Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
BDana spune:
Noi mergem acum in praktiker sa ii luam un iglu lui Cris si sa vad ce brazi artificiali au acolo.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
tomasa spune:
Eu sunt feri ca astazi am vazut pe trei dintre voi!!!
Crinuta, tu n-ai chef sa treci? Macar maine putin? Ca maine programul e pana la 16.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Dana, Crinuta, aveti dreptate e foarte frumos dar destul de solicitant ca orice munca in salturi. Mie imi place ce fac, e un "microb" pe care o data ce-l prinzi greu te poti lasa de el. Iar evenimentul asta chiar mi-a facut o mai mare placere ca altele fiindca e primul dupa o lunga absenta si fiindca e dedicat copiilor.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
crinuta spune:
Tomasa, am chef sa trec, doar ca sunt franta, si azi mi-am pierdut timpul cu un interviu, si in loc sa dorm si eu mai mult a trebuit sa ma trezesc devreme, iar acum astept musafiri.
Poate maine, nu stiu, dar sincer ca vreau sa trec.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
ixxi spune:
fetelor, saptamana viitoare...ceva party?????? tineti/ma si pe mine la curent, pls
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ixxi
fetelor, saptamana viitoare...ceva party?????? tineti/ma si pe mine la curent, pls
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
Esti amatoare de mancare mexicana?
Crinuta si Rayan
BDana spune:
Crinuta am tot vrut azi sa iti spun dar m-am luat cu altele: multa bafta sa gasesti un job pe placul tau. Eu de luni da zile ma chinui cu interviuri si batut pe la usi. Dar, poate ca domeniul meu e ceva mai "sensibil" din punctul asta de vedere.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by BDana
Crinuta am tot vrut azi sa iti spun dar m-am luat cu altele: multa bafta sa gasesti un job pe placul tau. Eu de luni da zile ma chinui cu interviuri si batut pe la usi. Dar, poate ca domeniul meu e ceva mai "sensibil" din punctul asta de vedere.
Merci mult Dana.
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
Amaya insanatosire grabnica!
Eu vreau sa ajungem si noi azi la Kidex.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei