LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 24
anda77 spune:
mai madau, trebuie sa "desfaci" venele alea. eu am patit de 2 ori asa cu venele pe fatza exterioara a palmei. o data mi s-au descalcit singure, iar a doua oara mi-am facut masaj, chit ca ma durea. adik urmaresti venele astea de mai de sus, de unde sunt la locul lor:)) si te duci cu degetul masand usor, dar prelungit, printre ele, ca si cum vrei (si chiar vrei:) sa le desparti din incalceala:) cam idiot raspuns am scris, dar nu stiu termenii medicali si la mine a mers procedura asta.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
Madau, eu dupa ce m-am intors din spital am avut infectie la mana din cauza a 2 branule montate aiurea. M-am tratat cu gheata
. Nu stiu daca va functiona si in cazul tau, dar merita sa incerci pana iti zice altcineva mai priceput un sfat mai bun. Macar iti amorteste mana si nu mai simti durerea.
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
Doarme copilul meu de la 12,30 in continuu, de fapt am incercat s-o trezesc la 1 dar a stat 10 minute cu ochii deschisi si s-a culcat la loc
Nici nu a mancat de pranz. Cred ca vremea e cauza.
Insa n-a mai facut niciodata asa. 
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Buna ziua si de la noi!
M-a prins Lavi pe la alte subiecte si m-a interpelat!![]()
Noi suntem bine, sanatosi, ocupati cu alte treburi!maine plec in concediu fara Vic 6 zile, apoi pregatim motul la Cta, pregatiri, etc.
Vic a facut singur primii pasi in ziua in care a implinit 11 luni iar acum merge singur prin toata casa.
!
Va uram sanatate si numai bine!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Gandacel spune:
Felicia, mie imi place tare mult glow-ul tau actual! Chesti de gust...
Dordia, eu si acum m-as duce la serviciu, daca ar avea vreun rost s-o fac pentru atat de putin, apoi sa iau iar pauza. Fa ce simti, iar pentru cat sta la ai tau Stefan... o sa ai timp sa retusezi pe parcurs ce nu-ti convine. DIn mers.
Ioana, repet: iti tin pumnii sa fie bine, eu cred ca este bine. Mai asteapta putin.
Gata, ma asez macar 15 minute, ca pe urma se scoala teroristul si papam. Oare mai iesim azi la plimbare? Voi iesiti pe intuneric? La mine in cartier iese lumea cu copilasii numai dupa ora 17... Noi incercam pe la 15:30-16, dar acum a adormit tarziu.
Gandacel
20+ si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Sa nu uit. La un moment dat s-a vehiculat o poza cu un mergaret... Cineva a intrebat de unde se poate achizitiona. N-am vazut raspunsul. De unde se poate lua mergaretul ala? Ca era pe un site strain... Dar arata minunat.
Gandacel20+ si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel, acel mergaretz e la oferta in Carrefour (1.890.000) !
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
tania-z spune:
Asaaaaaaaaaa, deci papa de legume: m-am inarmat io cu 3 chestii, planul A, B si C ![]()
- supa kioara, strecurata
- supa-crema (in care erau paserate morcovel, telina si carnita de pui)
- borcanel mic de 125 cu legume+curcan
La primele tentative, a papat cam 40 ml de supa-crema si apoi nu a mai vrut nimic, nici chiar supa chioara ce i-o dadeam pana azi. I-am dat o pauza de 20 de minute si apoi a vrut asa: supa kioara-30 ml, borcanel - tot wow! mi-am zis eu) si cam atat.
daca trag linie sa adun, sunt destul de multumita. daca pastram progresul nu poate fi decat bine.
va rog sa ma iertati ca intru in atatea amanunte, pentru mine e stresul no.1 si orice victorie mi se pare maaare lucru.
Aaaa si am depistat de ce avem mari probleme cu gusturile noi. Pai Stefanel, chiar daca pofteste la ceva si-i dau in manutza, usca cu pofta dupa care , daca bucata muscata are mai mult de un micron diametru, si-o scoate rapid din gura si arunca tot. Nici nu apuca sa "guste" desi e clar ca poftea cand a muscat? Nu stiu cum sa fac sa pastreze in guritza bucatelele, ca de la mine nu accepta sa-i "introduc" nimic. ceea ce am descris mai sus e valabil la tot: paine, biscuite, sunca, branza, macaroana si orice va mai trece prin cap!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Noki_Lara spune:
Howdy si de la noi dupa tone de invatat si inainte de a merge la facultate!
Noi suntem bine, azi Sarah a fost cuminte, dar din pacate de cand am trecut la un singur somn pe zi doarme doar o ora si un sfert. Nici mai mult, nic mai putin. Dar mai sta cuminte la ea in pat. Acuma are deja vreo ora si bine de cand sta acolo. 
Scrieti intr-un ritm infernatl, nu stiu daca mai pot tine pasul cu voi. Incerc sa intru si mai pe seara...dar pana plec ma pun pe citit cate ceva.
Revin.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Fetele multumesc ptr sfaturi, mi-am pus niste gheata, sper sa ma mai lase. Anda la cum sunt eu acu' cu nervii in pioneze, daca ma mai stang si de mana, cred ca mor.
Le mai las asa incalcite pana spre seara, apoi bag o
si ma apuc de "lucru".
Am culcat maimutza, ma rog la toti sfintii sa doarma macar 1 ora sa ma mai dezmeticesc nitel.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Fetelor, apropo de bona, va place reclama la Prigat cu "tati, ea e Oana, noua noastra bona?" Mama, ce privire malefica are fetita aia

Hai ca ma apuc de citit (sa vedem daca reusesc
).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)