Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 27
romaria spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de ian-februarie, dar de fapt o sa nasc pe 18 decembrie prin cezariana. Asa ca pot spune ca sunt mamica de decembrie:)))asta daca ma primiti si pe mine pe aici 
.
Am si eu o intrebare la voi pentru ca sunteti mult mai experimentate. A mea doctora mi-a programat cezariana la 37 sapt si 4 zile si tot cititnd pe aici imi dau seama ca este prea devreme, i-am si spus asta dar a zis ca sa nu intru in travaliu ar fi mai bine asa. Sunt tare debusolata nici nu stiu cum sa fac, nu vreau ca bebelusa sa pateasca ceva din cauza asta :((((
Multumesc, Romaria
36+
Donia spune:
Ruxandra, felicitari pentru bebe Grigore si sa fie sanatos, sa nu mai trebuiasca sa stea niciodata prin spitale ca a stat de ajuns.
aelita, daca iti iei sutien de alaptat sa iti iei cu cel putin un numar mai mare decat ce porti tu acum. Si sa pastrezi bonul, presupun ca il poti schimba dupa ce nasti, daca nu iti este bun. Eu l-am considerat foarte util la prima nastere (drept pentru care acum mi-am luat vreo 3). Si am purtat sutienul si prin casa pentru ca altfel ma umpleam mereu de lapte, se apuca de curs si imi ajungea pana in sosete.
asiza, unde te grabesti asa, frate? Vrei sa nasti zilele astea? Vrednica ai fost azi, eu planuiesc ceva cu totul diferit, ca e week-end, sotul e acasa si pot sa zac in pat cat vreau.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
chinico spune:
Dragelor ma doare capul de imi vine sa il arunc pe geam.
Am calcat pana la 6 juma azi dimineata, m-am spalat pe cap, am iesit cu porcul, am fost la cumparaturi, am facut curat in dormitor, am gatit, si de la 1 juma la 4 am dormit nemiscata. Drept urmare ma doare capatana.TARE.
Asizule sa stii ca eu nu am facut nimic intentionat, ma isterizeaza insa geamurile mele jegoase, si de aia m-am apucat. Cat despre baie..zau de nu mi-a fost mai dor de o baie decat imi e dor momentan de smootchie wootschie..Tu ai insa programare le cezariana, de ce te-ai apucat de baut ceai??
Si mai lasa din treaba si pentru luni. Vrei sa vina al tau bebescul maine?? Unde e graba?
Aelita zici 2 saptamani..io cred ca pe saptamana viitoare ma paste..mai am inca..stai sa le numar... 12 geamuri de spalat![]()
![]()
Am spalat si eu haine de bebe si asternuturi..ne-am apucat de montat camera copchilei, da' vad ca al meu a dat bir cu fugitii cat am dormit eu...
Chris esti super!! Sunt buimaca tare azi, a durat ceva pana m-am prins ca ai laptopul cu tine!!
La poze nu m-am uitat inca. Ma holb maine.
Azi nu am fost la munca. Dosarul ma asteapta. Ma duc maine.
Pe toate le fac maine.
37+ 
asiza spune:
Pfiu....greu mi-o fost azi...
...da' bine c-am terminat! Am calcat tot ce era de calcat si mi-am facut bagajul...
...bine, mai am de pus maruntisuri, dar alea la timpul lor...Ma grabesc Donia, ca poate pricepe si bb sa vina odata, ca deja nu mai am rabdare...ma inec si eu ca tziganul la mal!!!
...
Romaria, bineinteles ca te primim printre noi!!! Teoretic, de la 37 s, bb nu mai e considerat prematur, dar totusi de ce graba asta daca faci cezariana??? Poate astepta si intre Craciun si Rev sa-ti faca cezariana...ar fi mai bine dupa parerea mea sa mai stea bb in burtik pana atunci! 
Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
asiza spune:
quote:
Originally posted by chinico
Asizule sa stii ca eu nu am facut nimic intentionat, ma isterizeaza insa geamurile mele jegoase, si de aia m-am apucat. Cat despre baie..zau de nu mi-a fost mai dor de o baie decat imi e dor momentan de smootchie wootschie..Tu ai insa programare le cezariana, de ce te-ai apucat de baut ceai??
Si mai lasa din treaba si pentru luni. Vrei sa vina al tau bebescul maine?? Unde e graba?37+
Chinico, pupici multi, multi...asa e, am programare la cezariana poate sambata, poate luni, pe 18, dar pana atunci poate totusi se declanseaza nasterea si vine bb mai repede...nu exclud complet nici nasterea vaginala daca bb vine mai repede...nu se stie niciodata!

Oana
38+ cu
Denis CristianDisney bb
Lavinia_P spune:
Buna seara,
am rasfoit in mare graba ceati scris..ca harnice mai sunteti.
Felicitari CHRIS,MARCELA,DANA ARHIRE,CARILEMA,PET72, sa va traiasca bebicii si sa va faca fericite.
Kokorina, Sab simplex mie mi-a recomandat pediatra.Acum nu stiu ce sa mai cred.. poate trec pe Bonisan..
Crizele lui de colici ma fac sa plang..
cand il vad cum se zvarcoleste.
Voi va abtineti de la lapte de vaca?Ca ar dacolici.Eu oricum nu mai stiu ce sa mananc ca oricum il doare burta.Acum am mancat o inghetata si ma mustra constiinta asa ca am bagat si un ceai de colici.
Chris, eu am mancat o saptamana numai iaurturi si lichide..am avut epiziotomie si la fiecare scaun simteam ca mi se desprind firele.
Si cine zicea de colacul de buda..eu nu am suportat..tot simteam ca se intind..
Am reusit sa pun poze la mine in album.. sa vedem daca imi iese:
[/http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762326442957]
va pup
Lavinia,mamica de Mihai Laurentiu
doradora spune:
romaria bine ai venit!
un bebe e la termen la 38 de saptamani, dar cred ca depinde si de stadiul de dezvoltare al copilului. a mea era cu o sapt mai mica decat varsta cronologica, dar sunt si copii mai grasunei mai marisori din punct de vedere al varstei gestationale.
poate ca asta e si cazul tau. ce greutate avea bebe la ultima eco si in ce saptamana ai facut-o?
ruxandra sb felicitari pt bebe grigore, care e un curajos! important e ca ati trecut peste hopul asta si ca sunteti bine.de acum totul este ok, nu te mai gandi decat la cat de mare creste bebe si la cate bucurii o sa aveti de la el!
fetelor, ma depaseste tehnica!am pus linkul, dar nu intra direct in albumul meu de poze de pe yahoo, ci cere parola. o sa ii dau eu de cap!
chris +
alexandra
bebe alexandra
asiza spune:
quote:
Originally posted by chris80
fetelor, ma depaseste tehnica!am pus linkul, dar nu intra direct in albumul meu de poze de pe yahoo, ci cere parola. o sa ii dau eu de cap!
chris +alexandra
bebe alexandra
Asta fiindca nu le-ai pus pe public!!!
Oana
38+ cu
Denis CristianDisney bb
doradora spune:
ba da, din cele 3 albume existente, e singurul pe public!
chris +
alexandra
bebe alexandra