Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

AICI, pozele pentru concurs!!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Si o intrebare pt mamicile care dau carnitza bebeilor. Le dati in fiecare zi? S cam ce cantitatte?
Eu ii dau o zi da una nu si aproximativ 4 linguritze la o masa si vreau sa stiu daca nu cumva e prea putin.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

De trei ori pe saptamana ii dau cate 3-4-5 lingurite mixate si amestecate cu supa-crema. Inca mananca supa cu bibe Domnul Hlizit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Am pus si eu niste poze noi AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Bine v-am regasit!
N-am apucat sa citesc decat printre picaturi cele 2 capitole juma' cate s-au scris in lipsa mea...asa ca nu stiu foarte clar cum mai stau lucrurile pe aici...sper sa ma prind "din zbor" ca nici nu am timp sa ma mai citesc din urma.
Excursia la Viena a fost misto'...cam frig pe acolo...shopping mai putzin pt mine mai mult pt bebe...papa bun in fiecare seara ca am mai pus un kil' pe mine desi am mers pe jos zilnic kilometrii intregi...cred ca ar trebui sa ma consolez cu ideea ca mai jos de 57 de kile nu mai scad.
Ce am gasit acasa la intoarcere...un bebe rasfatzat care a plans de dorul nostru si mama n-a stiut s-o potoleasca decat leganand-o pe picioare...asa ca acum ma lupt sa dau militaria jos din pod.In schimb am avut parte de unul din cele mai frumoase si emotzionante momente din viatza mea...revederea cu Ingrid a fost una foarte frumoasa...nu mai putea de bucurie ca ne vede...radea in hohote numai cand se uita la noi...statea la mine in bratze in intindea mana spre Bogdan...o lua el si intinde manutzele spre mine...ma atingea pe fatza asa...ushor(nu sa ma zgarie ca de obicei)de parca ar fi vrut sa se convinga ca sunt acolo...si cum ii spuneam ceva incepea sa rada si sa chiuie...mi-au dat lacrimile de bucurie ca si mie mi-a fost tare dor de ea...

In rest suntem bine...ea papa foarte bine,doarme bine...mai plange uneori in somn dar se potoleste cu suzeta...dintzi nu avem in continuare nici unul...

Luana...io de lapte am scapat cu ceai(macerat la rece mai precis) de salvie cam in 2 sapt.Mentzionez ca io am intzarcat brusc cand mai aveam o tona de lapte...eu am hotarat asa pt ca donshoara nu mai voia sa suga si ma capiase cu urletele la tzatza si suptul foarte calm si linishtit al biberonului.Vreau sa zic ca salvia asta chiar a fost super buna pt ca in 2 sapt zici ca secasem...nici o picatura de lapte nu mai aveam...si nici efecte secundare...v-un nodul sau altceva(cica e indicata si in cazuri de noduli la san ca ajuta la resorbtzia lor).Sanii mei s-au "fleoshcait"...exact ca secatzi...dar acum incep sa-si revina...Eram tare speriata ca raman asa.A...consistentza alimentelor se creshte pe masura ce apar si dintzii...cu cata re mai multzi cu atat le pasezi mai putzin ca sa o stimulezi sa mestece.

Monicutza...felicitari pt bebe 2!

Doroti...sa speram ca Gugutza nu are nimik rau.

Multa sanatate tuturor muciosheilor!

Mai voaim sa mai scriu dar nu-mi mai aduc aminte ce...

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

fetelor, am postat un subiect aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89664,

ce parere aveti de raspunsuri? sa fie oare asa?

Poate ca are crampe intr-adevar si e de la mancare.
Sau ora la care ii dai ultima masa? La mine se trezea inainte de 2 ori pe noapte sa suga. Ei bine, i-am schimbat cu totul orarul meselor astfel incat ultima masa sa fie la ora 21.00 si nu la 20.00 si ii pun 2 linguri de cereale minim in lapte, maxim 3. Inainte puneam doar una. Acum se trezeste la 6.30 dimineata. Exceptie a facut noaptea trecuta, dar cred ca l-a durut ceva, e si foarte racit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lyly si la noi a venit Mos Nicolae tot cu scaun de masina, dar masina ca a voastra n-avem..felicitari lui Alec-Soferul, ii place in masinuta?DianaR Timeea e supeeeerba..ce ochi mari si frumosi are Neaparat sa ne treci si pe noi pe lista de pretendenti.Uite o si un de la Seby!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor eu azi m-am crucit! Fii-mie sta in picioare fara jutorul nostru....se sprijina de canapea doar....
Ma innebuneste deja...sta in genunchi in patul lui, se ridica pe varfuri....gata, s-a dus timpul meu de lenevie....

Am pus pozele la albumul "LA 7 luni stam in picioare".

(poze Kailan)
Ramona, super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 05/12/2006 : 22:50:21
--------------------------------------------------------------------------------

AM SCAUN NOU DE MASINA

si

ASTA-I PRIMA MEA MASINA! ATENTIE, INCA N-AM CITIT NOUL COD RUTIER!

DE CE VA MIRATI ATAT CA STAU SI EU IN POPONETZ? N-AVETI LA CINE VA UITA?

Inseamna ca a fost cuminte d-l Razacila daca a primit asa cadouri frumoase . Superba masina .Si la noi a venit deja mosul ,noua ne-a adus jucarii,scaun am cumparat deja luna trecuta si asteptam Craciunul sa vedem ce primim .Cadoul deja i-am luat din Selgros,un leagan-balansoar calut ,e tare fain , daca-l apesi pe ureghe face ca si calu.

Numai un concurent s-a inscris deocamdata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...eu carne ii dadeam in fiecare zi 30 gr(chiar am cantarit-o)...acum 2 zile pe sapt ii dau galbenush de ou,iar de la 7 luni in unele zile ficatzei de pui(un ficatzel pe zi),iar de la 8 luni peste shalau sau pastrav.Deci cam pe la 8 luni o sa pape destul de divers(de exemplu...sa zicem asa:L-galbenush,M-ficatzel,M-pui,J-galbenush,V-ficatzel,S-vita,D-ficatzel)

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina
Sta si Mihnea in cur de la 6 luni si o saptamana, dar este o pizitie pe care o detesta. Ii place in 4 labe, in genunchi si in picioare atarnat de pat

Mie nici la varsta asta(nu zic care) nu-mi place sa stau in sezut. Stau in pozitia "lotus" iar la servici stau cu un picior sub sezut.

Mergi la inceput