Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
kris spune:
Lavinia, prin ce emotii poti sa treci! D-zeu sa va calauzeasca in tot ce faceti!
Amaya, ziceam si eu...sper ca nu te-ai suparat!
O zi minunata tuturor!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
BDana spune:
In primul rand la multi ani tuturor celor ce poarta numele SF. NICOLAE. Shobo si Patricia, sa va traisca sotii. A venit si la Cristi mosul destul de incarcat cu jucarii,carticele, fructe si mai putine dulciuri (eu nu ii dau din comert decat bicuiti,salatini, foarte rar altceva).
Amaya mi se pare super-interesnt robotelul vostru, am sa il caut si eu pe aici.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
BDana spune:
Voiam sa te rog sa modifici si la noi, Crinuta, 87cm si 13 cm. Multumesc.
Fug sa il impartasesc pe CRis.
Amaya spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor ce poarta numele Sfantului Nicolae!
Kris, bineinteles ca nu m-am suparat, doar am vrut sa clarific.
Dana, o sa-i fac o poza ca sa ai idee cam cum arata, dar dupa-amiaza fiindca este sus pe sifonier si nu ma aventurez sa ma catar pe acolo...il astept pe tati.
Io se pare ca n-am fost cuminte fiindca mosul meu m-a sarit, sau cadoul meu a fost sclipirea din ochii adultilor din casa mea cand si-au gasit ghetele indesate cu bunatati...parca erau niste copii si surpriza a fost si mai mare fiindca nimeni nu se astepta.
Pe fi-miu cu greu l-am convins ca nu putem lua toate masinutele cu noi la cresa...cu chiu cu vai s-a hotarat la 2 insa pe drum i-am mai pitit una. A fost tare bucuros cand si-a vazut cadoul si mi-a fost mai mare dragul sa-l vad cum a trecut in inventar fiecare lucru din punga aia.
Piticii vostri cum au reactionat?
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Witchie spune:
Irina n-a fost foarte incantata... Poate unde nici nu i-a adus Mos Nicolae asta decat un ou kinder si un pachet mic de ciocolata si cheerios si un lipstick... Lipstickul i-a placut, da. kinderul hm... nici jucaria nu era prea spectaculoasa. Cheerios ii mananca de drag oricum. A primit un set de litere magnetice cu o zi inainte si de ala sa zicem ca s-a bucurat.
Sunt putin dezamagita, ma tem ca n-a prea priceput ea ce si cum cu mosul asta. Ma asteptam sa o amuze faza cu ghetutele ca doar le lustruiram aseara dar n-a fost impresionata. Cred ca trebuia sa-i iau totusi si ceva jucarii mai lucioase sau mai cantatoare.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
lbelciug spune:
Buna fetele!
In primul rand La Multi Ani celor care poarta numele Sfantului Niculae! 
Noi aseara am ajuns tarziu acasa si obositi morti, insa Mosul deja il vizitase pe Matei. I-a adus prin socri 2 carticele cu povesti si cateva fructe. Am asezat ghetutele frumos la usa si i-am spus lui M ca in noaptea asta vine adevaratul Mos. Dupa ce-a adormit, i-am pus deasupra ghetutelor un ciorapel cu cap de Mos in care am bagat o banana (mai mult nu incapea) si peste o masina metalica foarte frumoasa. Dimineata, eu si tati ne foiam prin casa in asteptarea trezirii printzului si desigur sa-i vedem reactiile. Intr-un sfarsit s-a trezit, dar de somnoros ce era, i-a luat ceva vreme pana a descoperit ce avea pe ghetute. Prima reactie a fost "Piticu' are banana".
Pe urma a vazut masina si a asteptat nerabdator pana tati i-a desfacut-o din cutie. I-a placut mult! O sa pun zilele urmatoare si poze cu M langa cadou. A fost frumos, ne-am bucurat pt bucuria lui.
Va urez o zi minunata, pe masura gustului dulciurilor degustate!![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
BDana spune:
Amaya, ar fii tare bine daca ai pune o poza cu robotelul, dar nu te cocotza tu pe acolo, ca nu-i graba.
Witchie sa sti ca nici copilul meu nu a inteles care e faza cu ghetutele, ori daca ii puneam cadourile pe o masa ori acolo, nu i s-a parut nimik suspect. AM incercat eu sa-i spun ceva de mosu` dar nici eu nu am insistat, convinsa fiind ca nu pricepe
. In schimb m-am bucurat de bucuria lui cand a vazut elicopterul cu telecomanda (pe care-l vuruie acum pe creierii mei
), un vaporas (ca sa stie copilu` care-i treaba cu vaporu ca tot ii spun toata ziua ca bunicul e la vapor),si alte minuni, stranse de la cele 2 perechi de bunici, parintii din dotare, finii nostri, parintii finilor![]()
Ubi spune:
Hi, hi dragi mamici v-am citit reactiile copiilor vostri.
Si eu ca si voi i-am spus Adei despre Mos Nicolae care pune cadouri in "pantohi" si despre Mos Craciun (pe care la- si vazut in vitrine, pe case, in magazine...etc)care pune cadouri sub pom.
Am avut mai multe variante de cadouri dar se pare ca am ales-o pe cea mai putin fericita. Un trenulet chinezesc de 400.000 Aratos, sclipitor rau si un fel de "Uuuuu, cici cici..."(aviz mamicilor care s-au plans de aspectul cadourilor lor). Reactia a fost una normala, nici nu a sarit in sus de bucurie dar nici nu a plans de frica mosului care ne-a intrat noaptea in casa.
In fine, am deschis cadoul (mai mult noi eram interesati de el) si am montat linia de cale ferata - plastic ordinar, traseul destul de mic si curbe stranse. Am pus locomotiva, 3 vagoane gen platforma si i-am dat drumul.
Concluzia: locomotiva nu a putut sa traga cele 3 vagoane, cu unul singur a sarit de pe sina din cauza de curbe prea stranse (io sunt cfr-ista de profesie si formare
) si dupa 2 ore, una din platforme avea osia rupta (cred ca am calcat eu din greseala pe vagonul platforma).
Happy end: copilul se joaca numai cu cele 3 chestii de pe platforme - buldozer, escavator si inca un "construction machine".
PS: pe carte nu prea s-a uitat..dar vine si vremea ei.
In schimb la mami si la tati a venit cu sacul plin. Sosete de ski, manusi de ski mai cu pretentii si pentru mine exclusiv, blugi (iar imi aduc aminte ca nu gasesc decat cu vedere la buric si ma enervez...)
Lavinia - daca ai de stat in Bucuresti si nu ai unde, sunt acasa si te astept cu drag; Ai nr meu de tel. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau.
LMA pentru Sf. Nicolae - azi mergem la bunica ("bunda") ca e Nicoleta sa o sarbatorim.
Am uitat sa va povestesc de 1 Dec - am fost la parada caci ai mei stau aproape de Kiseleff. Ne-am postat in dreptul ambasadei americane si am asteptat cuminti defilarea. Cand au vazut romanii ca ostasii o cotesc pe o straduta laturalnica si nu mai trec prin fata lor s-au napustit pe partea carosabila intr-un haos de rasu' plansu - asta dupa ce jandarmeria patrula si ne spunea sa stam numai pe trotuar. Noi am ajuns astfel in primul rand. Cand a trecut tehnica militara am fost chiar in fata - cei care plecasera au pierdut locul (ha,ha). Ada a fost tare incantata de "tancu" si de faptul ca le-a facut cu mana la ostasi. Si acum povesteste atunci cand se uita la poze. La sfarsit am urcat-o pe TAB, tancheta, tanc, Hammer si pe unde au mai primit-o soldatii sa faca poze cu ei.
Liviana - am vazut pozele si m-am distrat teribil cu banana.
Shobo - nu am vazut tortul. La mine nu se deschide pagina ta.
Crinuta - ai incercat pe ejobs? Succes la cautari desi acum e o peripada tare proasta.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Ubi spune:
Si raportez : 90 cm si 12 kile la balerina mea (masuratori empirice, recunosc)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Rayan