Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Alynutza, tu pe cand ne anunti ca vi se mareste familia?
Mai este pana atunci. Poate la anul ne apucam de proiectat. Pana una alta am decis sa ne mai bucuram putin de casnicia in doi. In plus am tot felul de temeri legate de subiect... Si inca nu-mi simt ceasul ticaind...
kitzy spune:
Alynutza, nici nu trebuie sa-ti auzi ceasul ticaind...
Dar bucurati-va inca de casnicia in doi, ca asa bine n-o sa va mai fie...
Noi ne-am bucurat destul, ar fi cazul sa trecem la planuri mai mari, nu vreau sa apuc 30 de ani si sa n-am un copil macar...
Alynutza spune:
Eu nu bag mana-n foc cum ca n-o sa m-apuce 30. Dar, abia ce-am implinit jumate de an de casnicie si nu vreau sa ma grabesc, stiu ca vremurile astea dulci nu se mai intorc, decat peste n ani, cand se casatoresc copii si pleaca la casele lor, dar atunci s-a dus si tineretea noastra.
kitzy spune:
Sa stii ca foarte repede trece timpul. Noi deja avem avem aproape un an jumate de casnicie, deci.....suntem mai veterani ca si voi
Uite tu Alinutza, amandoua suntem din Cluj si nici macar intamplator nu ne-am intalnit prin oras
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Uite tu Alinutza, amandoua suntem din Cluj si nici macar intamplator nu ne-am intalnit prin oras
Poate ne-am intalnit, dar n-am stiut, mai stii?
kitzy spune:
Ca bine zici. Poate chiar ne-am vazut si nu stim noi, cu toate ca eu cred ca te-as fi recunoscut din poze...sau nu?
Oricum e bine sa stiu ca mai e cineva din Cluj pe aici pe forum, sa mai schimb o vorba.
Imediat trebuie sa ma duc si eu la lucru, asa n-am nici un chef, trebuie sa merg pe la banca sa platesc si curentul si o sa am o zi din aia nasoala azi.
Azi vine la clinica si echipa Prima tv sa promoveze ceva aparat acuma nou adus si din cate am inteles vin la ora 6, deci cred ca o sa intre in direct ca la 6 sunt si stirile de Cluj. O sa deschidem si noi tv-ul acolo, poate apar si eu pe acolo prin cadru
Giova spune:
Barbia lui marco se vindeca. mai punem crema care de cele mai multe ori ajunge pe body-ul sau bluzita lui.
Speram sa nu ramana cicatrice vizibila, caci e mic, si tesutul se regenereaza foarte repede.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Barbia lui marco se vindeca. mai punem crema care de cele mai multe ori ajunge pe body-ul sau bluzita lui.
Speram sa nu ramana cicatrice vizibila, caci e mic, si tesutul se regenereaza foarte repede.
_
of, of, of...
oricum, eu il mai primesc la Iasi...
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
Alynutza spune:
Neatza. O aburinda serviti?
Kitzy, am vazut la stiri despre ce vorbeai, am vazut-o si pe Nicula, dar nu stiu daca erai si tu pe-acolo.
Gio, tinem pumnii sa se faca bine Marcolino si sa nu-i ramana nici un semn.