Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
kitzy spune:
Alynutza, am fost si eu pe acolo, asa pe la sfarsit, m-a prins oarecum cu spatele, eram la receptie si puneam fise la loc, eram in spatele blondei care e secretara.M-am uitat si eu, dar cameramanul a trecut rapid de noi, cine nu stia ca sunt si eu acolo, nu cred ca isi dadea seama ca eu sunt.
Oricum dupa o jumatate de ora dupa ce a dat reportajul, au sunat cateva persoane pt programare la aparatul respectiv.
Ce face televiziunea....
kitzy spune:
Gio, daca ii ramane semn la Marco, nici un bai, cand o sa fie mare o sa atraga fetele, am auzit ca se dau in vant dupa baietii care au cate un semn de "buna purtare"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
'Neata!
Azi tot eu va servesc cafeaua!
O zi buna la toata lumea.
esti a doua...:))
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
ooana spune:
Neata si de la mine!
Gio...si daca ramane un semn...care copil nu are asa ceva? eu am, sotul are, fratele meu are etc stii cum se zice "atata bai sa fie!"...sa fie sanatos asta e cel mai important...multi pupici pentru voi
Kitzy...si eu am trecut de o jumate de an de casnicie...si ne apropiem de 6 ani de cand suntem impreuna...dar planurile "marete" le mai lasam pentru la anul poate sau peste 2 ani...oricum voi incerca sa nu fac 30 de ani fara bebel...macar sa fiu colo la limita cu cateva luni inainte!...acum avem alte planuri si cum zicea Ralnied inca foarte multe de pus la punct!
...oricum incercam sa profitam de perioada asta in 2!
...mai si dupa ce m-ati innebunit cu pomelo ala ...acu nu gasesc la magzinele din apropierea apartamentului meu si in timpul saptamanii nu am timp sa umblu hai hui prin oras dupa asa ceva...si mi-e o pofta de mor!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Neatza!!!
Asa zicea si Clau ca va atrage fetele cu semnul ala, dar eu ma oftic cand ma gandesc ca nu-i va creste barba acolo. Ce ganduri am si eu , of doamne.
Oana chiar ieir am luat Pomelo, dar nu prea imi place. se aseamana mai mult cu grapfruit, decat cu portocala. Ii dau azi lui Marco sa vedem daca-l papa. are un gust asa dulceag-amarui.
Si i-am dat jos pielita aia.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
kitzy spune:
Ooana, esti cam pofticioasa....Sigur nu ?
Noi avem anul acesta 10 ani de cand suntem impreuna si in toamna 2 ani de casnicie, eu zic ca ne-a ajuns sa fim doar 2.
Ca tot vorbeai de pomelo, tot am vazut pe la noi, dar inca nu mi-am cumparat.Dau banii pe el si poate nici nu-mi place
Alynutza spune:
Nu degeaba se spune ca reclama e sufletul comertului. Lasa, foarte bine ca i-au facut publicitate, e un lucru extraordinar sa poti vindeca o boala, mai ales printr-o metoda asa moderna si nedureroasa.
Gio chiar ce ganduri iti faci Lasa, numai bine se barbiereste tot timpul si e frumusel si curatzel, mie personal nu-mi plac defel barbatii nebarbieriti, de barba si mustata nici nu se pune problema.
Cat despre pomelo, pe al meu scria "honey pomelo", a si fost dulce, nici vorba de amarui, doar ca nu era nici zemos, nici uscat. Noua ne-a placut.
Kitzy voi chiar sunteti de mult timp impreuna. Noi inca nu avem 4 ani cu totul.
kitzy spune:
Giova,tu deja te gandesti ca nu o sa-i creasca barba in locul acela?
Bucura-te ca e sanatos, e cel mai de pret lucru
Giova spune:
Aveti dreptate fetelor, dar primul gand cand l-am vazut am zis ca mi-am nenorocit baiatul. ca l-am nascut perfect sanatos, fara nici o urma si uite ce pateste sub ochii mei.
Cred ca de se intampla asa ceva cand era cu bunicile sau cu altcineva faceam crima si pedeapsa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an