Inimioare de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici, pitici si bebelici din burtici!!!

La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica, un Mos Nicolae cat mai fericit si bogat!!!!

Va multumim mult celor care ati vizitat albumul nostru de fotografii si ne-ati laudat

Lulu, sa stii ca nu esti singura care are temeri referitoare la BB2.... si pe mine ma apuca o frica teribila, ca nu cumva sa o iubesc mai mult pe Ioana decat pe BB2.... dar cred ca o sa-mi treaca, o sa-i iubesc la fel pe amandoi....

Katink, super!!!!! Sa-ti traiasca fetitza din burtik, sa fie sanatoasa si sa ajunga cu bine la capatul celor 40 de sapt, sa va vedeti sanatoase!!! Despre plecarea mea.... era vorba de plecarea din cartier... eram vecina cu Emaimee acolo.... Cat despre Radu, saptamana viitoare la sfarsit il am acasa!!!!!

Dede, cum sa nu.... iti dam si doua, sa va faceti doua coditze... Bafta multa la operatie, sa fie totul bine!!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am deschis capitol nou in speranta ca umpleti 3 pagini in pana azi, dar vad ca tot pe pag. 2 va gasesc.

Ei? cum e? Cat de darnic a fost Mosul? Ati fost cuminti?

Eu si sotul am primit ce ne-am dorit: sanatate, fericire, doi copii sanatosi si cuminti . Cei mici au fost se pare un pic mai cuminti decat noi. Le-a adus mosul carti si 2 papusi (o fetita si un baietel). Faza teroare a fost ca Rares a inhatat amandoua papusile si tipa tot o gura daca se apropia cineva de el sa i le ia sau sa puna mana. Bianca a luat imediat cartile si s-a pus pe citit, deci Mosul i-a impacat pe amandoi.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La Multi Ani, de Sf. Nicolae!! tuturor sarbatoritilor, mamici, tatici, pitici!!

Multumesc de urari fetele!
La mine Mosul a venit mai devreme anul asta cu Bobitza din burtica!
Am programare pe 29 ian. la morfofetala de trim 1 ....poate aflu si ce e bobitza!

pupicei ...si sper ca Mosul a fost darnic cu voi anul asta!

Irda cu bb2 - 5 s+4
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

La noi mosul a adus pentru Medeea o tavita cu canite, farfuriute, lingurite etc. Dar sincer nu credeam ca va a vea asa succes cadoul. E absolut inebunita dupa el. Aseara s-a jucat aproape doua ore in continuu si s-ar mai fi jucat daca nu o duceam la culcare, moment in care a facut un scandal monstru. Si azi a servit pe toata lumea cu cafelute.

Si in invalmaseala care a fost a prins un Mos mic de ciocolata si repede, repede la strans in manuta si au iesit bucatele de cioco si cand ma uit la ea era cu cioco in gura. Cand a simtit gustul s-a scuturat bine semn ca nu o incanta.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, Medeea nu se tranteste de loc, daca e nemultumita se intinde incet pe podea, are mare grija sa nu se loveasca.
depinde de situatie dupa parerea mea, uneori merge cu ignoratul alteori cu distrasul atentiei. Cel mai important e insa sa nu cumva sa areti ca te impresioneaza.

Laura ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua tuturor mamicilor si inimioarelor!

Irina- am vazut pozele cretulinei frumoase!!! Tare dragalasa este printesa ta mica si frumoasa!!!!! Iar in pozele de asta vara parca e din reclame!!!! Si tu arati tare bine! Ma bucur tare mult ca am mai vazut poze cu voi!!!

Ioana- multi pupici pt tine si pt boier Andrei care te oboseste atat de mult dar iti si umple viata de fericire!

Laura-s- felicitari pt puiul cuminte care doarme bine toata noaptea!!!! Asteptam cu interes poze cu voi, si imi pare rau ca ai avut probleme cu hardul si ai pierdut pozele, la capitolul asta Diana era experta!

Andre_ea- va tinem pumnii sa fie bine si sa ajunga repede si fara emotii in luna a 9-a! Of, cate griji ne mai faceam si noi la randul nostru, si uite acum cat de mari, smecheri si rasfatati sunt....

Laura- nu stiu sa rasp la intrebarea ta, imi pare rau...dar inteleg ca ti-a rasp deja Diana... oricum cred ca deja au scapat de intepatura si va tinem pumnii sa nu aveti nici o reactie urata de la el!!!! Ma bucur tare mult ca ati avut un weekwnd placut!!! Poti sa fii sigura ca tin minte unde au stat toata vara...si Mario ma uimeste cateodata cu ce tine minte.... Multi pupici si pt Oana matushica fericita!!!! O asteptam si pe ea sa intre mai des pe aici!!! Si abia astpet sa ne dai si tu vestea ca sora ta va avea un copilas! Multi pupici! Si va tinem pumnii sa fie totul bine cu bona, si tu si puii mici sa o acceptati usor si sa va fie de ajutor!!!

Pisicut- pai atunci...sa fie cum si cand iti doresti tu!!! Ma bucur ca ati scapat de intarcare acum!!!! Multi pupici si sanatate multa si pt tine si pt puiul tau frumos si proaspat tuns! Sa ii iasa repede caninii si sa nu il mai chinuiasca!!!!

Lulu- imi pare rau, nu te pot ajuta...mesterii care au fost la noi pt reparatii sunt prieteni cu fostul meu sot si nu mai avem discutii din astea.... Sper sa gasiti la timp pe cineva si sa va puteti muta cand v-ati propus voi si incumeta-te cu incredere sa faci si bb2 pt ca o sa intelegi fara probleme cum sta treaba asta cu impartirea dragostei pt cei 2 copilasi!

Monica-Elena- multumim mult pt sfat, o sa stau cu ochii pe dna asistenta...

Katink- ma bucur tare mult pt voi!!!!!! Sa fie sanatoase si fericite amandoua si sa se inteleaga perfect!!!!!

Mergi la inceput

Katink- ma bucur tare mult ca ai avut ajutor zilele astea si ca te-ai mai relaxat!!!! Multa sanatate si odihna macar acum, ca mai ai putin....

Dede- multa sanatate iti doresc si refacere rapida!!!! Iti tinem pumnii sa decurga bine totul si te asteptam curand cu vesti bune!!! Pupam si copilasii mici si dragalasi si pe Medeea in mod special care deja are grija ca o fata cuminte si harnica de fratiorul ei mai mare! Degeaba te superi...asa sunt baietii.... Singura faza pe care o face si Mario e sa stranga toate mizeriile pe care le gas si sa mi le dea mie, in rest e de o lene.... si un rasfat.... ca nu stiu ce sa ma mai fac cu el!!!

Monica-Elena- ce fel de sigurante ai la sertare si usi? Eu stau tot timpul dupa el, dar e un dulap la care nu-l pot supraveghea sa nu umble, ca e cel de lg patul lui si cum se trezeste mestereste la el...si i-am pus o siguranta clasica (curelusa care intra intr-un butonel de plastic), pe care insa cu toata forta lui nu o poate desface ca si eu ma chinuiesc si trag tare de e a ca sa o desfac... Poate e a mea defecta si merge mai greu!

Anis- chiar nu stiu ce sa iti spun....am mai auzit faze din astea si ca trec de la sine...dar e neplacut daca zici ca are vanatai si cucuie.... Sper sa ii treca repede faza asta si sa nu se mai chinuiasca singurica!

Nicoleta- ma bucur tare mult pt cadoul pe care ti l-a facut mosul!!!! Multa fericire iti doresc si La multi ani pt ziua ta!!!!

Albinutzza- haios foc bondarasul tau! Si pupici mamicii obosite!!! Sper ca ai reusit sa te odihnasti si tu putin azi....

Irina- revedere placuta!!! Ma bucur tare mult ca va fi alaturi de voi Radu de sarbatori!!!!

Irda- La multi ani si ma bucur tare mult pt cadoul frumos pe care l-ai primit tu!!! Iti tinem pumnii sa fie totul bine la eco si sa vezi si ce surpiza iti pregateste burtica!!!

Laura- se pare ca nu e dupa cum se pregateste ci dupa cum se nimereste.... Ma bucur ca au fost incantati puii tai de darurile mosului!

Dede- felicitari si voua pt cadoul reusit si ma bucur ca nu ii place ciocolata! Ti-am mai zis eu parca de fetita ta ca de mica tine la silueta ei si stie ca ciocolata nu o ajuta deloc...

Mario a primit si el cadou de la mosul aseara...si a trecut pe lg ele si le-a ignorat total.... Suparata i le-am desfacut si i le-am pus in tarc si abia dimineata a descoperit jucariile noi si s-a jucat putin cu ele... Abia astept si eu varsta la care va intelege despre ce e vb si se va bucura cu adevarat de cadouri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura reactiile adverse d ela Priorix sunt la o saptamana d ela vaccinare. Mihnea a avut 3 zile temp pana in 39. A fost singurul vaccin cu reactie adversa.

Simona am sigurante din alea d ela chicco de am dat carca d ebani pe ele si pe toate dar absolut toate le deschide.

Mergi la inceput

Vreau sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor de azi:

Dania.Nicol (banuiesc ca are legatura )
Nicoll_Mada
Niko (Peca- nu stiu daca si voi sarbatoriti... Dar o urare in plus nu strica )
Nique15
Andrei-Nicolae (monicaI)
Alexandru-Nicolae (ra_75)

Sper ca nu am uitat pe nimeni...

Deasemenea La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui! Sanatate, fericire si mult noroc tuturor sarbatoritilor!!!!! Sa aveti parte in viata numai de lucruri bune!!!!!

Va pup si eu acum, fug la Mario sa ne jucam cu noile achizitii!!! Multi pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi
am vazut poze cu Ioana,scumpa foc.la fel de frumosi sunt si gemenii.al nostru ginere e precoceOana descuie orice casa cu cheia, el masina, au viitor asigurat
mersic Irda de intrebare:Oani e o zvapaiata.a crescut mult.vorbeste ff mult.zice da si nu constient.face propozitii si e scumpa(suna f cunoscut).noptile tot de vis le avem, m-am obisnuit de multinca o alaptez.bea si lapte cu bineronul numai ziua, uneori prea putin in functie de toane.aunge sa bea uneori si 280ml/seara.
Katink,sorry,misspelling.erata:pana cand plec eu.mai greseste omu'felicitari pt fetitza din burtica.
Dede,multa sanatate.
si copilasilor bolnaviori multa sanatate.

va pupam.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput