Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI!!! celor care astazi serbeaza ziua numelui!
Sper ca mosul a fost darnic cu voi toti, ca va adus bucurie, fericire, sanatate si liniste sufleteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna fetelor!Am intrat cateva minute sa va spun ca voi lipsi pana saptamana viitoare.Bucuria adusa de existenta lui BB2 ne-a fost umbrita astazi de moartea bunicii mele!!!
Ne rugam lui Dumnezeu pentru iertatrea si linistea sa!
Ironia face ca venea tomai de la biserica,se spovedise....!!!!!!
Merg sa va mai citesc,daca voi avea puterea voi si raspunde.
Va ppam dulce!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Simona multumim pt tot!!!
Irina asteptam pozele "comorii de la casa ta" si pt amandoua!Felicitari pt noul serviciu si distractie placuta!Vaaai mortala domnisoara ta!!!E dulce foc,foto cu palarie m-a lasat fara grai!S-a va traiasca si sa va bucure!!!!
Ioana multumim si pupam boierul cel nazdravan!
Caterina si pt voi!
Andre_ea te iertam pt "pasul" asta,poate va vine randul!!!
Laura multumim,sper ca shtrumphii au fost ok la vaccin.Bafta si cu tanti bona!
Pisicut,Lulu va multumim si voua!Lulu,sa stii ca ceea ce simti tu simteam si eu.Doar ca s-a "intamplat" si totul s-a schimbat pana si in creierul meu!
Katink felicitari!!!Sa va creasca mare,sanatoasa si sa vina usor pe lume!
Delia multumim si tie!Cat despre pumni ii tinem stransi,stransi si iti dorim sanatate multa!!!
Monica_elena

MMN

Mergi la inceput

CU SCUZE CA O FAC ABIA ACUM,URAM SI NOI LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI BUCURII PENTRU MAMICI,COPILASI SI TATICI CE IERI SI-AU SARBATORIT ONOMASTICA!!!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nicoll imi pare extrem de rau. Asa a vrut Dumnezeu iar daca a murit dupa ce s-a spovedit, inseamna ca a fost un suflet bun si a plecat in ceruri asa cum trebuia. Cred ca este cumplit, dar trebuie sa te gandesti ca din ceruri, va fi langa tine si langa puiutii tai.
Condoleante si tie multa putere sa treci prin acesta incercare.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Nicoll condoleante, D-zeu sa o odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADAAINA spune:

va citesc din "umbra"de mult timp dar acum am si eu nevoie de un sfat si am indraznit sa va mai scriu..
fetita mea de 1 an si 4 luni a inceput sa faca scaun cu mucus de cateva zile...pana acum a fost mai transparent dar acum este mai albicios si vascos...
a mai patit cineva ?nu are diaree,scaunele sunt normale.
poate sa fie de la dinti?ii sparg 2 maselute acum...
cand o sa fim bine o sa va mai scriu despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nicoll condoleante. Imi pare rau. Stiu ce simti, am trecut si eu prin asta cu o luna inainte de a naste si cel mai mare regret al meu este ca bunica nu a apucat sa-i vada pe shtrumphi. Ea a murit de cancer dupa o suferinta de cateva luni. In ultimele saptamani mereu vorbea de mine si de copii. Spunea ca ar vrea sa se faca bine, sa aiba putere si sa ma ajute macar un pic, ca o sa-mi fie greu cu doi. A murit a doua zi de Pasti, in saptaman luminata si eu stiu sigur ca sufletul ei e in Rai si ne priveste de acolo si se bucura pentru noi. Faptul ca bunica ta s-a spovedit inainte inseamna ca s-a dus cu sufletul curat si impacata cu Dumnezeu. O sa va vegheze mereu de sus pe tine si pe copii (nu stiu de ce, dar prima data am scris "pe tine si pe fete" poate oi fi pocita si mai faci o fetitza!). Stiu ca e greu, dar incearca sa nu te superi prea tare. Dumnezeu sa o odihneasca!

Adaaina bun venit! Eu nu stiu ce sa-ti spun concret, ca nu m-am intalnit cu problema asta, dar cred ca ar fi bine sa ii faci o coprocultura. Nu ai un pediatru bun pe care sa intrebi?

Ma uitam pe listutza, sa vad daca e Adaaina, ca imi suna cunoscut numele ei, si am vazut cate mamici odata f. vorbarete nu au mai scris 2 randuri de luni intregi. Oare o fi subiectul asta asa plictisitor si naspa, sau nu mai are lumea timp deloc, deloc?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Yasmari acum am vazut la stiri ca a fost tornada la Londra ! Stii ceva? Voi sunteti bine?
S-a intors lumea asta cu fundul in sus. Tornada la Londra?!!?!?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Na ca ne dam mari Azi am fost cu Andrei sa facem poze pt o revista. O sa va anuntam cand apar.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput