** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ralucami, vali5.

lauracatu felicitari ptr puiutii tai.cat despre pliul nucal...si eu am fost la eco de 12 sapt si mio iesit 2 mm.dar doctorul o zis ca ii bine, ca nu am de ce sa-mi fac probleme..
i-ti doresc multa sanatate.

12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

BUN VENIT NOILOR MAMICI LA ODISEEA NOSTRA (INCET INCET MARIM LISTUTA DE CARUCIOARE, CE FRUMOS)
lA MULTI ANI VALI5 SI OANACLAUDIA FIE ACESTA ZI SA VA CALAUZEAZSCA PASII IN VIATA SI O SARCINA CAT MAI USOARA.

Paula18+

http://community.webshots.com/user/dideip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

madi nu stiu cum se interpreteaza triplul test , dar incearca sa te linistesti ca poate nu i inimic si bebe se necajeste.
nu poti sa treci pe la cabinet mai devereme numai sa ii arati rezultatul...poate te mai linisteste.

12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lauracatu, mie mi-a masurat pliul nucal la 13+1zi, bebe parea mai maricel cu cateva zile (aproape 14), a iesit 2.3 si mi-a zis ca e foarte bine si ca nu trebuie sa fac triplu-test - decat daca insist eu neaparat. Asa ca nu stiu ce sa zic...
Nici nu vreau sa ma gandesc ca ceva nu e bine. Oricum, limita e de 3. Am tot cautat pe net - ca m-am speriat - si nu am gasit motive sa ma ingrijorez.
O sa-l mai vad pe bebe tocmai pe 10 ianuarie, la ecografia morfologica.

15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by Madi

Buna burtici!

Spuneti-mi si mie, cum se simte bebe pentru prima data: azi am simtit ceva ca o contractie de muschi de cateva secunde...poate sa fie bebe?

Pe de alta parte eu sunt cu inima cat un purice, deoarece mi-am luat ieri rezultatul de la triplu test si sunt niste valori acolo care mi se pare mie ca depasesc valorile trecute ca normale. De-abia sambata ma duc la doctorita mea ginecolog si pana atunci cred ca innebunesc de ingrijorare. Aseara cand le-am luat ma luase chiar plansul, ca nu stiu ce sa cred si cum sa interpretez ce scrie acolo... Va rog sa imi tineti pumnii sa fie totul bine cu bebe...Pe 20 ma duc si la eco morfologica, sper sa fie totul bine.

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Madi, eu l-am simtit pe bebe ca o mica bolboroseala in burtica jos, deasupra pubisului. Au fost ca niste rotocoale. Mai bine de atat nu stiu cum sa descriu. Cat despre triplu test, eu zic sa stai linistita pana te duci la dr. Probabil daca era ceva grav ti se spunea de la laboratorul de analize. Uite un si o sa fie totul bine!

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Madi, TT este un test probabilistic. si, ca orice test statistic el are o marja de eroare de -/+5 si intervale de variatie.Sigur nu e nik in cazul TT. Doar un trend. Ce iti spun io acu e din p.d.v.d statistic nu medical.
Daca as fi in locul tau atunci cand am rezultatele TT as cere parerea a cel putin 2 medici. Numai convergentza raspunsurilor lor ma va determina sa iau o decizie pe care o consider optima in cazul meu.

Cat despre cum il simti pe bb? Depinde; io l-am simtit pe bb pe 20 aprilie (Data e concludenta doar pt mine ) cand eram in 18 saptamani. era ca o bula de aer. DAr, atunci eram slaba (55/1,70) si de regula persoanele slabutze il simt mai repejor. La 20 de saptamani l-am simtit si "la mana "si m-am convins si io ca e bb si nu am gaze
Dar la prima sarcina dupa 20 de saptamani il simti. Asa stiam in 2004, deci fii pe pace. Cate saptamni are bb Tau?

Laura, Consulta si alt dr si cred ca nu te-ai hotarat pe Dr O.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Lbelciug,[/b] , ma gandeam si io sa mai merg la un doctor chiar de mai de mult ca nu ma prea incanta temperamentul d-rei mele doctor si acu vro 2 sapt m-am programat la consultatie la un nene doctor, dar tocmai pe 5 ianuarie, asta e.....pana atunci....
[red][b]Vali5, mercic de urari, sa te distrezi bine azi
pauly, poohy
[/red]si BB-ii vostri au avut valori de 2 mm, 2,3mm, sper sa fie bine. Adevaru e ca nu prea am incredere in acel triplu test si apropo, in ce consta, iti ia sange din vena si atata? cat astepti sa iti dea rezultatul?
bebelinul meu din dreapta cat i fi el de mic, dar ce\ateodata asa ma ia cate un junghi la stinghie de nu ma pot ridica de pe scaun sau din pat.......cam repede.............sau or fi ligamentele care se intind pe acolo.....
va mai tin la curent
pupici cu lipici
14+

Catu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Laura la ce dr mergi in Iasi?

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Oanaclaudia & Vali5

cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Burticute, eu plec acasa! Va pup pe toate si va multumesc la toate pentru urari! (nu va mai scriu ca sigur uit pe cineva si nu vreau)

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput