implicatii_Chist_Ovarian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Eu acum 2 luni cand mi-am facut eco mi s-a depistat un chist de aproape 6 cm pe ovarul drept,si eu aveam dureri f mari in partea dreapta.Dc meu mi-a dat tratament antibiotic si Lutenyl,eu nu am luat nimic din ce mi-a dat el deoarece am citit pe net de Extract din mladite de zmeur care ajuta in cazul chisturilor si fibroamelor,am luat acest exctract timp de 1 luna dupa care am mers iar la eco si surpriza-nu mai aveam nimic,am scapat si de chist si de dureri.Am luat cate 25 picaturi de 3 ori pe zi.
Eu iti recomand sa incerci acest tratament naturist si dupa sa repeti iar eco,stiu ca de obicei mai dispar si de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

Da, am citit si eu pe ceva siteuri cu medicina naturista despre extractu din zmeur cum ca ii bum si de pastilele de MACA.
Cum am fost si sfatuita de rude, ma gandesc ca un tratament naturist ar fi mai de folos, inainte de celelalte solutii.

Am inteles cu extractu de zmeur, cum a fost folosit, de la adriana si julia. Modul de administrare a fost recomandat de cineva?
Vroiam sa intreb in legatura cu celelalte pastile(MACA), stiti cumva cum ar trebui administrare.
In cazul tratamentului naturist, modul de administrare este recomandat de cineva anume sau exista indicatii.

merci mult,
madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Julia, Ali multumesc pt informatia legata de tinctura de mugur de zmeur. Voi incerca.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Madalici, toate informatiile astea le ai scrise pe modul de utilizare din cutie.Maca se ia de 3x1pastile/zi si extractul de mugur de zmeur tot de 3 ori pe zi parca 1 ml.
OlgaTarziu cu placere , informatile astea le-am primit tot de aici de pe forum si le dau mai departe de cate ori e nevoie .

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Buna!Am 38 de ani si 6 copii.
In anul 2000 am fost diagnosticata cu chist ovarian in partea dreapta.,de marimea unei portocale torsionat pe dupa ovar.La ovarul stang aveam puisori de chist.Cauza a fost o raceala la burta netratata.Aveam niste dureri groaznice,mai ales partea dreapata a burtii cu tot cu piciorul drept.Am fost operata extirpandumi total ovarul drept,iar ovarul stang a fost curatat de puisorii de chist ramanandu-mi jumatate de ovar
Anul trecut(2005)am ramas incarcinata cu numai jumatate de ovar,iar anul acesta pe 14 aprilie am nascut un baietel dupa 5 fete.
Va doresc multa sanatate!

poze cu familia mea
Daca vrei curcubeul,atunci trebuie sa te obisnuesti cu ploaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bocanila,

dupa ce am ramas si eu cu un singur ovar si desi stiu teoria ca am sanse oricum sa raman insarcinata, ma bucur oricum enorm sa aud astfel de povesti de succes..imi dau dovada reala ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Madalici
si eu am un chist de 4 cm pe ovarul drept. sunt zile cand nu-l simt, zile cand am dureri ca de torsiune care iradiaza in piciorul drept.
Si eu am apendicele la locul lui, si tainad cont ca acest chist este in dreapta iar durerile in picior te faci sa te gandesti la aepndicita...nici in cazul meu nu se confirma, leucograma e buna.
deci, confirm, mi-au confirmat si medicii, nu numai apendicita da dureri care iradiaza in picior, ci orice organ inflamat/chist care atinge un nerv din zona acea, a carui durere se resimte spre picior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Buna seara!

Si eu am fost diagnosticata cu ovar polichistic{drept}.Doctorul mi-a dat sa urmez un trat.cu supozitoare indometacin,moment in care am decis ca trebuie sa incep un trat.naturist.M-am gandit ca indometacinul este un antiinflamator mult prea slab,pt.vindecarea acestor chisturi.

Supozitoarele cu Carpicon,va pot ajuta.Se administreaza cate 2/zi{1 dimineata si 1 seara} din a-5-a zi a CM pana in a-19-a zi.

Ar mai fi si acest trat.naturist;

Chisturi ovariene
Se combina in parti egale pulberi din urmatoarele plante (rasnite): napraznic, frunze de mur, salvie, seminte si flori de urzica, rostopasca si rachitan.
Se inghite cate o lingurta cu varf din aceasta combinatie de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Se tine repetat regimul cu cereale integrale (Oshawa) cate 10 zile, cu 5 zile pauza.
Se aplica pe zona ovarelor cataplasme calde cu coada calului.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

Da si eu ma gandesc la un tratament naturist, am multe emotii, poate nu o sa reuseasca si asteptand o luna pana mai pot incepe AC(tratamentu recomandat de doctor), sper sa nu se inrautateasca situatia.
Cred ca merita mai intai sa incerc solutia naturista si sper sa aiba rezultate.

Pt MadaS.
Inteleg, ca ai fost diagnosticata cu chist pe ovar si ca resimti aceleasi fel de dureri.Urmezi un anumit tip de tratament?
Pt dureri iei ceva anume?Mie mi s-a recomandat algocalmin, insa cand am dureri nu-mi trece durerea decat cu nurofen.

merci mult si multa sanatate,
madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Madalici-merita sa incerci un tratament naturist pt.chisturi ovariene.Sunt convinsa ca va da randament.Daca doresti mai multe informatii poti intra aici,unde vei gasi sprijin din partea tuturor fetelor "naturiste";http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89406

Si eu am avut dureri groaznice din pricina acestor chisturi,dar trat.naturist mi le-a redus semnificativ.Acum urmeaza sa ajung la medic pt.ecografie sa vad daca mi-au disparut sau nu.

Succes!

Mergi la inceput