implicatii_Chist_Ovarian

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am un chist de 4 cm si noroc ca ma durea burta si m-am dus la dr. Acum nu prea stiu ce sa fac pt ca AC nu le suport imi e greata de ele asa ca as incerca cu naturiste. Voi ce a-ti mai luat? Plus sa m-am ingrasat 3 kg in ultima luna, sa fie oare o deregrala hormonala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Si eu am un chist de 4 cm si noroc ca ma durea burta si m-am dus la dr. Acum nu prea stiu ce sa fac pt ca AC nu le suport imi e greata de ele asa ca as incerca cu naturiste. Voi ce a-ti mai luat? Plus sa m-am ingrasat 3 kg in ultima luna, sa fie oare o deregrala hormonala?

Angelinne

Angelinne, sunt anticonceptionale si anticonceptionale... Poate nu le-a nimerit doctorul pe cele potrivite tie. Ai facut analize inainte de a ti le recomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor!

Am si eu o intrebare... Pe langa durerile puternice care insotesc chisturile ovariene sunt prezente si mici sangerari? Eventual intre menstre? Uneori chiar in perioada de ovulatie.. E normal sa apara? A avut cineva asa ceva?

Si eu am avut probleme cu chisturile si atat timp cat luam anticonceptionale se absorbeau si eran ok. Dupa ce opream tratamentul reapareau...

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by LuisaTL

Buna tuturor!

Am si eu o intrebare... Pe langa durerile puternice care insotesc chisturile ovariene sunt prezente si mici sangerari? Eventual intre menstre? Uneori chiar in perioada de ovulatie.. E normal sa apara? A avut cineva asa ceva?

Si eu am avut probleme cu chisturile si atat timp cat luam anticonceptionale se absorbeau si eran ok. Dupa ce opream tratamentul reapareau...

Multa sanatate!

Luisa,

Chisturile in general apar dupa intreruperea ACO pt ca ACO nu trateaza cauza.
Incearca sa le monitorizezi ecografic si si pe tine te intreb daca ai incercat un tratament naturist. Eu personal asta fac si sa stii ca imi merge bine. Pt mai multe info exista un thread pe site de Naturiste si homeopate

Mergi la inceput

Spune-ne si noua ce tratament naturist ai facut? Intr-adevar AC nu trateaza cauza de accea nu prea ma agit sa iau AC. Eu am mai fost diagnosticata cu ovare polichistice si am facut tratament homeopat 4 luni si au disparut chistuletele care le aveam atunci. Asa ca o sa ma duc din nou la homeopatul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai poate fi un chist folicular, care dispare de la sine, nu te impacienta.
E bine sa astepti cel putin 1 luna sa vezi daca se resoarbe sau nu.

Elise

Mergi la inceput

asa m-am gindit si eu....oricum acum saptamina asta poate ma duc din nou la eco... doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Angelinne,

Depinde ce chisturi sunt. Eu de pilda am PCOS (Sindromul ovarelor polichistice) care implica mult mai mult decat niste simple chisturi. Vorbim si de insulina crescuta, de rezistenta la glucoza, de deficienta progesteronica etc.
De asta ziceam ca tb aflata exact cauza chisturilor si tratata aceasta.
Pt ca m-ai intrebat ce iau eu:
- ceai de napraznic si cretisoara
- Omega 3
- si f bun pt dereglari hormonale: Maca dar doar cel de la Innovatics. Cel putin din experienta noastra (a fetelor de la thread-ul de naturiste si homeopate) Maca luata de la alta firma nu a functionat.

Oricum daca tu zici ca organismul tau a raspuns asa de bine la tratamentul homeopat sfatul meu este sa-l urmezi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu in octombrie am descoperit la eco ca am chist de 6 cm si dr mea zice ca asta e si o posibila cauza a pierderii sarcinii...ma rog acum il tratez de fapt mai am doar cateva pastile din ultima folie de harmonett si pe 10 ian trebuie sa merg la control sa vad cum mai stam...am fost la eco si in decembrie si mai avea doar 2.5cm...deci am mari sanse sa fi disparut...nu stiu de la ce a aparut nu am mai avut niciodata chist...la 2.5cm eu zic sa nu te sperii si sa mai astepti o luna ca s-ar putea sa se resoarba singur daqca nu incerca tratamentul naturist zis de fete

INGRID

Mergi la inceput

Oare mie de imi trebuie zilnic ceva dulce? Dupa fiecare masa maninc...ceva dulce..orice...

Mergi la inceput