vad aproape adolescent. Are mana cat jumate din capul lui bebe.
Cred ca Bodo deja ma uraste!!! O zice saracu: "iar a venit unul mic???".... Oricum nu a mai fost asa de impresionat ca la Tudor.
In noaptea de Anul Nou imi tineam puii in brate si parca mi-era frica sa ma bucur de atata fericire.
Va urez un An Nou plin de bucurii, copii sanatosi si la Burticute sa-si tina in brate pruncii mult doriti!!!!
Pupa Crisa