LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 25
bb_alinus spune:
Ilenutza bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!! 

Sper sa ne scrii mai des!
Felicitari lui Vic pt plimbareala de unul singur!
Gandacel nu i-am facut nimik missei, ce sa ii fac? pur si simplu ii place sa faca lucruri pe care le vede la mine, acu sa nu crezi ca mananca singura tot, oh nu as lasa sa se produca un asa dezastru, dar ii place sa se bage in seama. Deh cum ai vostri puiuti merg singurei de nu stiu cand noi mancam ca cei mari...si stergem praful.
Na ca cu asta nu ne-am laudat: de ceva timp missa ia ce apuca, prosopel, servetel, bavetica si se uita la noi rugator, pana ii zicem sterge ( in franceza) si fericita incepe sa frece podeaua, masuta, ce are la indemana. Va jur ca nu exagerez, e testata de multa lume chestia asta. Soacra-mea moare de mandrie ca asta e "ticul" ei, sa stearga tot timpul de ma dispera 
Si revenind, incearca cand ii dai sa manance sa ii pui in mana o lingurita asemanatoare cu a ta, si la inceput arata-i cum sa o duca la gura dar nu insista daca nu vrea, repeti figura la masa urmatoare.
Madau cu prietenele e intotdeauna mai greu sa te intalnesti, noi suntem fete care nu ne cunoastem foarte bine sau mai bine zis nu de mult timp, ne intalnim odata pe luna la un restaurant povestim o gramada si cam atat.
No am scris mesajul de vreo ora si am uitat sa il trimit!
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
crissy77 spune:
Eu nu stiu ce am. De cateva zile sunt asa de sensibila... Am citit povestea lui gabitaco si plang... Si imi dau seama cat de norocosi am fost. Elise a venit cam pe nepusa masa la noi. Nu eram pregatiti nici sufleteste si nici financiar pt. un copil. Dar D-zeu asa a vrut.
Ma gandesc cu tristete ca sunt atatea cupluri care isi doresc un copil si nu il pot avea. Numai eu cunosc 4 astfel de cupluri... Printre care si fratele meu cu sotia lui
.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Alinush, bravo pentru Amalia harnicutza!
Si ca sa ma laud si eu un pic - si Dariuca mea face la fel ! Mai intai (acum vreo 3 saptamani) a inceput sa se stearga singurica la guritza (cand ii dau sa pape, ea avand servetelul ei, ii zic "sterge guritza ca, uite, te-ai murdarit" si ea se sterge singurica
); iar acum sterge masa si scaunul ... sau ce are la indemana!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
leea_cv spune:
Azi e ceva mai bine Tudor.Adica vizibil mai bine.Eu in schimb sint mai rau.Sint racita cobza.Dar nu asta e important .Bine ca e copilul pe drumul al bun.Tratamentul vad ca isi face efectul.Azinoapte a urlat doar vreo 3 ore.Apoi s-a mai trezit din 2 in 2 ore.deci as fi putut sa dorm mai bine,insa nu s-a intimplat ca eram io racita.Cert e ca m-am odihnit totusi mai bine decit in ultimele 5 nopti.
ANDA multumesc de informare.As fi vrut sa caut si eu pe net,dar n-a fost chip.Ref la luna, am tras draperiile ca ma calca pe nervi.
INA nu mai vrei fetita? Ce intrebare…acu vrei orice ar fi.Babele zic ca daca loveste prima dat in stinga e fata,in drepata baiat.Ce-o fi la mijloc?Somnicul io stiu ca trebuie sa fie de 14 ore la virsta asta.12 noaptea si 2 peste zi.Dar nu cred ca ii face rau lui Rachie sa doarma mult.Creste.
DORDIA grea alegere.Pina la urma toate trebuie sa ne lasam copiii in grija altora.Daca meri la serviciu vei fi geloasa pe mama ta,dart i-ar prinde bine banii in plus.Halal solutie ti-am dat.M-am invirtit doar in jurul cozii.
MANDYK domnu tata a fost aseara cu 2 ursuleti insipizi de mos si cind a vazut cum urla fii-su s-a carabanit urgent.Dupa ce mi-a dat si sfaturi: nu te enerva,nu ridica tonul,nu-l brusca…
BIC iaca m-am mai departat putin de prag.Ala al sinuciderii.
ROXI, MIHA 2006 din nou,multumesc
IOANA pina la urma s-ar putea totusi sa fie bine.Iti tin pumnii.
CATUTZA io zic s ail mai lasi.Tb sa se obisnuiasca.
MADA luna plina e de vina si pt nesomnul Mirunei si pentru sucitura ta.
MARIA maaama ce documentata esti.
TANIA felicitari.Poate eprima dintr-un lung sir de nopti linistite.
ALINA misto evenimente organizati.Cum stai cu piciorul?Depre Amalia – tu ai fata mare nu gluma.Ti-e de ajutor.
ILENUTZA felicitari pt primii pasi.
GABITACO atit de sensibiloasa povestea venirii pe lume a Mateei.LA MULTI ANI si sa te bucuri de ea.O mai dai dupa fii-miu nu? Sau ai promis-o altuia?
Azi T a mincat dim 150 lapte,la 12.30 – 4 lingurite de legume cu carne, la 4 – 2 lingurite din aceeasi compozitie.Ma exaspereaza.So,am decretat.Azi nu-I mai dau NIMIC pina la 8.Sa vad ,chiar nu-I e foame?
Acu cind am terminat de scris,iar ma roade viermele indoielii.Iar am impresia ca T e mai rau.Doamne da sa fie doar o impresie.
Leea si Tudor (19.12.2005)
felicia74 spune:
ando mama, dar ce nasa generoasa ai! Hai ca-ti ia carutul, zic eu.
Ina vad ca si Rachel doarme mult. Si eu zic ca vremea e de vina.
Roxi bravo pentru imprietenirea Alexiei cu elefantul! Noua nu ne mai place nici calutzul d elemn, nici leaganul s-a plictisit de el. Asta e, altceva la rand (crede ea...)
Melkule bravo pentru pasi!
Pe melcul acela pusesem si eu ochii ptr Craciun. Sa vedem nu stiu daca merita.
Dordia of-course ca decizia e a ta! dar daca vin ai tai sa stea cu ginerica la tine acasa, e ok. Daca nu, eu as mai sta acasa. Dar tu faci cum vrei, tu stii cum va e mai bine, doar imi dau si eu cu parerea
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Ioana curaj, ca o sa fie bine
simona dragusin sanatate Patriciei!
Madau, Catutza multumesc ptr sfaturi. Daca nu le cumpara singur i le iau eu, ca abia astept s-o mai ia o ora-2 la ei, sa mai respir si eu. Of, iar zic, ce greu trebuie sa fie mamicilor fara ajutor, sunteti niste sfinte!
Glow-ul - lugubru-nelugubru, asta e, am muncit
destul sa-l schimb pe acela.
felicia74 spune:
Lavi
quote:
tricicleta nu prea are sens pana cand nu stie sa pedaleze.
Corect! De aceea nici eu nu ma grabesc sa-i iau. Ce sa fac, sa imping eu la ea?
BB_alinus ce viata sociala activa ai, bravo! Ce-ai facut cu carnetul?
madau of, ce patanie! sa ai grija sa nu mai faci efort (daca poti), stiu ce nasoala e senzatia.
Ilenutza ce aparitie meteorica! Nu mai stai cu noi?
ioana_77 spune:
Am uitat sa va spun ca elefant ca cel al lui Roxi am vazut in Metro.1 mil. Scrie pe el ca e pentru 3 - 5 ani, asa ca tati a decretat ca nu e timpul pt el, mai ales ca noi inaintam incet si sigur la capitolul miscari de acrobatie.
AM fost sa-mi iau bulinele pt burta si nu-i prea interesant cu coboratul, urcatul Mariei 4 etaje. Inca sangerez, of, diseara bag 2 utrogestan sa vedem ce minuni fac.
Madau, of, mami, se adunara belelele si la tine, lasa ca maine da soarele la voi.
Leea, in perioada cat sunt bolnavi copiii mananca f putin, cred ca pot sa-ti confirme mai multe persoane. E si normal, gandeste-te la cat iti este tie de foame cand nu te simti bine.
Ando, daca nasa zice ca nu face fata la carut propune-i sa-l luati impreuna, asa stii sigur ca intri in posesia lui.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
dordia2000 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt sfaturi si sugestii.
Hai sa va spun ce m-am hotarat. Daca maine la petrecere primesc un raspuns favorabil... vb cu ai mei sa vina ei sa stea cu bb. daca refuza...iau o bona pt 6 ore /zi sau..oi vedea. Dar ai mei nu cred ca vor refuza ca nu sunt genul.Probabil ca vor face cu randul iar bunica-mea sa stea cu el dimineatza. Asta seata voi vb cu mama sa vad ea cum zice si sa se gandeasca si ea. Dar....mai exista posibilitatea sa nu ma mai primeasca si atunci...stau cu bb pana la 2 ani timp in care imi caut in alta parte.!
Va multumesc din suflet pt tot! Sunteti the coolest girls of all!!
Vedeti??? d-aia va consider eu prietenele mele!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
silvia_d spune:
Moamamama fetili,cat ati scris!!
Ioana scumpa,ce bine ca nu te-ai luat dupa dr ala,repede la chiuretaj;ce-or avea frate,cu graba asta?Cata experienta are el in spate,sa decreteze asha de reepede un chiuretaj?offf...tin pumnii savezi peste o sapt la echo o INIMIOARA!!!(hiiii,daca-s doua?!!!)
Maria-Alexia,f frumos mesajul cu Uht-ul si pasteurizarea;dar,ce bine-ar fi dac-am avea si noi lapte dintr-ala de care zice Anda...intr-adevar,majoritatea vit solubile(in special,B-uri si vit C)DISPAR la fierbere...
Dordiuta-off,grea intrebare ne pui,eu nu stiu ce sa-ti raspund;eu din feb ma-ntorc la sv,dar Nu la aceeasi farma,vreau ceva mai aproape de casa
Alinush,am ras cu pofta(si cu pofta de jambon) de missa;moamamamaa,ce-si mai indesa jambon in gura;ptiu,sa n-o deoki!las-s-o tina tot asha;dac-am deokiat-o,sa-mi zici pe mess!!(ii zic un Tatl Nostru!)
Camelia-Daniela,am dat si eu search pe google,pentru ipsatie...da,controversata treaba;ce spun medicii,ca eu am citit la Printii intraba ca e destul de des intalnita treaba asta,ca bebelacii sa-si atinga organele genitale pentru placere...http://www.presspro-pediatru.ro/articole/practic-143.php
De maine Buba pleaca in Mexic,la Cancun,pentru 10 zile,asha ca o sa scriu si mai rarut decat acum...
Nu am raspuns la toate fetele,rusine sa-mi fie...
aaaa,da:
mada,ia du-te tu la un ortoped,sa te vada nitel,poate stiu ei o manevra mai rapida sa-puna ligamentele la loc
lavi,perfect de acord cu jucariile;stef are 2 saci de jucarii,si tot cu ev.zilei al meu de joaca(ziarul meu preferat,ca are sudoku-n el!!)
tania,uraaaa pentru mancacios si dormicios
leea,daca era aci,te luam la mine,pe bune,ca tot e buba plecat si sunt singura cuc,cu cine mai skimb si eu o vorba?