** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
fetelor, eu ma retrag.. noapte buna tuturor si vise placute!
Ne vedem dimineata...ah, cate ciocolata am sa mananc maine.. mi-a adus mosul acuma seara, am mancat una, dar mai las si pe maine, ca daca mananc acum ma ingras...daca i-ar fi de folos si lui bebe ar fi altceva, dar asa numai pt placerea mea... mai bine las pe maine..
Va pupic si va astept dimineata la cafeluta!
Apropo, voi ati renuntat la cafea? Ca eu nu. Nu mai beau 2-3 ca inainte de sarcina, acum beau cate o jumate sau 1 pe zi.
dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat
Pepsi spune:
vali5, si oana claudia, LA MULTI ANI, o sarcina cit mai usoara, o nstere cit se poate de usoara, si un bebic sanatos va doresc.
restul fetelor va doresc sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti in ghetute, sanatate multa, si sarcini usoare.
sa-mi tineti pumnii duminica ptr ca am eco de translucenta nucala, si testele de singe.
Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
jollyies spune:
Printre fulgii de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz. Mos Nicolae Sarbatori fericite!!!!
La multi ani Vali5 si Oanaclaudia!
Pauly-tare frumoasa mireasa ai fost. Verdele ierbii cu rosul rochiei tare tare frumos s-au imbinat.
Lauracatu- wow, 2 dintr-o lovitura. Esti tare. Felicitari!
Brambusca - fii curajoasa! Sa vii cu vesti repede
Chris27 felicitari pt baietelul tau
Ibelciug - si mama a avut probleme cu constipatia cand m-a avut pe mine. Saraca si acum mai sufera. Pe 20 ma duc la doctor sa vedem daca poate sa mi dea ceva sa ma ajute. Dar asa mi-e tare groaza de doctor.
Cum zice si Sadicutza- tare grabit este si doctorul meu si mai dau o gramada de bani pe consultatie. Tot ce mi-a spus pana acum am scos cu clestele. Ma mai vede odata si goodbye ca imi vine cartea de sanatate si ma duc la spital.
Eu tare am uitat de mos Nicolae. Aseara v-am citit pe voi si mi-am amintit. I-am spus la Omu' sa nu vina cu mainile goale de la serviciu.
Va pupic! Somn usor fetele!
15+
Ingerasul nostru
http://good-times.webshots.com/album/556240292NAjebk
Eseea spune:
Buna fetelor,
mimi_dumy si mcrissa, cuvintele nu au rost pur si simplu ..stiu cum e, am pierdut si eu 2 sarcini......
felicitari fetelor care au aflat ce sunt bb!!
La multi ani sarbatoritelor din ultimele zile!
19w
sadicutza spune:
Neata fetele!!!!
La multi ani pt. toate Nicoletele si toti Nicolae + derivatii din acest nume.
Eu mi-am facut o cafelutza (mai beau cafea doar dimineatza), am citit ce s-a mai scris aseara, ne-am bucurat ca a veint Mosu'iar acum ma gandesc daca sa plec cu masina sau cu transportul in comun...ieri s-a circulat groznic.
Va pupacesc!!!
cristinamaria spune:
'Neata mamici!
La multi ani Nicolailor!!!
Sper ca ati gasit cadouri multe in ghetute :) !
Eu am fost ieri al doctor si vin cu vesti bune : se pare ca palcenta s-a mai ridicat deci.... nu e praevia!!! In rest am discutat si problema calciului ( apropo de ce spunea Sadicutza) si mi-a spus ca nu e indicat in sarcina pt ca da contractii ( cum spunea si Gudinde )!! Mie mi-a recomandat multe mese de lactate pt ca in acest fel calciul se resoarbe in organism mult mai lent si cu efecte mai bune!!
Sadicutza eu te sfatuiesc sa schimbi imediat doctorul ! Nu comentez tartamentele date pt ca nu-s de meserie insa mi se pare inadmisibil sa nu-ti acorde timp si sa nu-ti raspunda la toate intrebarile!!
Cineva sugera mai demult sa adaugam in listuta si numele doctorilor care ne supravegheaza si cred ca e o idee buna! Ce ziceti??
Ancamari la mine dr a insistat sa precizez inainte de recoltarea secretiei ca nu trebuie folosite valvele pt a nu deranja nimic acolo!! Eu am tot fost la Medsana Cotroceni pt ca sunt niste fete dragute acolo la gineco si n-am avut probleme!!
Cris27 felicitari pt !
Va sarut pe toate si va doresc o zi frumoasa!!
cristina 17+
dianalaura spune:
Buna dimineata fetelor! Dimineata e un fel de a spune... e aproape amiaza .LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Sf. Nicolae... ce bine ca mi-am amintit, sa-i trimit mesaj de felicitare nasei mele..
Eu aseara am fost cam deprimata, ca am umblat de bezmetica prin oras sa imi cumpar cizme, ca asa a zis mosu', si nu mi-am gasit. Si cand am ajuns acasa primisem deja multa ciocolata de la mama si tata (locuim cu parintii mei) si sotiorul meu mi-a adus un trandafir.. asa sa nu mai fiu suparata... ca o sa mai caut si azi, si maine, si poimaine, pana imi gasesc ceva sa imi placa.
Fetelor, asta seara ne culcam mai tarziu, doar e mare meci mare. La noi in familie eu sunt cu fotbalul, sotul meu se uita si el saracul, ca nu are incotro...Oricum, de acum inainte o sa fim doi (eu si bebe) care ne uitam la meciuri, si o sa il lasam pe tati in minoritate...
dia 16
dianalaura spune:
fetelor care puteti, adaugati doua carucioare albastre in dreptul lui LAURACATU. Doar are "doi masculi in libertate"
dia 16
Vali5 spune:
Buna dimineata!
La multi ani, celor ce poarta numele sfantului Nicolae! Sper ca ati fost cuminti si v-a adus Mosu' cadouri!
dideip, a fost foarte frumos la munte. Mi-a priit aceasta iesire, am schimbat aerul de oras cu cel de munte si intotdeauna imi face bine. Mi-a parut rau ca nu am putut face ce faceam eu de obicei la munte - drumetii mai lungi. Dar asta e, trebuie sa am grija de mine si de bebe.
Imi pare rau pentru ce ai patit ieri la analize. Eu nu reusesc sa stau mult la cozi pt ca mi se face rau destul de repede...
chris27, felicitari pentru baietel! Ce cadou frumos v-a facut Mos Nicolae. Ma bucur tare mult pentru tine! Sa ne spui ce nume o sa-i puneti.
sadicutza, sfatul meu e sa iti cauti alt dr. Eu sigur nu as mai sta la acest dr.
ancamari, stai linistita pana primesti rezultatul la TT. O sa fie totul bine si nu are rost sa te stresezi degeaba.
pauly, si eu am spasmofilie (de asta mi se face rau foarte repede pe la cozi) si nu iau calciu. Si mie mi-a spus un dr ca provoaca contractii. Ca rezolvare mananc multe lactate, nuci, seminte de dovleac neprajite, alune neprajite, fructe, +vitamine Materna.
mica, multumesc pentru urari! Imi pare rau pentru evenimentul nefericit din familie. Dumnezeu sa o/il ierte! Te asteptam sa ne spui ce nazdravanii a facut bebe la echo.
qudinde, nu ai suparat pe nimeni. Iti multumim pentru sfat!
pepsi
jollyies
Eseea
cristinamaria, felicitari pentru vestile bune legate de placenta!
Iar m-am intins cu scrisul, dar daca umpleti paginile asa rapid, nu ma pot abtine sa nu raspund
Valentina 18+
Poze
sadicutza spune:
cristinamariaam hotarat sa schimb medicul, dar nu stiu cum sa gasesc altul, vad ca tu esti din bucuresti si ai cu o saptamana de sarcina mai mult decat mine, daca nu te superi, potzi sa-mi spui la ce medic mergi???multumesc!!!
16+